local-stats-pixel fb-conv-api

Indijas zoodārzā traģēdija!9

84 3

Kādā Indijas pilsētā Nju-Deli baltais tīģeris sakoda pusaudzi līdz tas nomira. Pusaudzis ekskursijas laikā vēlējās labāk aplūkot savvaļas dzīvnieku un kaut kā netīšam pārāk daudz pārsvērās un iekrita tīģera pastaigas vietā. Neilgu laiku pēc zēna iekrišanas pie tīģera, dzīvnieks jau paspēja atskriet un tas atradās netālu no zēna. Pusaudzis nezināja ko lai dara un no bailēm tas sāka mest tīģerim ar akmeņiem. Protams tas tīģeri sakaitināja vel vairāk un tas pēc neilga laika uzbruka.



84 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Žēl zēnu, bet notiekumi ir jāievēro! Daudzi domā, ka drīkst parkāpt noteikumus, jo domā, ka tas '''viņus neskaršot''.

Lūk spilgts piemērs no dzīves...

2 0 atbildēt

Žēl, bet kur tad palīgi? Apsargi? Tīģerim vispār nevajadzētu atrasties kaut kādā bedrē, tur var likt paviānus ne tīģerus. Mazs bērns pieskries, cauri ir. Taka Rīgas zoo, normāli uz viena līmeņa zemes, nožogots un nevar iekrist. 

1 0 atbildēt

bestgore.com aizvakar redzēju, laikam..

Ir uzskats ka viņš bija piedzēries un, ka apsargu bļaušana tīģeri provocēja

0 0 atbildēt

Žēl jaunieti! 

0 0 atbildēt
Žēl cilvēka, bet tomēr vajag ievērot kaut kādu piesardzību! Un tīģeris nav vainojams šajā situācijā, viņš ir dzīvnieks, viņam ir savi instinkti. Ja kāds iekrīt tīģera mītnē, tad skaidrs, ka gals klāt, jo dzīvnieks uzskata, ka viņu baro. Arī, ja kāds ietu garām savvaļā, liela iespējamība, ka tīģeris uzbruktu...
0 0 atbildēt
Protams. Vainojiet tīģeri. Šis raksts ir tik ļoti nepareizs, ka prasās pēc mīnusa. Sāksim ar to, ka tas nebija pusaudzis, bet vīrietis, turklāt garīgi slims. Un, kad viņš iekrita, viņš vienkārši stāvēja nobijies malā, un tīģeris atskrēja apskatīt jaunpienācēju. Viņi tur mierīgi stāvēja kādas trīs minūtes (nu labi, vīrietis diez ko mierīgs nejūtas). Bet tad cilvēki no malas sāka mest tīģerim ar akmeņiem, lai aizbaidītu, bet neviens nebija tik gudrs, lai saprastu, ka tas tīģerim iedvesīs domu, ka jaunpienācējs uzbrūk un ir bīstams... un tīģeris viņu saplosīja. Apkārtesošo cilvēku dēļ. Šis raksts ir tik ļoti sagrozīts!
0 0 atbildēt

Stulbenis, idiots, muļķis. Āmen.

0 0 atbildēt