local-stats-pixel fb-conv-api

Iemesli, kādēļ tev katru rītu vajadzētu sākt ar seksu34

566 2

Ja tev ir partneris un no rītiem jūties neizgulējies un saspringts, tad risinājums ir viens - rīta sekss. Šajā rakstā aprakstīšu svarīgākos iemeslus, kādēļ to būtu ieteicams darīt tieši no rītiem.

566 2 34 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 34

0/2000
O jā, "visi citi to dara" tas lūk ir arguments, tatad man kā zombijam jādara to ko citi dara...
30 1 atbildēt
Arī pēc tavas pieredzes?
20 0 atbildēt

Vēlētos mazliet precizēt 7.punktu -''visi zina, ka reizēm vīriešiem no rītiem pamostoties biksēs ir tā saucamais "rīta stienis"''.- vārdiņš ''reizēm'' šajā teikumā ir lieks emotion 

18 0 atbildēt
Visi to dara ar partneri bet, es ar roku. Hehe... ;(
15 0 atbildēt
pēc seksa tu nogugursti un atkal aizmiedz . emotion
10 0 atbildēt

Sieva jau gribētu gan, bet es dodu priekšroku kafijai un atejai emotion

9 0 atbildēt

Man nepatīk sekss ne no rīta, ne vakarā. Es dodu priekšroku pa dienu - ar skaidru galvu un pilniem spēkiem! No rītiem normāls cilvēks ir miegains, grib kafiju, brokastis. Vakaros normāls cilvēks ir noguris, grib gulēt.

7 0 atbildēt

1.nekas neaizvietos rīta kafiju,2. tā būtu viena no lietām,ko Tu katru rītu nevari darīt,bet gribētos,tāpēc citiem mēģini uzspiest?

6 0 atbildēt
Sievietei, protams, mundrums, bet vīrietim pēc tā maratona un vēl fināla..? Esi pats arī testējis vai tikai lasījis? Balsoju par vakaru.
5 0 atbildēt

....un tad iestājas tas vecums, kad gultas prieki kļūst retāki kā gadalaiku maiņas  emotion 

5 0 atbildēt

Labāk dienu iesākt ar izmazgātiem zobiem un pēc tam domāt kā to turpināt.   emotion  

6 1 atbildēt

Tā šķiet, ka kāds ir ticis konfeksu veikalā un nevar vien beigt noēsties. Nez pēc 10 gadiem arī būs tāpat?  emotion 

4 0 atbildēt

Ja vien vairāk dāmu šo saprastu...

4 0 atbildēt

ir labais un kreisas variants emotion

3 0 atbildēt

Tad talkā nāk Kulakova   emotion   emotion 

3 0 atbildēt

āmen! emotion

3 0 atbildēt

Sorry, bet vai tikai Tavs nickname neliecina, kas patiesībā ir Tavs partneris no rītiem. 

2 0 atbildēt

Tikpat labi uzraksti kāpēc labi būt bagātam.  emotion 

1 0 atbildēt

Nepiekrītu, ka to vajadzētu bieži. Iztukšojot sevi pazūd možums, pazūd daļa no enerģijas, tieši seksuālā enerģija, pazūd- motivācija, liesma acīs. Uzraksti labāk par to, kas notiek tad ja vīrietis kādu laiku izvairās gan no orgasma ar sievieti, gan sevis apmierināšanu. Tas mazliet pat interesantāk būtu un daudziem atvērtu acis kā patiesībā ir un ko iznieko iztukšojot sevi vairākas reizes dienā vai nedēļā.

Apmierinot savas seksuālās tieksmes Tu tieši mazini sevī vīrišķo enerģiju. Kļūsti no alfas par betu. Tu visu dienu esi apmierināts ēzelis, kamēs es esmu enerģisks, izsalcis, možš plēsējs. Esmu daudz produktīvāks, jo ir lieka enerģija vislaik.

Arī sievietes to jūt, ka visulaiku esi ''gatavs''. Sievietes jūt vīrieša seksuālo enerģiju un tas ir viņu instinkts pievērst vairāk uzmanības stiprajam dzimumam, kurš neiznieko savu sēklu.

Taspats attiecas uz Intermitten fasting. tas ir ta, ka nepaed brokastis no rīta un aptuveni 5-6 stundas pēc pamošanās esi izsalcis un tērē savas tauku rezerves kā enerģijas avotu. Un tas ir pierādīts, ka ir labākas koncentrēšanās spējas, fiziskā sagatavotība ar laiku palielinās. testosterons pieaug. Es izvēlos būt plēsējs vai mednieks nevis paēdusi un apmierināta aita. padomā par to!

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt