local-stats-pixel fb-conv-api

Īstā patiesība par marihuānu.39

115 4

Patiesība par marihuānu. Pietiek melot cilvēkiem. Beigsim maldināt un stāstīsim kā ir patiesībā!

Sāksim ar to, ka esmu sekojis šim visam jau kādu laiku. Par to, ka zinātnieki nāk ar vien jauniem atklājumiem par marihuānas labo iedarbību. Kā piemēram: “Ir pierādījumi, ka marihuāna neizraisa šizofrēniju.” Bet neskriesim visam par priekšu un sāksim visu no sākuma līdz beigām un sakārtosim visu pa punktiņiem. Kā teikt: “Saliksim punktus uz i, lai cilvēki dzirdētu ko vairāk par propagandētām ziņām.” Kur cenšas iestāstīt itkā savu “taisnību”. Izstāstīšu kā ir. Un tad jūs spriediet paši. LABI vai SLIKTI. Vēlos izstāstīt tiem vecākiem, kuri lasa šo šausmu stāstu, es neesmu tas kurš cenšas ļaut bērnus smēķēt marihuānu, bet gan izstāstīt par to, ka šis ir mazāk kaitīgāks, kā jebkura cita narkotika. Ja jūsu bērni lieto Alkoholu vai smēķē Cigaretes, tas pat ir daudz kaitīgāk. Ko es šeit cenšos pateikt viņiem ir patiesība un pateikt īstenību par pārprasto teoriju par marihuānu. Tā ir iespēja ikvienam, lai būtu labāka izpratne par realitāti.

Ja jūs jebkādā veidā šis raksts aizskar vai liek domāt par tās lietošanas sākumu, tad nekavējoties pametiet šo mājaslapu un dodieties uz google.lv un atrodiet informāciju, kas būs jums saistošāka!

Iespējams cilvēki varbūt vēl nezin, kas tad ir šī viss populārā marihuāna. Sīks ieskats.

Marihuāna

(sarunvalodā saukta arī par zālīti, gandžu, kanabisu, stafu un zāli/zaļo) ir psihotrops preparāts, ko gatavo no izžāvētām kaņepjusējas kaņepju (Cannabis sativa), Indijas kaņepju (Cannabis indica) un retāk savvaļas kaņepju (Cannabis ruderalis) — virszemes daļām (it sevišķi ziediem). Tas ir samalts/nesamalts kaņepju ziedu (lapu, kātu) maisījums, kura sastāvā ir 70 zināmas un daudzas vēl neatklātas psihoaktīvas vielas (kanabinoīdus), no kurām spēcīgākās un ar vislielāko ārstniecisko efektu ir tetrahidrokanabinols (THC) un kanabidols (CBD). Nav atkarību raisoša, tikai teorētiski tā var raisīt atkarību. Pat kafija ir daudz reižu atkarību raisošāka par marihuānu.

Piemērs no citāta mājaslapā: “Beidzot lietot kafiju, man vairākas dienas sāpēja galva. Beidzot lietot marihuānu, nekādi blakus effekti nebija”

Piemērs no citāta majaslapā #2: Marihuāna īslaicīgi var radīt atmiņas zudumu. Grūti atcerēties būs 10 ciparu numuru. Bet alum ir tieši tāda pati atmiņas zušana. Effekts ir īslaicīgs un pēctam viss atgriežas vecajās sliedēs.

Mūsdienās lielākajā daļā pasaules marihuāna ir aizliegta un tās izgatavošanu un tirdzniecību apkaro, lai gan vairākās pasaules valstīs notiek virzība uz dekriminalizāciju un legalizāciju.

Vēsture, kapēc tad viņu aizliedza!

Īstenībā, iemesls bija pa lielam ļoti smieklīgs. 1930 gadā divas populāras firmas ražoja papīru, BET pirmais bija no – koka šķiedrām, BET otrais no – “cannabis” jeb marihuānas. Un ņemot vērā, ka pirmā firma, kas ražoja no koka šķiedrām papīru, izdeva arī avīzi viņiem bija jāatrod veids kā iznīcināt kaņepju papīru. Vēlāk viņi apvienojās ar firmu “Du pont”, kas ražoja neilonu. Savukārt atkal neilona ražotnei bija savstarpēja cīņa starp Neilona ražotni un Kaņepju audumu. Sadarbojoties kopā viņi izdomāja, ka kaņepju papīru un kaņepju audumu vajadzētu izmest no tirgus, lai bizness varētu augt un pelnīt. Tapēc viņi izdomāja stāstu un “Dupont” sāka savu gudro propagandu Vašingtonā un visas šīs ziņas tika ražotas lielās tirāžās. Pēc laika “Harry J. Anslinger” kļuva par galveno “Federal bureau of narcotics” tajā brīdī viņš gribēja aizliegt Opiju un Kokaīnu, bet noteikti palīdzētu karjērai, ja aizliegtu arī “zālīti” jeb cannabis. Beigās kā izrādās viņiem visiem, tas sekmīgi izdevās ar savu gudro propagandu un zālīte tika aizliegta.

1937.gads marihuāna tiek aizliegta.

Citāts:

During hearings on marijuana law in the 1930’s, claims were made about marijuana’s ability to cause men of color to become violent and solicit sex from white women. This imagery became the backdrop for the Marijuana Tax Act of 1937 which effectively banned its use and sales.

Bet īsti nekādi pierādijumi viņiem nebija. Turpinam ar mūsdienām, kad esam sapratuši, kas tad ir šis augs un kapēc viņš pašos pamatos bija aizliegts.

Mūsdienas

Cilvēki mūsdienās zin par – politiku, nelaimēm, veiksmēm, bet nezin par to, ko ir iespējams ar marihuānas palīdzību izdarīt. Iespēja glābties no vēža, sāpēm, iekaisumiem un dažādām citām problēmām. Mums ārsti tikai liek pirkt 20€ un vairāk vērtas zāles, kas ir bezmazvai universālas palīdz visam tikai dzeriet. Bet īstenība ir tāda, ka pat pīpējot šo tā saukto smago narkotiku “zālīti” jeb marihuānu mēs nodaram daudz mazāku ļaunumu nekā dzerot recepšu zāles. Lietojot to, ko itkā valsts, pasaule atļauj ir labi. Bet īstā statistika ir daudz dramatiskāka par to, kā ir patiesībā. Mūsu ārstiem nav reālas pieredzes, reāli pierādīti fakti par to, cik šis augs ir kaitīgs vai veselīgs. Tikai kaut kādi vissaptveroši konteksti, kas itkā kaut kur “nezin kur” teikts, minēts utt…. Totālas muļķības. Nejauksim mūsdienu “Spice” jeb legālo marihuānu, kas ir sintētiski radīta, lai tikai bojātu mūsu prātus un pat nogalinātu un izraisītu atkarību.

Statistika Amerikā

AlkoholsCilvēki, kuri lieto alkoholu var pasliktināt to spējas, ir mazāk spējīgaki attīstīt toleranci un kļūst atkarīgi. Lūk šī narkotika ir ļoti bīstama. Smadzeņu bojājumi, vēzis un nāves (45,000 tūkstoši no tiem amerikā katru gadu) ir tikai daži no šiem draudiem alkoholu patērētājiem, nemaz nerunājot par gandrīz trešdaļu no vardarbīgiem noziegumiem katru gadu, kas ir alkohola radītā pastrādāti Amerikā.

