local-stats-pixel fb-conv-api

Iemesli ,kāpēc es mīlu Latviju.15

255 4

Latvija ,šis vārds asociējas ar tik daudz skaistu ,varenu lietu. Latvija ir tikai vienīgā vieta ,kas liek man justies kā mājās . Zemāk tu varēsi izlasīt to ,kas liek man mīlēt šo valsti. Jauku lasīšanu.

255 4 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Mani viedokļi sajā portālā tiek diezgan piesmieti, bet es tomēr atļaušos izpaust savu viedokli. Mani, protams, simpatizē, ka Latvijā ir cilvēki, kuriem ir svarīgas tautiskās vērtības un zeme kā tāda. Šādas runas jau ir skaistas, bet vai tās dod kādu labumu? Krievu mēris, kas laužās iekša Latvijā un negrasās apstāties, nevienu neinterisē. Jā, skaistas runas un teiksmas uzrakstīt var ik viens, bet izdziestošo Latviju no pasaules kartes tās neglābs. Ja Latvijai izdzisīs tās valoda ( un tas notiks drīz ja ļausim krieveļie te ārdīties kā labpatīkas ), tā zaudēs nosaukumu, ja izdzisīs latvieši, tad vārds "latvieši" būs vēsturisks nosaukums kādrēzējai tautai. Ja gribi tīksimināties turpmāk par šo vietu, nevis par krievu karogiem un krievu "alfabētu" uz namu sienām, tad kaut kas jādara. Tad jau sanāk, ka šis raksts ir kā kaut kāds kapakmens grebums, kas piemin sen zaudētu, tuvu cilvēku. Ja Tev šī valsts no tiesas patīk - nesēdi pie datora, bet glāb to vienīgo, kas padara mūs par latviešiem un vienotu tautu.
5 0 atbildēt

Valoda! Mums ir viena no senākajām un skaistākajām valodām pasaulē. Tā ir arī viena no bagātākajām valodām, sinonīmu skaits ir ļoti liels.

0 0 atbildēt

Tikai žēl ka Valdības dēļ šī Valoda sāk izsust! (Tie kas brauc uz ārzemēm, un māca saviem bērniem to valodu kur atrodas)

0 0 atbildēt

Ar dabu nevar lepoties. Mes to neizveidojam. Tas nav musu darbs.

0 0 atbildēt

1. no ģeo skolotājas nošpikots emotion bet vispār labi emotion

0 0 atbildēt

Nu, un kur tad palika nākošā daļa?

0 0 atbildēt

Man pat ir grūti pateikt kāpēc es mīlu Latviju... Laikam, nemīlu, vienkārši cienu valsti kurā dzīvoju! Izturos ar cieņu pret Latvijas simboliem, cenšos nepiesārņot vidu kurā dzīvoju.emotion

0 0 atbildēt