local-stats-pixel fb-conv-api

Introvertu un ekstrovertu pasaules20

473 1

Dzīvojot vienā un tajā pašā pasaulē mēs to uztveram dažādi, jo ir introverti un ekstroverti. Vai tev labāk patīk pastaigāties ar savu suni, vai arī labāk būs pabarot zelta zivtiņu akvārijā? Vieniem ir nepieciešama nepārtraukta komunikācija, bet daži to neuzskata par vajadzīgu. Vai tas ir slikti? Nav vērts piepūlēties pārliecinot par pretējo. Tas vienkārši tā nestrādā. Lūk daži piemēri tam.

473 1 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000

Visvairāk kaitina, kad introvertus spiež būt kā ekstrovertiem un dzīvot pēc viņu uzskatiem un inetersēm.

34 0 atbildēt

Patiesībā introverts un SUNS (8. un 11.bildēs) ir nesavietojami jēdzieni. Introverts un kaķis gan.

20 0 atbildēt

Pēdējā bilde ekstrovertam drīzāk būtu liela ballīte ar dahu*ā cilvēkiem un lielu troksni, bet tieši introvertiem būtu tur 2-3 cilvēki ar kuriem atpūsties svaigā gaisā un mierīgi parunāt vai klusībā baudīt to ideālo brīdi, kad visi mierīgi atpūšas un viss ir ideāli.

Introverts nenozīmē būt vienam, introverts ir cilvēks, kam ir tikai speciāli izvēlēts mazs draugu loks, kuri ir labi draugi, ar kuriem var parunāt un nebaidīties, ka vini pazudīs pēc kāda neilga laika. 

Protams, introverti nerunās daudz ar svešiem cilvēkiem, jo viņi vienkārši nezinās par ko runāt, bet ja gribi ar introvertu parunāt, tad labāk raksti īssziņu, nevis zvani, jo rakstīšana introvertam dod iespēju padomāt un neuztraukties, ka pateiks ko nepareizu, un arī rakstot introverts spēs būt atklātāks.. vismaz šis ir saistīts ar mani, jo es esmu introverts cilvēks, un man ir vieglāk sarakstīties nekā runāt. Reiz pat bija gadījums, kad man gribējās piezvanīt kādam cilvēkam, un kad beidzot saņēmu drosmi bija pagājuši kādi 2 vai 3 mēneši, bet tomēr vienīgais ko uzzināju bija nedaudz sliktas ziņas, kaut gan pat tagad mēdzu sarakstīties ar to personu, varbūt nedaudz cerot kaut ko mainīt. Protams man kā patizla introvertam cilvēkam ir bijuši daudzi gadījumi par kuriem ekstroverts cilvēks vien pasmietos, un domātu ka esmu vienkārši tizls, un tam cilvēkam būtu taisnība.

#IntrovertVerbalSpeakingProblems 

14 0 atbildēt
Es neienīstu cilvēkus,vienkārši reizēm viņu ir PAR DAUDZ!!!
10 0 atbildēt

Man šķiet, ka 1. ir sajaukti vietām.  emotion 

10 0 atbildēt

Varu būt abi...  emotion 

6 1 atbildēt
Esmu tipisks introverts ar dažiem ekstraverta momentiem.
4 0 atbildēt
Yep, introverta. Tikai daļa zīmēto skaidrojumu gan neatbilst.
3 0 atbildēt
Es esmu kautrīgs ekstroverts - atbilst biss, tikai ļooooooti bail no svešiem cilvēkiem, kur nu vēl uzsākt sarunu ar viņiem
3 0 atbildēt

Introverts vai ekstraverts - dzīvē ir daudz sarežģītāk. Piemēram, mums darbā ir kolēģis - kompānijas dvēsele, piedalās visos pasākumos, pozitīvi enerģisks, ar lielisku humora izjūtu, spēlē vairākus mūzikas instrumentus un aktīvi izdancina visas meitenes. Taču izrādās, ka privātās dzīves 35 gados vispār nav un nav bijis, brīvo laiku pavada lielākoties pilnīgā vientulībā, dažreiz ar draugiem aizbrauc pacopēt vai ar metāla detektoru parakties. Ej nu saproti, kurai kategorijai tādu pieskaitīt!

2 0 atbildēt
I avatarsI

Man te kaut kas būtu jāpasaka, mmmm, hu*ovs no manis intraverts dažreiz.

2 0 atbildēt

Nez, no ekstraverta var palikt par introvertu? Kad biju jaunāks labprāt ar random cilvēkiem uz ielas runājos, tagad priecājos, ja mani neviens netraucē emotion

1 0 atbildēt

Noteikti introverts.

1 0 atbildēt
50/50
1 0 atbildēt

 emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Tagad 100% zinu, ka esmu introverta emotion

0 0 atbildēt

Hmm. Esmu vairāk tā kā introverts, bet reizēm man ir arī kādas ekstraverta cilvēka pazīmes. Socializēties man patīk tikai tad, kad apkārt ir cilvēki, kuri nav pa gaisu, kas nav tā saucamie "sociālie tauriņi", kas lidinās pa gaisu, kuriem viss vienmēr ir pārspīlēti un neobjektīvi labi. "Sociālie tauriņi" ir tādi cilvēki, ar kuriem man ir nereāli grūti, atņem visu spēku ― tieši morāli. emotion

0 0 atbildēt