local-stats-pixel fb-conv-api

Ja neproti dziedāt, tad neceri, ka kritika būs pozitīva!8

Sveicināti!

Iespējams, ka jūs jau zināt Lielbritānijā ir talantu šovs ar nosaukumu Britain's Got Talent uz kuru var pieteikties cilvēki ar kaut kādu talantu. Nav teikts tieši ar kādu talantu, taču nevajag sadomāties, ka jebkas tiks uztverts kā talants. Tā vis nav.

Dažas dienas atpakaļ youtube es atradu video no šī talantu šova, kurā meiteņu grupa Singing Souls izpilda Evanescence dziesmu Taking Over Me. Pirms es dzirdēju kā šīs meitenes izklausās, kad viņas dzied šo dziesmu, es nodomāju, forši būtu dzirdēt kā kāds šajā talantu šovā izpilda vienu no dziesmām, kura man patīk. Taču, kad es dzirdēju kā viņas izklausās dziedot šo dziesmu, man diemžēl ir jāpiekrīt Saimona kritikai.

Taču vārds briesmīgi manā skatījumā būtu nepietiekams novērtējums tam cik briesmīgi viņas izklausās. emotion Kāds man varētu pateikt aizej un nodziedi to pašu dziesmu viņu vietā, es gribēšu dzirdēt kā tu izklausies, kad dziedi šo dziesmu. Uzreiz pateikšu, ka neko daudz labāk kā viņas es neizklausīšos, ja dziedāšu šo dziesmu, taču tieši tādēļ es nepiesakos uz talantu šoviem kā dziedātāja, jo labi zinu to, ka ja nemāku dziedāt, tad man tur nav ko meklēt. Es tikai apkaunošu sevi šādā veidā, jo neviens mani šovbiznesā nežēlos un izmantos katru izdevību, lai paustu skarbu kritiku. It īpaši tad, ja es mēģināšu sevi pasniegt kā dziedātāju, taču dziedāšu tik šķībi, ka visiem paliks slikti mani klausoties.

Es nezinu vai viņu vecāki ir teikuši, ka viņas izklausās labi, kad dzied, taču ja tā tas ir, tad labāk tomēr padomājiet kā pateikt saudzīgi savam bērnam to, ka jūsu bērns nemāk dziedāt, lai jūsu bērni nesadomātos, ka viņiem ir dziedāšanas talants. Citādi piesakoties šāda veida šovos var iznākt diezgan apkaunojoša situācija.

Vai arī ja jums liekas, ka jūs protat dziedāt, tad labāk tomēr pajautājiet, lai kāds, kurš tiešām var novērtēt to vai jūs mākat dziedāt vai nē, novērtē jūs, lai neiznāk sevi apkaunot kādā no talantu šoviem.

Nav ne jausmas ar kuru galu viņas domāja, kad pieteicās šajā talantu šovā kā dziedātājas, taču es viņu vietā, zinot to kā es izklausos, kad mēģinu dziedāt, to nebūtu darījusi. emotion

Iespējams, ka būtu bijis labāk, ja viņas būtu pieteikušas sevi kā gaudojošu kaķu kori. emotion

Ja patīk būt populāram, tad pateikšu to, ka popularitāti var iegūt arī nepazemojot sevi.

Piedodied meitenes, taču jūs tiešām izklausieties tik briesmīgi kā Saimons saka un ja nespējat paciest skarbo kritiku, tad ko jūs meklējat talantu šovā?  Ja reiz pieteicāties uz talantu šovu, tad ir jābūt gataviem uz to, ka ne vienmēr kritika būs laipna. 

Šī ir dziesmas Taking Over Me oriģinālversija, kuru izpilda grupa Evanescence.

Kā jau var dzirdēt šī dziesma nav no tām, kuru var dziedāt jebkurš, jo ne visiem, kuri prot dziedāt ir tāda balss, kura būtu piemērota priekš šīs dziesmas.

21 5 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Vēl baigi lecās😂😂😂
8 1 atbildēt
Ja neproti būt objektīvs, tad neceri, ka atzīme būs pozitīva. emotion
2 0 atbildēt
Mammai arī parādīji? Viņa bija priecīga par tavu atradumu? 😂
0 0 atbildēt
Kuru tas interesē? Ir pilns youtubs ar tādiem... Ameriku atklāji tikko! 😂
1 4 atbildēt