local-stats-pixel fb-conv-api

Izdzīvošana - Ko ņemsiet līdzi? pt.15

107 0

Sveiki, spocēni! Šodien jums esmu izcepis rakstu no izdzīvošanas stāstu sērijas nodaļas: "Ko ņemsiet līdzi?". Atvainojos par drukas kļūdām. Ceru ka jums patiks!

Cīņā par izdzīvošanu tikai dažas lietas var izšķirt, vai saglabāt dzīvību vai aiziesiet bojā. Tāpēc visiem ceļotājiem jābūt gataviem sastapties ar dzīvībai draudīgām situācijām un jāņem līdzi ceļojumā aprīkojums, kas palīdzēs pārvarēt dzīvībai bīstamas situācijas.

Likums ir vienkāršs: nenesiet līdzi lieku svaru. Nevienam ne prātā nenāks nēsāt līdzi ķieģeļus vai citas nevajadzīgas lietas. Tomēr, ja jūsu telts nav piemērota apgabalam, kurā atrodaties, tad tas ir lieks smagums. Kādēļ gan ņemt līdzi smagas konservu kārbas, ja tās var aizvietot ar sauso ēdienu paciņās(protams ja nav sausā ēdiena jūs varat ņemt konservus)? Jūs taču vēlaties ņemt līdzi ceļojumā tikai to, kas noderēs, nevis to, kas apgrūtinās jūsu ceļojumu.

107 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Eh, vīrieši! Meitenēm viss nepieciešamais survival komplekts ietilpst rokassomiņā. Tampons, šokolāde, spraužamadatas, prezervatīvs, lietota kožļene, aifona vāciņš, zeķbikses, papirosi, gurķu burka... ... ...

+ kosmētikas maciņš ar >25 vienībām.

9 0 atbildēt

Šajā visā komplektā nav paša svarīgākā, kas ir nepieciešams izdzīvošanā. Cirvis, vai liela mačete. Viss pārējais ir sekundārs. Zinu pēc pieredzes armijā.

0 0 atbildēt