CigaretesKā parazīts juridiskajā sistēmā, cigaretes turpina izmantot kā likumīgu lietu. Kamēr “zālīte” ir aizliegta. Cigarešu smēķēšana - vairāk nekā 5 miljonu cilvēku dzīvības visā pasaulē katru gadu, varētu pamatoti brīnīties, kāpēc tas ir noticis. Katru gadu mirst 480,000 cilvēki Amerikā. Pat tieši salīdzinot, marihuāna ir pierādāmi drošāka lieta, jo pagaidām marihuānas nāves ir 0 visos gados nemaz neliekot citus faktus lietā. 20 gadus ilgā pētījumā konstatēts, ka pīpējot vienu “joint” jeb kāsīti dienā 7 gadus, netiek kaitētas plaušas. Izdariet secinājumus paši…

Paracetamols – Paracetamols (latīņu: paracetamolum) jeb acetaminofēns ir plaši izmantots pretsāpju līdzeklis, kā arī pretdrudža līdzeklis. Pat lietojot šo Paracetamolu, ieteiktajās devās katru gadu tiek reģistrētas aptuveni 450 nāves un 56,000 ātrās palīdzības apmeklējumus. Ak šīs legālās zāles, palīdz visam.

Kofeīns – Ļoti daudzi lieto kafiju, pāri ieteicamajām normām. Kopš 2005 gada, sūdzības par kofeīna pārdozēšanu ir pacēlušās no 1,128 uz 16,055 2008 gadā un 13,114 2009 gadā. Paliek vājāki kauli, lielāks asins spiediens, izraisa atkarību. Bet tad atkal, mēs jau šo visu zinājām vai ne?

K2 jeb “Spice” - ir sintētiskā narkotika, bet tai ir īpaša norāde par sevi , jo tā itkā esot sintētiskā marihuāna, bet ar īsto marihuānu tur saistības nekādas nav. Tas ir pilnīgi likumīgi lietot, bet ir vēl bīstamākas nekā to stāsta. Ieelpojot šo tā saucamo legālo narkotiku var būt halucinācijas, krampji, un ātra sirdsdarbība ir tās negatīvās sekas ko var sagaidīt nerunājot jau nemaz par vēl smagākām iedarbībām no šī legālā spaisa.

HēlijsŠī ballīšu gāze iepildot balonos ir bīstama narkotika, ja to izmanto inhalāciju, un tas ir pilnīgi likumīgi un viegli nopirkt gandrīz jebkur. Ir dažas oficiālās statistikas par hēliju nāves gadijumiem, bet bieži to atzīmējuši kā miruši no gaisa embolijas(Gaisa embolija ir gaisa burbulis Ieslodzījuma asinsvadu.) pēc tā kad ieelpojuši hēliju.

Līme – Cik daudz skolēni šo nemēģina un nedara. Līmes ostīšana nogalina cilvēkus, īpaši jauniešus, visā pasaulē. Tās izmantošana joprojām ir populārs veids kā lēti apreibināties. Īpaši nabadzīgākiem cilvēkiem, jo to ir viegli iegūt un nav dārgi, bet tas ir daudz bīstamāka nekā smēķēt marihuānu.

Interese par šiem ziņu portāliem.

Kādēļ rakstiet šāda veida rakstus?

Cilvēki mirst no spaisa, bet vēl gribam legalizēt marihuānu?

Tikpat labi varam likt šo te blakus

Cilvēki mirst no alkohola, cigaretēm un recepšu zālēm, bet mēs vēl pievienojam Ē-vielas.

Tas ir tas pats kā salīdzināt Mīlestību un Naudu. To nevar salīdzināt. Jo par naudu īstu mīlu nenopirksi. Tas pats ir salīdzināt sintētiskas lietas, kas bojā tik pat daudz kā cigaretes vai alkohols. Nevar salīdzināt Spice ar Marihuānu. Takā jums būtu kaut kādi ekspermenti veikti, jūsu informācija aprobežojas ar dzirdēto vai izlasīto.

Marihuānas + un - !

+ = Plusi

Nav atkarību raisoša. Var cīnīties ar noteiktiem(pagaidām tik cik atklāts) vēžu paveidiem. Vēsturē nav reģistrēta neviena nāve no Marihuānas lietošanas. Iekaisuma ārstēšana Ļoti labs sāpju noņēmējs. Vardarbība samazinātos vismaz par 50% . Ekonomiskā situācija paceltos vismaz par 15-20% apliekot ar nodokli. Palīdzētu izņemt no cietuma cilvekus, kas ir ieslodzīti par auga audzēšanu un cietumos liktu tos kuri izdarījuši daudz daudz briesmīgākus noziegumus. Cilvēkiem ar problēmām paēst, palīdzēs uzņemt vajadzīgo dienas devu pārtikā.

- = Mīnusi

Pīpējot ilglaicīgi diendienā pastāv iespēja dabūt plaušu vēzi, bet salīdzinot ar cigareti šī iespēja ir 75-80% mazāka. Lietojot vaporizer šo risku samazina līdz pat (95%). Asins rite palielināta, sirds darbība paātrināta. Appīpējušo braukšana protams 100% ir apdraudoša.(Tāpat kā alkohola) Pīpejot tāpat kā cigaretes palielina risku saslimt ar astmu. (Lieto vaporizer vai cep ēdienu ar cannabis eļļu, tādā veidā šo risku tu sev samazini)

Meli

Pīpējot marihuānu, cilvēks zaudē IQ . Totāli meli, pierādīts testā ar vairākiem cilvekiem, ka pēc ilglaicīgas pīpēšanas cilvēks nav palicis stulbāks. Pat pastāv procentuāla iespēja palikt gudrākam, jo uzpīpējis cilvēks paliek uzmanīgāks un vairāk pievērš uzmanību katrai lietai un to dara rūpīgāk. Viss normas robežās un ar atbildību, var palīdzēt pat radīt jaunas idejas par ko iepriekš neesiet aizdomājies. Pīpējot marihuānu, cilvēks var zaudēt tās auglību. Ja jau tā, tad kapēc Hipiju laikos 1964.gads – 1980 dzimstība palielinājās salīdzinot ar citiem gadiem? ( Variet to sev uzdot )


Raksts var tikt papildīts, variet rakstīt, ja kaut kas nepareizi uzrakstīts vai kā savādāk….. Iesaku padomāt, par šo tematu vai tiešām viss ko raksta un saka ir tik nekaitīgs vai tieši otrādi ļoti kaitīgs mums. Šeit nav salīdzinājums ar cigaretēm vai alkoholu, kas ir inde mums. Runāsim atklāti, beigsim slēpties. Savādāk sāk likties, ka Latvijā nav vārda brīvība.

Marihuānas lietošana ir krimināli sodāma. Katrs izvēlas pats, ko darīt ar savu dzīvi.

Izņemot spoilerus, no savas mājaslapas vismu esmu iekļāvis, lai jums jauka lasīšana.

115 4 39 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 39

0/2000

dont drink and drive,just smoke and fly    /420/

14 2 atbildēt

Beidzot kāds uzraksta patiesību. emotion Marihuānas aizliegums ir tikai BIZNESS, aprobežotie ļautiņi, Jūs, to nesaprotat. 

16 4 atbildēt

Ja tā godīgi, šādi tādi fakti ir patiesi, daži pagalam aplami un provizoriskie dati, ir tikai pieņemtā varbūtība, kura tik labi, ka varētu atbilst realitātei, var arī neatbilst.. Un ko tad darīsiet ar saviem viedokļiem?

Patiesību neviens nezina, jo ne tikai katrs indivīds reaģē uz THC savādāk, bet arī šobrīd, reti kurā valstī tiek izmantoti dabīgie kaņepju augi. Nemaz nerunājot par sintētiski veidotiem - cita vielas uzbūve, citi efekti un blaknes.

Skaisti jau ir gudri spriest, tomēr, lai nu ko, bet paļauties uz avīžu izgriezumiem, personīgo pieredzi, draugu stāstiem un interneta populārzinātnisko tekstu veidotājiem nevar! 

Tai pat laikā, neizskatās, ka kādu tas īpaši uztrauktu..

