local-stats-pixel fb-conv-api

Iespējams atturēju jaunieti no pašnāvības!55

769 12

Tātad, es ievietoju sludinājumu vienā no kik draugu meklēšanas mājaslapām, atsaucoties uz to, ka vēlos pačatot, nākošajā dienā skatos, ka četrpadsmit gadus jauna meitene ar niku countrygirl19 uzrakstīja man sveiks (Hi), tad nu es atbildēju ar to pašu un steidzos uzdot pāris jautājums, jo biju ļoti ieinteresēts. Ai, ziniet... Lasiet mūsu saraksti, neesmu labākais pašnāvību atturēšanas speciālists, bet vismaz zinu to, ka jau 24 stundas viņa negraiza savas rokas.

Viņa: Sveiks

Es: Sveika

-Šeit vēl bija pāris rindiņas no manas puses-

Es: Ir kādi jautājumi man ?

Viņa: Ne gluži, man tikai vajadzēja ar kādu aprunāties, jo pašlaik man ir grūti.

Es: Kāpēc ?

Viņa: Cilvēki neatstāj mani vienu, nepārtraukti saukā par neglītu, kurai ir jāmirst. Tāpēc, es sāku graizīt savas rokas un sāku domāt par pašnāvību, un pagājušo gadu gandrīz nogalināju sevi.

Es: Tu zini, ka tas ir stulbi.

Es: Katru nedēļu interneta ziņu portālos izlasu par jauniešu pašnāvības mēģinājumiem, iemesls tām ir, ka skolas biedrs saukāja par neglīto pīlēnu.

Es: Iedomājies kā justos tava mamma, tētis… Māsa, brālis… Vecmāmiņa un citi tuvi radinieki.

Viņa: Es zinu, ka mana mamma nemaz neliktos zinis par mani, jo viņa mani atdeva kad es biju ļoti maza.

-Tika ievietota mana fotogrāfija sarakstē-

Es: Vai es esmu seksīgs ? Nē.

Es: Man par to ir vienalga.

Viņa: Tu esi pievilcīgs.

Es: Nu ja es esmu tik „pievilcīgs”, tad kāpēc neviena meitene negrib būt ar mani kopā ?

Viņa: Es gribu.

Es: Man tiešām neinteresē ko citi domā par manu izskatu, dievs radīja mani šādu, tur es neko nevaru līdzēt. Citi ir gudri, citi skaisti, bet kādam jābūt arī tam neglītajam pīlēnam.

Viņa: Jā, tev taisnība.

Es: Tad kāpēc tu graizi savas rokas ?

Es: Man nepietiktu spēka, lai pat vienu milimetra līniju uzvilktu ar žileti.

Viņa: Tāpēc, ka tas sāp. Man nav neviena drauga ar ko aprunāties, jo viņi visi ir miruši izdarot pašnāvību. Iemesls arī bija šī apsaukāšana un cilvēka nicināšana, kas mūs iedzen depresijā.

Es: Tu gribi mirt tāpat kā tavi draugi ?

Es: Kur tu dzīvo ? UK/ASV ?

Viņa: Ziemeļkarolīna (North Carolina).

Es: Oh, tā ir Amerika.

Es: Cik daudz tavu klases un skolas biedru ir miruši dēļ šīs pazemošanas ?

Viņa: Daudzi.

Es: Nu jā, tā ir tāda tipiska problēma UK un ASV.

Es: Šeit, kur dzīvoju es, nekas tāds nenotiek, jo mēs saprotam, ka izdarīt pašnāvību dēļ tā, ka tevi pazemo vienkārši nav jēgas. Cilvēki no tā nemainīsies, sāks pazemot nākošo līdz tas arī izdara pašnāvību.

Es: Tas dzīves posms, kur esi pašlaik nav pat puse no cilvēka mūža. Pabeidz skolu un parādi tiem huligāniem ar vidējo pirkstu.

Viņa: Vienīgais iemesls, kāpēc studenti nogalina sevi ir tāpēc, ka tie iekļūst lielās depresijās un izeja no tās ir dzīves beigšana.

Es: Pasaki man pāris piemērus, kā jūs pazemo ? Tie ir tikai vārdi, vai arī fiziski iespaido ?

Viņa: Labi. Tu esi resna, neglīta, stulba un bezvērtīga.

Es: Tikai ar vārdiem ? Nopietni ?

Viņa: Tas jau nepalīdz, ja tu zinātu kā ir tad, kad tevi apsaukā par nevajadzīgu, neglītu, stulbu un tev ir jāmirst.

Es: Tici man, es zinu… Mani šādi apsaukāja un ir pat daži unikāli cilvēki, kas to dara vēl šodien.

