local-stats-pixel fb-conv-api

Ietaupi beidzot naudu!2

50 0

Mēs visi noteikti esam ievērojuši, ka preces internetā var iegādāties daudz lētāk nekā veikalos, bet kāpēc? Uz šo jautājumu es nemācēšu atbildēt, to spriežiet paši, bet tagad pastāstīšu vispārīgi, kāpēc ir vērts pirkt dažādas preces internetā un vai tām ir laba kvalitāte, kā sola gan ražotājs, gan pārdevējs.

Pirmkārt:

Bieži veikalos tirgo preces ar atlaidēm, bet kāpēc? Tātad viņi šīs preces ar ļoti lielām attlaidēm tirgo tikai tāpēc, ka nevis pats produkts varētu būt bojāts, bet tā iepakojums. Kāpēc gan neiegādāties produktu lētāk, ja tai ir tikai bojāts iepakojums? Un izrādās, ka šī produkti tiek pārdoti pavisam jauni nevis nostāvējušies, nevis sabojāti, bet vienkārši sūtījuma laikā produktu iepakojumi ir sabojāti, bet pats produkts nemaz nav ne aizskarts, ne sabojāts. Parasti šādām precēm atlaides ir sākot no 30 līdz pat 60 procentiem, šajā gadījumā iegādājoties produktu tu ietaupi gan naudu, gan dabū preci, ko tik ļoti kāro un arī pat garantija ir tik pat ilgi derīga, cik ir, ja tu nopērc ar vesalu iepakojumu. Internetveikalos ir tā pat, ja jums ir atsūtīts produkts ar bojātu orģinālo kasti uzņēmumi pārsvarā piemēro atlaides.

Otrkārt:

Bieži tagad ir sastopami internet vaikali, kuri piedāvā salīdzināt kvalitāti un cenu politiku ar citiem internetveikaliem, bet šo viņi dara, lai tikai iegūtu vairāk klientu un peļņu. Ja jūs gribat redzēt kādu no produktu cenām Maskavā, Krievijā un salīdzināt, piemēram, ar kādas citas pilsētas cenām Krievijā jums palīdzēs to noskaidrot šāds saits : Historyprice.ru , bet ja jums interesē citu valstu cenu politikas un to kvalitātes, tad iesaku izmantot šādu saitu : Stingycoin.com

Treškārt:

Pērc preces vairumā, jo tās tev liks ietaupīt ievērojami daudz naudu. Ļoti daudzi intenet veikali piedāvā sakomplektēt savus pirkumus vienā lielā, kur jūs varat gan atteikties no pirkuma, ja ir neparedzētas izmaksas, gan paņemt vēl klāt, bet kur ir šeit pluss? Ļoti daudzi intenet veikali (es nezinu vai Latvijā) piedāvā kādu procentu atlaides, ja pērkat virs noteiktajai summai kādu ir piestādījis veikals, parasti šīs atlaides ir no 5% - 30% viss atkarīgs no tā cik daudz tu pasūti? Un kāda ir intenetveikala uzstādītais limits līdz atlaidēm?

Ceru, ka šie trīs veidi jab kārtas palīdzēs jums kaut kā ietaupīt un būs iespēja iegādāties preces lētākas.

50 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

Jēziņ, iemācies taču beidzot normāli izveidot teikumus un rakstīt normālā latviešu valodā nevis noraut galotnes. Te nav nekādi ventiņi.

0 0 atbildēt

Ja nav naudas, tad nav arī ko ietaupītemotion

0 0 atbildēt