local-stats-pixel fb-conv-api

Indīgākās vietas pasaulē9

Pēdējo 100 gadu laikā cilvēce ir spērusi milzu soļus, gan tehnoloģiju, gan ražošanas jomās. šie tehniskie un zinātniskie uzlabojumi ir padarījuši mūsu dzīves daudz vienkāršākas un ērtākas, bet atkritumu kalns, kurum mēs esam atstājuši aiz sevis (un vēl joprojām atstājam) ir vienkārši šausminošs.

Visu veidu piesārņojums - ķīmiskais, radioaktīvais, sadzīves atkritumi, elektroniskie atkritumi - ir nopietni bojājuši mūsu vidi. Dabai ir liela spēja atkopties, bet ja mēs sādi turpināsims, cik ilgi tā to spēs izturēt?

Daudzas vietas ir piesārņotas tik dramatiski, ka tur dzīvot ir teju neiespējami. Černobiļa Ukrainā ir lielisks piemērs, Pripetas pilsētiņa, kura piedzīvoja drausmīgāko kodolsprādzienu cilvēces vēsturē un tagad kļuvusi par neapdzīvotu spoku pilsētu.



70 3 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

Tāds kā viegls pieskāiens smagai tēmai emotion , mēs nezinām daudz vairāk kā izliekamies, ka neredzam- Ķīna, Krievija, atkritumu salas Klusajā okeānā, Indija u.t.t.

Černobiļas zonā neesot nemaz tik ļauni, jo augi ļoti ātri pielāgojušies radiācijai un augļi nemaz neesot radioaktīvi. 

Es domāju, ka pasaulē ir vietas, kurās tiešām jau izskatās uz citas planētas.

4 0 atbildēt

Švaki!Gribējās aprakstu,bet te kkāds video vienkārši ieliktsemotion

1 0 atbildēt

Tai pašā nelaimīgajā Černobiļā esot lāči parādījušies. Izskatās, ka dzīve turpinās neskatoties uz nelaimju daudzinātājiem

2 1 atbildēt

Ko? Divas rindkopas, kaut kādas ārpus konteksta izrautas bildes un video? Tu mūs par muļķiem turi? Uzraksti taču rakstu!

1 0 atbildēt

Nu i ko man ar tam bildem darit? kur kads apraksts.

0 0 atbildēt
krievija ka vienmer pedeja vieta bet ne tomer ari atkal vina izcelusies 1vieta apsveicam laimetajus
0 0 atbildēt

šo sēriju saucu par "tukšas vaimanas" . motivācija ir gluži vienkārša - vaimanas tāpēc, ka vairums ļaužu nespēj paskatīties kaut nedaudz apjomīgāku bildi. šādi notikumi un apstākļi ir radušies cilvēces attīstības dēļ un tieši šinī laikā, tas arī viss, vēl nedaudz laika, bišķi attīstības un būsim pāri šādiem apstākļiem. vai tad to ir tik grūti saskatīt?  bērns arī visu mūžu nav bērns, pienāk brīdis, kad katrs bērns pārstāj dirst biksēs. ja kļūdos - labojiet un lieciet galdā reālus faktus par to, ka bērni liek kluci biksēs visu mūžu.

  un vēl kas. miljoniem sugu ir izmirušas un ne jau cilvēka rīcības pēc. kas ir vēl interesantāks, ka mēs, kā konkrēta suga, arī izzudīsim tāda vai citādā veidā. vai nu attīstīsimies, jeb viens otru nogalināsim, bet esošajā paskatā ilgi neuzkavēsimies. tas ir fakts.

0 0 atbildēt
Alkohols medībās ir izglābis vairāk dzīvnieku,nekā viss grīnpīs kopā.
0 0 atbildēt