local-stats-pixel fb-conv-api

Imigrācijas sekas Zviedrijā. Neliela analīze.16

Mēs visi zinām ko nozīme imigrācija, drošibas situācijas pasliktināšanās u.t.t
Bet ir vel viens aspekts, ne mazāk svarīgs un ne mazāk postošs tieši Ziemeļvalstu iedzīvotājiem.


Iedomāsimies situāciju mazākā mērogā, sociālisms(dzīvokļus dod valsts ja sagaida savu rindu, bet saglabājās iespēja pirkt no citiem viņus par cenu 20 000 eiro)
2 ciemati, 100 iedzīvotāji katrā, 50 dzīvokļi, katrā ciematā 10 dzīvokļi brīvi. Katram ciematam sava ekonomika, vide u.t.t


Viens ciemats izlemj ņemt pretī bēgļus, kādas tam ir sekas?
Dzīvokļi brīvi vairs nav, 100 iedzīvotājiem ciematā A klāt nāk 20 imigranti. 100 iezemieši ar savu sastrādāto uztur 20 imigrantus līdz viņi sāk strādāt(ja sāk)
Agresīva vairošanās, izaug jauna paaudze- 100 iezemiešus nomaina 120 iezemieši(optimisms) savukārt 20 imigrantus nomaina 60 imigranti.

Ko tas nozīmē? Sociālisms ar dzīvokļu piešķiršanu nestrādā vairs, veidojās rindas- 1 gads, 2 gadi , 5 gadi rindā jāgaida. Ko darīt?
Dodamies uz banku ņemt kredītu. Iz statistikas imigrantiem grūtāk atrast darbu, līdz ar to vairāk iezemiešiem banka dos kretītu lai iegādātos mājokli.

Kā notiek dzīvokļu pirkšana? Noteiktā laikā mākleris izziņo saitos apskates laiku, pretendenti ierodās, apskata un driz vien sākas vairāksolīšana.
Ko dara vienkāršais iezemietis? Viņš iet uz banku un prasa kredītu lai nopirktu dzīvokli.

Vispārzināms fakts- jo vairāk imigranti jo nedrošāka vide.

Cilvēks dodās uz otru ciematu un nopērk dzīvokli. Pirmajiem paveicās, cena joprojām ir 20 000. Bet ar katru dienu situācija pasliktinās, uz otru ciematu nāk aizvien vairāk cilvēki(iezemieši) saprotamu iemeslu dēļ.
Brīvie dzīvokļi beidzās un tagad sākās jautrāka un skumjākā daļa vienlaikus.
Parādās brīvs dzīvoklis, 3 pretendenti ar 20 000 eiro kabatā dodās pirkt, sākās vairāksolīšana, 20 000 robeža ir sasniegta, bet gribētāji joprojām 3. Tikšanās ar banku, kredīts - nopērk par 30 000.
Mākleri nav idioti, viņi redz kāds pieprasījums un nākamais jau var rēķināties ar 30 000(ja paveicās) ja nepaveicās - cena kāpj vel. Pavisam drīz jau dzīvokli vari dabūt pa 100 000 eiro, protams ņemot hipotēku uz 50 gadiem un
procenti bankai + 50 000 eiro klāt.

Pirmajā ciematā ar imigrantiem dzīvokļiem cenas īpaši nemainās, jo nav pieprasījuma liela- neviens iezemietis aiz laba prāta negribēs lai bērni aug nedrošā sabiedrībā.

Uzņēmumi saskata peļņas iespējas un labajā ciematā būvē jaunus dzīvokļus, protams par 100 000 vismaz.

Valdība priecājās - veiksmes stāsts, kā mums ekonomika attīstās, jaunas darba vietas. Welcome.

Ko tas nozīmē iezemietim? Viņš ar saviem nodokļiem uztur imigrantu,līdz tas sāk strādāt(ja sāk) gan maksā dārgāk par dzīvesvietu, ja nesanāk nomaksāt- bērni var turpināt maksāt hipotēku.
Ko vēl tas nozīmē? Ja valdība izdomā ka vajag arī labajam ciematam uzņemt imigrantus, tad laika jautājums līdz emigrācija un cenu krišanās sāksies tur, cilvēki ar saviem hipotekārajiem būs vienkārši (paši izdomājat vārdu =) )

Tas ir tas ko novēroju vietējā sabiedrība, valdība priecājās par ekonomisko pienesumu, starp citu nesen izņēma simts miljonus eiro no soc budžeta lai sponsorētu pabalstus - paši miniet kam,
cilvēki pārdod savas dzīves bankām(iespējams arī bērnu) lai nodrošinātu dzīvesvietu. Cilvēki vienkārši iet pirkt dzīvokli un spēlējās ar savas dzīves gadiem, cik ilgi maksās kredītu. Sacenšās savā starpā..
Turpretī ievadot jebkuras pilsētas nosaukumu lielākajā zviedru forumā - flashback, vispirms atradīsi kādu kurš prasa padomu, viņš neprasa vai tur ir ko darīt, vai tur ir ērta satiksme, nē, viņi prasa kā tur ir ar imigrantiem.



neliela cenu vēsture Stokholmas piepilsētā-
mājās 30 000 eiro.


šobrīd cenas sākot no 200 000 eiro.


Lielākie aptaurētie? Velkomisti, liberāļi, valdība
Lielākie ieguvēji? Bankas, kredītdevēji, imigranti
Lielākie zaudētāji? Tie kas uztur visus iepriekšminētos.

P.S humoram, kāda policista ieraksts facebokaa ar 50 000 laikiem

Jautrākā daļa-

Aizdomās turamie Ali Mohamad, Mahmod , Mohammed, Mohammed Ali, atkal un atkal , neviens Christoffer.

Beigsim uz pozitīvas nots- video ar imigrantu bēgļiem, kuri ir definējuši sevi kā 14-16 gadus vecus. 

145 3 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

90% na kara bēgļu, bet gan vienkārši labākas dzīves meklētāji.. kuri grib dzīvot tikai uz pabalstiem.

Taisnības labad jāsāka ka arī daudzi latvju bāleliņi ir tieši tādi paši ( kaut gan procentu ziņā, maz)

11 0 atbildēt

Vidējais imigrants no somālijas- IQ 70, daudz bērni, musulmanis, Zviedrijai izmaksā 10 000 000 kronas- 1 miljons eiro visas savas dzīves laikā. 

Siriesu bēglis izmaksā 700 000 eiro. 

Katrs pats var sarekinat cik kara cietušos varētu nodrošināt ar pārtiku viņu zemē vienlaikus nepasliktinot drošības situāciju savā zemē. 

9 1 atbildēt

Ja mēs par imigrantiem tad + vēl (vismaz NL)  viņi iebraucot saņem naudu 10 000 apmērā, ikmēneša bezdarbnieka pabalsts  - 2000 + dzīvesvieta (un ne jau tāda kā LV, ka visi vienā pilī sastumpti, bet normāls dzīvoklis). Ziņās redzēju stāstu, ka vietējos īrētājus met ārā, lai imigrantiem būtu kur dzīvot. 

Bet par dzīvokļu/ māju cenu kāpšanu es negribētu īsti piekrist. Jā, imigranti spēlē lomu, bet ne tā, ka tur var veselu teoriju uzbūvēt uz fakta, ka viņi iebrauc. Tur ir arī ļoti daudz citi faktori - populācijas pieaugums arī starp vietējiem iedzīvotājiem, valūtas vērtības krišanās un liela daļa īpašumu cenas tiek celtas mākslīgi. 

7 0 atbildēt

Un vēl man nepatīk dažādas kredītiestādes, kuras neviens nekontrolē. Spilgtākais piemērs ir mogo?  Lieta tāda, ka žīdus izšāva  kaut kad pagājušajā gadsimtā, bet laikam atkal savairojušies.  Būtība ir, ka tad, ja cilvēks ir daunis, tad viņam nevajadzētu izsniegt pašus dārgākos kredītus. Jo normāls cilvēks kaut kā saprot kas ir procentu likme un spēj saprast kas ir izdevīgāk. Bet parastais cilvēks paņems to kredītu kuru skaļāk reklamē, piem. hokeja starplaikos!

5 0 atbildēt
es otrdien redzeju Stokholma sekas visai tai imigracijai. Irāņu bēgļi pieprasīja savas tiesības pretī Zviedrijas parlamentam
3 0 atbildēt
Mnjaa
2 0 atbildēt

Kamēr tos melnos vilks iekšā , tikmēr nekas nemainīsies.

1 0 atbildēt
Tl:dr
0 0 atbildēt

Mhmm...  emotion 

0 0 atbildēt

HDL

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Tu esi atsaldētais jo , ja tev ir nauda, tad vari uztaisiiit mājokli pats.  Protams, ja nedzīvo atsaldētā valstī kā latvija, kur par sūda projektu jāmaksā četru mēnešu mēnešalga.  Patika krievlaikos-ņem standarta projektu uz vienas a2 formāta lapas, izdari savas izmaiņas ar vienķāršo zīmuli- un būvē augšā!  HUMAN FIRST jeb cilvēks no sākuma.      Un vēl bēgļu baidīšanās propaganda rakstā ievietota!  emotion  

1 3 atbildēt