Viņa: Nu, zēni nav tik emocionāli kā mēs, meitenes.

Es: Varbūt tev ir taisnība, bet tik un tā… Beigt savu dzīvi.

Viņa: Un ko man vajadzētu darīt šajā sakarā ? Ignorēt viņus.

Es: Tev noteikti vajadzētu ignorēt šādus cilvēkus.

Viņa: Jā, tāpēc es turpināšu darīt to, ko daru.

Es: Ceru, ka tu domā tādu cilvēku ignorēšanu nevis roku graizīšanu.

Es: Es šeit būšu katru dienu, lai tikai pārliecinātos, ka ar tevi viss ir kārtībā.

Viņa: Kāpēc ?

Es: Kāpēc nē ? Es esmu cilvēks, nevis dzīvnieks, ko gan nevarētu teikt par tiem huligāniem.

Viņa: Neviens cits to nedara.

Viņa: Visi draugi, kas man ir bijuši, tagad ir zem zemes.

Es: Tu esi ļoti svarīga šai pasaulei, to nevar aprakstīt ar vārdiem cik ļoti mums vajag tādus cilvēkus kā tu.

-Tālākā sarakste nu jau ir privāta, kas ilga vēl vismaz stundu, meitene izteica daudzus pateicības vārdus par to, ka parunājos ar viņu, jo kā pati atzina agrāk vai vēlāk būtu to izdarījusi. Nu jau aprit 24 stundas kopš mūsu sarakstes un viņa pozitīvi vērtē šo dienu-

Šodien pamanīju arī to, ka profila ikonas ir nomainījusi uz smaidīgu lāci, vakar tur atradās šļirces un galvas kausa ikonas.

769 12 55 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Kik chatroom
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 55

0/2000

Kas i, nīkulis esi ka evari sev pat milimetru ievilkt ar žileti emotion

nē nē labs labs tā turpināt, bet zini viņa tagad ir tavs pienākums kas javaktē, nevar tā vairs nostāties malā un par viņu aizmirst, jo iespējams vienīgais draugs un atbalst esi, tā teikt pēdējais salms pie kā viņa turās, pagriezīsi muguru, atskatīsies atpakaļ un viņas nebūs.

ceru ka nav kārtējā pašizrādīšanās, lai aizķer jūtas, un ta meklē ko jaunu utt..

un veiksmi atrast meiteni emotion

44 0 atbildēt

Ja viņa uzzinās, ka tu par viņas problēmu pastāstīji visai Latvijai un vēl ieliki viņas bildi šeit, tad jau būsi panācis tieši pretējo. Izskatās, ka vienkārši gribi parādīt mums, ka esi apvārdojis 14 gadīgu meiteni (kas nemaz nav grūti) un pēc tam izlicis viņu apskatei.

41 1 atbildēt

apsveicu. emotionD Tu sev esi piesējis cilvēku. tagad jūties par to varens? :d izlasot saraksti, ļoti labi var saprast to ka tu nesūda neko par to nezini un es neteiktu, ka tu viņai tiešām palīdzēji - drīzāk vienkārši pavilki garumā visu procesu. ;D

vispār šis smird pēc made up story, so.. me emotion

28 3 atbildēt

Vieglu roku uzveli sev plecos smagu nastu....Tu vinai ,pats negribot, esi pievienojis vel vienu ,,iemeslu,, gadijuma ja kadreiz aizmirsisi vai negribesi ,,parunaties....

18 0 atbildēt

Vispār jau, cik es esmu piefiksējusi, tad cilvēki,kuri izvēlas pašnavību kā izeju problēmu risināšanā par to neka nerunā-vienkārši aiziet un izdara, un pēc tam visi brīnās, ka cilvēkam itkā viss esot bijis labi, bet te pēkšņi tā..

Bet te izskatās tiešām pēc fantāzijas un patsmitgadnieku krīzītes... Man tagad vīra māsa (13 gadi) arī ar šiem te niekiem nodarbojas, depresija, problēmas un bla-bla, vienīgais,ko es viņai varēju pateikt bija tas,ka 13 gados vienīgā problēma ir tas,ka nav problēmu..

17 0 atbildēt

TU esi izdarījis labu darbuemotionprieks par tādiem cilvēkiememotion

12 0 atbildēt

I smell bullshit.

10 0 atbildēt

Labs darbs, puis, labs darbs! emotion Būtu vairāk cilvēku, kas ieraudzītu sāpinātos, un saprastu, ka tiem jāpalīdz, jo kaut viens labs vārds var iepriecināt, padarīt dienu gaišāku, dot cerību un glābt dzīvību!

Ja arī šis ir feiks, tad kāpēc Jums jābūt tādiem ciniķiem? Šis iespējams mainīs kāda idiota domas par saviem vārdiem, ko ikdienā lieto pret līdzgaitniekiem.

7 0 atbildēt
Ar žileti rokas graizīt? Jau sen pierādīts, ka cilvēki, kuri graiza vēnas, to dara tikai tāpēc, ka grib uzmanību un cer, ka kāds tos izglābs... Ja jau patiešām gribētu tik ātrāk zem zemes, tad vēnas negraizītu, pāgrieztu miega artēriju un viss. Nav jau fakts, ka atradīs artēriju, vel pateiks, ka tā ir dibenā un sāks graizīt to un zinot cik gudri ir amerikāņi, nebrīnītos, ka tā notiktu... Amerika vispār ir vārga tautele, kā kas, tā vēnas graiza, cilpā lien, stobrā skatās iekšā... Un es šo meiteni neaizstāvu, nebūt arī nē, jo pašnāvība tas ir gļēvi, vājuma pazīme un ja cilvēks veic pašnāvību, tad viņš tikai parāda savām problēmām, ka tās ir guvušas virsroku... Nu ja nevar atrisināt problēmu vienatnē, aizej pie psihiatra vai samaksā terapeitam. Un vispār, šitā sarakste no viņas puses izskatās pēc pamatīga buļļa sūda, tikai lai pievērstu tavu uzmanību.. "Vai... Es esmu maza un nelaimīga, palīdziet man, es gribu mirt, bet es negribu, visi mani draugi ir miruši, vai, vai, vai..."
11 6 atbildēt

Tas ir skumji cik mūsdienās visi ir vāji, sadzīvo ar to, ka pazemo un domā par pašnāvību? Tā vietā lai darītu kautko lietas labā labāk izdarīt pašnāvību, vaine?+ beigās to apbižotāju vietā cieš Vecāki..

4 1 atbildēt

Viedokļi dalās. Dažādi cilvēki vienu un to pašu problēmu var uztvert dažādi, ja kāds pateiks ''tu esi neglīta, resna vai briļļains nūģis'' viens par to pasmiesies un ies tālāk, citam tie būs ļoti sāpīgi vārdi, vēl kāds kļūs agresīvs, katrs noreaģēs savādāk, bet jebkurā gadījumā nevienam nav patīkami dzirdēt par sevi tādas lietas.

3 0 atbildēt

Prieks, ka ir tādi cilvēki, kuriem nav vienalga pa citiem. un ir gatavi palīdzēt.

2 0 atbildēt

Labs darbiņš, kas padarīts. Respect! emotion

2 0 atbildēt

Malacis emotion

2 0 atbildēt
Reizēm cilvēkam pietiek ar vienkāršu nepiespiestu izrunāšanos. Jā šai meitenei neveicās. Viņa bija nevienam nevajadzīga. Bet tu viņai iedevi iespēju dzīvot. Labāk ir nevis ignorēt tos huligānus bet gan stāties pretī un cīnīties.
2 0 atbildēt

Malacis, respect Tev! Meitene tiešām būtu zem zemes, ja Tu ar viņu neparunātos. emotion 

1 0 atbildēt
Man bērnībā mācija- Ja Tevi apbizo dod pretī, ja neiedosi visu mūžu bēguļosi
1 0 atbildēt

Iemetot šīs padsmitnieces bildi google image search engine, izmet vairākus rakstus par to, kā šī meitene ir tikusi sašauta pagājušajā gadā. Šāvējs 12 gadīgs psihopāts. Meitene dzīvo New Mexico, nevis North Carolina. Šķiet, ka kāds te kādu nes cauri ar googlee paķertu bildi.

http://newsball.com/photos-12-year-old-mason-campbell-is-the-psychopath-school-shooter-massacre-roswell/

http://www.nydailynews.com/news/national/dad-roswell-school-shooting-victim-shooter-not-bad-boy-article-1.1586466

0 0 atbildēt

viss labaakais veids kaa atstumt huligaanus ir to neredzeeshana, ja vini sapratiis ka tev pie dir*as ko vins saka, tad vairs neaizstiks...bett ja vins lien pie sejas fiziski, iesper pa olaam vai pa stiivo buus gar zemi paaris sekundees.

zinu kaa no tiem drankiem atkratiities jo pasham ir naacies dazus exemplaarus satikt emotion

0 0 atbildēt
Es teicu labi vecāki un varbūt problēmas ir lielas, bet vienmēr ir izeja un pašnāvība ir padošanās. Problēma ir pārbaudījums. emotion
0 0 atbildēt