local-stats-pixel fb-conv-api

Ja man būtu web lapa13

68 4

domāju taisīt web lapu jeb mājaslapu un skatot cauri visādām iespējām kur onlainā taisīt lapu sapratu to ka tas ir vienkārši, bet sanāk kaut kas tāds kā standartizēta vieta kur uzrakstīt lapas nosaukumu, kādu tekstu, bildes un var būt vēl šo to, ar adresi piemēram tavalapa.makeyourweb.com.it

tāpēc vienkāršoju procesu sākumā izdomājot ko es no lapas tieši gribu, nevis grābstot nezināmas lietas, tikt pie kaut kā ne visai gribēta.

tālāk seko painta, jeb molberta versija kas tapa idejiski uz ātro lai parādītu ko vēlos.

p.s. varētu izveidot adresi - garlaicība.lv emotion

68 4 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000
Galvenais uztaisi kaut ko orģinālu!emotion
1 0 atbildēt

Kas tas ir, spoki.lv kopija kkāda ? vismaz pēc tādas izskatās.

Saprotu, kad tā ir tikai skice, bet ķep ļep darbs visticamāk arī būs tavs gala darbs.

1 0 atbildēt
Es jau tikai tā saku, jo ja par daudz saliksi, tad beigās pats vairs galā netiksi. Jo lai uztaisītu kvalitatīvu majas lapu vajag diezgan daudz laika, un saprašanas. Bet nu lai veicās, un ja sanāks uztaisīt, tad pasaki man.emotion Gribēšu redzēt veikumuemotion
0 0 atbildēt

Teikšu godīgi, viens ir skatīties cik tas ir vienkārši, bet otrs ir izveidot.

Pats mācos ar HTML, CSS skolā, nav tik viegli cik izskatās kā arī, šis būtu tavs pirmais saits, tas nozīmē, ka tu jau sākumā gribētu kaut ko acīm tīkamu, bet VISIEM pirmais saits izskatās pēc... *ehem*, pat paši to ir atzinuši, un redzu kā man pašam iet ar to visu.

Kā arī, lai uztaisītu ko oriģinālu, tev būtu jāveidot savi skripti, bet skriptus veidot jau ir cita lieta, protams, ir saits ar ļoti daudz skriptiem, bet tie nebūtu necik oriģināli, jo tomēr, tie jau tiek izmantoti citos saitos.

Lai vai kā, novēlu veiksmi un sagādāt daudz ēdiena pie datora, kad sāc ko taisīt, palīdzēs nomierināties. emotion

0 0 atbildēt

joomla

0 0 atbildēt

HTML 

0 0 atbildēt
Nezinu, man jau ir tāda lapa,kad atveru inerneta pārlūku. Tur ir saliktas visas manas biežāk apmeklētās lapas. Priekš kam visu tālāk sarežģīt? Var jau būt, ka kādam noderēs, bet neredzu neko jaunu šajā projektā. Viss no kaut kurienes jāpaņem un jāsaliek. Mums jau ir viens tāds portāls - Spoki.
0 0 atbildēt
Eee tur vienā vietā ir rakstīts Pornhub
0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt