local-stats-pixel fb-conv-api

Holivuda pret Zinātni15

308 47

100 metru augsti roboti, automātiskas operāciju zāles un mākslīgas ekstremitātes. Kinopasaules zinātniskās vīzijas ir ekstremālas un izdomas bagātas, taču idejas pamatojas zinātniskajos pētījumos.

308 47 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000

Labs raksts, bet kāpēc tik daudz mīnusu? Montannam vecā slava velkas līdzi?emotion

42 0 atbildēt

Pirmai filmai, tas mūsdienās nav iespējams, dinozauri bija tik lieli... brahiozauri, un viss spēja izpumpēt, tas ka mūsdienās neviens krokodils vai ķirzaka tik lieli neizaug ir tas, ka kādreiz kaisā skābeklis bija vairāk vai lielāk, neatceros kā bija grāmatā rakstīts, Un zinātnieki jau ir dabujuši gatavu arī smadzeņu sinhronizāciju ar īpašu ķiveri, ka viena smadze izmantojot citu, risina uzdevumus kā viena emotion Filmas ar no kaut kā izdomā nevis no zila gaisa, tāpat kā drakula, un frankenšteins emotion

10 0 atbildēt

tās ir filmas...

4 0 atbildēt

Nu nopietni? Kas tevi tik ļoti heito? -25 emotion

1 0 atbildēt
Vispār jau ir bezpilota lidmašīnas. Piemērus nosaukt nevarēšu, jo par to tik ļoti neinteresējos, bet tādas pastāv.
1 0 atbildēt

Kautkā ievadā likās, ka raksts būs garāks emotion Bet bija labi.

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
Rakstu esi pārrakstījis no Ilstrētās vēstures žurnāla, pietam esi bijis slinks un nošpikojis tikai divus salīdzinājumus.
1 5 atbildēt

And?

1 5 atbildēt

Stulba spriedeleshana par to ko nejedz.NLO  ari ,,nevaretu but , jo nevar but nekad,,.BET IR.Un taisa tadas lietas.....Tas ,ka tu nezini un nesaproti ,nenozime ka,nevar but.Tu salidzini ,,juras nezveru,, ar ziloni.Nav korekts salidzinajums,-esi dzirdejis par Zilo vali,-120 tonnas,33 metri garsh.Ari ,,nevar but,,,bet ir.Zilonis pret vinju ka taksitis pret ziloni.Ko tu zini par juras nezveriem okeanaa,zinatne nesaka ka ,,nevar but,, .....Kapec ,,gigantiskie roboti ir nereali,-AK TU NEESI NEVIENU REDZEJIS...Nu tas gan,  tas ir ARGUMENTS. Katrs musdienu karakugis jau ir milzu robots .Tapat lidmashinas. Cilveks  pagaidam to  visu vada, bet ne tapec ka nav iespejama automatiska darbiba .       It ka pats raksti-,, ...idejas pamatojas zinatniskajos petijumos,, ...,bet pats turpat  sac ,,gudri,, muldet ,ka tas un tas  ,un vel tas nav iespejams.Tiec vispirms skaidriba ar sevi, pirms likt ,,zinatniskus,, rakstus.

0 5 atbildēt