local-stats-pixel fb-conv-api

Izplatīti mīti par visu.23

683 3

19. gadsimtā, kad uzradās pirmie vilcieni, daudzi gudri cilvēki spriedelēja, ka ja cilvēks brauks ar kaut ko ātrāk par 50 jūdzēm stundā, viņš var sajukt prātā.

Daudzi mīti ir izplatīti vēl joprojām.

" To ko vienā periodā uzskata par māņticību, citā - tā ir zinātniska patiesība " Paracelzs.

« 1  2  3 »
683 3 23 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 23

0/2000

1.7. Tas Ādams vēl aizliegto augli nav noprovējis, bet roka jau vairāk sniedzās pēc tiem Ievas apaļumiem, nevis ābola.

16 0 atbildēt

SOS - Saīsinātās Orģijas Saeimā

Tas tik tā pa jokam.   emotion 

14 0 atbildēt

par to 25. kadru  kaut ko esi samurgojis .

Piemēram hobbitu rādija 48 kadri sekundē kinoteātros . Televīzori un monitori jau sen māk rādīt DAUDZ vairāk . Ar trenētu aci var pat atšķirt vai ir 50 kadri sekundē vai 60 .

10 0 atbildēt

ežiem piens nav kaitīgs. vismaz ne traki. 

viens ezis pie mājas staigājās. iedevu bļodiņā īstu govs pienu, (nevis to veikalā pērkamo pienūdeni) un viņš katru dienu vakarā vienā un tajā pašā laikāapmēram un gaidija, kad iedošu pienu.

9 0 atbildēt

Man ļoti interesē tas 1.3, tiešām augos nav visas nepieciešamās aminoskābes?? Ja tas ir tiesa, tad varešu iebāzt šito nāsīs visiem veģetāriešiem kuri izsaka tizlas piezīmes, kad es lietoju gaļas produkciju uzturā.

9 1 atbildēt
Kas visiem mūsdienās ir pret to pienu?!emotion
6 0 atbildēt

14. Vienalga kāda matu krāsa, ka tikai skaista, ar labu augumu un smuku sejiņu. emotion emotion

6 0 atbildēt

3.1/18. Neatceros kas tas bija par onkuli, bet tas bija daudz ātrāk par 10. g.s., kurš teica, ka zeme ir apaļa, man ir aizdomas, ka tas pat bija Sokrāts. Bet Viduslaikos parādījās raksti par to, ka zeme ir apaļa no dažādiem filozofiem, tikai tapēc, ka visi vēstriskie raksti bija pazaudēti un dēļ pārkristietības iestājās neliela stagnācija. Viduslaiku beigās raksti tika atgriezt no Arābijas, ja nemaldos un viss atkal bija OK.

Garš penteris, bet daži cilvēki tiešām ticēja, ka zeme ir plakana. Vēl ir ticējuši, ka Ēģiptē sievietes čurā stāvus, bet vīrieši sēžus, ka Amerikā dzīvo briesmoņi un, ka Rietumeiropā ir vienīgie civilizētie cilvēki, bet tas tāds ekstra fakts, kas notiek, ja kriestietība apdullina.   emotion  

P.S. Zem visas Amerikas varēji vēl par Vespuči pastāstīt un kapēc, Amerika ir nosaukta kā nosaukta. 

4 0 atbildēt

Par 25. kadru tu kaut ko galīgi esi salaidis grīstē...

3 0 atbildēt

1.3 Tas ir kā tu sev uzrīdi FoxRio. emotion 

1.5 Ļoti tālas bērnības atmiņas. emotion  Ezis 2x dienā nāca ēst govs pienu. Viņš bija kā mājdzīvnieks, viņš ļāva sevi aptaustīt un nemaz nebaidījās no cilvēkiem. Sabiedrisks ezis. emotion 

2 0 atbildēt
1.7 ja ādams un ieva bija pirmie cilvēki, tad kā pie velna radās nēģesi, nēģeris ir pierādijums tam ka seski drāž pērtiķus. kāpēc seski? jo viņi smird. kāpēc smird? tāpēc lai aklie viņus ar var ienīst. emotion
3 1 atbildēt

Nu, raksts arī nav bez kļūdām, piemēram, par veģetāriešiem - nav taisnība, ka ir kaut kāda īpašās aminoskābes, kuras nevar iegūt, neēdot gaļu. Protams, var būt grūtāk pareizi sabalansēt uzturu, bet tas ir cits stāsts.

"Otrkārt, tehniskā puse. Lai ekrāns nodemonstrētu tik ātru eksponēšanu, tam ir jābūt daudz ātrākam par 200 Hz" Šis ir vienkārši stulbi - ekrāna frekvencei šādā gadījumā jābūt vien 25Hz, kā arī jau vecākiem monitoriem frekvence un 30Hz ar jaunāku standartu esam 60. Arī jaatceras, ka 0.04 sekundes nav pietiekami, lai saglabātu daudz informāciju, bet pamanīt ir ļoti vienkārši.

3 1 atbildēt
Baigi labie faktini soreiz diemzel sanakushi.
3 1 atbildēt

so blondīnes ir kā radītas zelta racējas? feromoni caur ādu? skan diezgan interesanti, bet nevar ticēt ne-laboratorijās pierādītiem izdalījumiem no ādas, kas atšķirtos līdz ar matukrāsu.  sievišķā loģika gan skan paskarbi, par brunetēm piekritīšu, bet pagaidām es vairāk gribu kaut ko gudru emotion

2 0 atbildēt
Beidzot uzzināju patiesību par tiem burkāniem... Paldies! emotion
1 0 atbildēt
Es jau sen zināju, ka šampūns un dušas želeja - 2 in 1 ir lohatrons.
3 2 atbildēt

Labs raksts

0 0 atbildēt

27. - tas ir, kā salīdzināt devīto žiguli ar vw golfiņu.

0 0 atbildēt