4 0 atbildēt
Tiem, kam cepī, lai pīpē, taču man ir paziņas, kas nonstopā pīpē zāli un diemžēl arī ikdienā sāk palikt lēni un sajūta, ka viņiem atrofējas smadzenes, jo pat darbā sāk jautāt, kur stāv kkāds priekšmets, lai arī pirms tam viņš zināja, kur kas atrodas. Un nevar vairs koncentrēties darbam. Gan jau būs daudz mīnusi šim komentāram, bet pastāstīju tā teikt iz dzīves. Pats labāk iedzeru vakarā vienu aliņu pēc darba un var doties gulēt.
6 3 atbildēt

Daudzi marihuānas pretinieki min rakstu ASV avīzēs ka nākošā dienā pēc marihuānas legalizācijas Kalifornijā miruši 37 cilvēki it kā no pārdozēšanas. Patiesība ir banāla, raksts tiešām tika publicēts "dzeltenās " preses avīzītē, bet lielie tabloīdi uzķēra šo pīli un pārpublicēja. Rezultātā tiesa, atvainošanās un daudz stulbu cilvēku kuri vēl joprojām tic šīm baumām.

2 0 atbildēt

Pīpējot ilglaicīgi diendienā pastāv iespēja dabūt plaušu vēzi,

 

Zāle tak nesatur kancerogēnās vielas cik es zinu...

2 0 atbildēt
Malacis, beidzot kāds arī uztaisīja šādu P.S tu aizmirsi ka Zāle daleji ārste AIDS, jo rīt vairāk gribās pec smekešanas!
1 0 atbildēt

Palasi mazliet ŠEIT un pārliecinies vai tiešām tu , autor, raksti taisnību. Tā vien liekas, ka esi uzrakstījis un apspriedis tikai stereotipus, kuri jau ir novecojuši.

4 4 atbildēt

Paklau, appipejies narkah, man ir dzili nosplauties uz tadiem ka tu,kam smadzenes jau novitusas, un palikusi viena rieva -ta pati no cepures.       Ej un agite sev lidzigos ,kam jau bilete viena virziena kabataa.     Tavs,,koments,,liecina , ka tev pasam vairs daudz nav atlicis, varbut paris ,,zatjaskas,,  ,bet seit ir ari jaunie ,kam visa dzive vel prieksa, un nereklame ludzu savus ,,zalos sudus,,    ....

1 1 atbildēt

Gaidu kad tauta beidzot sapratīs marihuānas patiesos labumus. Nekas vien neatliek sabiedrībai kā mainīt savus aizvēsturiskos uzskatus.

lietoju CBD eļļu , tā nav narkotika.

rekomendēju hempcamp.lv kur iegādāties cbd produktus.

0 0 atbildēt

īsta patiesība? ir arī neīsta?Hēlijs ir gāze ,nevis narkotika apsties us periodisko tabulu.. Ir sativa un indica ,kurām savādākas iedarbības un tu man liekas pat neaprakstiji sativas tikai indicas,ja neņemsim faktoru galvā ,ko izraisa psiholoģiskā atkarība ķimiskā var nebūt piemerām ka no nikotina un heroina ,bet pastāv psiholoģiskā tāda pati ka no azart spēlēm un aparātiem , marihuanaii ir daudz vairāk minusu neka tu uzrakstiji ,bet plusi ari eksistē,

0 1 atbildēt

Ka nav reģistrēta neviena nāve- tā ir Diršana

4 6 atbildēt

Vienkārši paraksties.

https://manabalss.lv/i/261

2 5 atbildēt

'Tas ir samalts/nesamalts kaņepju ziedu (lapu, kātu) maisījums'

Nē, smēķē tikai to daļu ap kuru aug lapas. No lapām taisa hašišu.

0 3 atbildēt

tak cannabis ir h uina

0 3 atbildēt

Neveikls meginajums reklamet ,,zaliti,, -marihuanu.Ne vairak.Tad vel ,,arguments,,-kapec hipiju laikos dzimstiba palielinajas ,salidzinot ar citiem gadiem....,,  TAPEC  KA  APPIPEJUSIES  SMURGULI  (UN NE TIKAI SMURGULI)  ATV. JAJAS KA APTRAKUSI TRUSI    , narkotiku del zaudejusi jebkadas morales paliekas. Nav vajadziga tada ,,alternativa,, tabakai ,alkoholam un citadiem apdullinasanas lidzekliem.

2 6 atbildēt