local-stats-pixel fb-conv-api

Hitlers = Žirinovskis25

62 6

Sveiki, pilsoņi!

Pirms es sāku rakstīt par Hitleru un Žirinovski, es gribu pateikties visiem cilvēkiem kuri manā rakstā par to ko es darītu ja man būtu pilnīga kontrole pār Latviju uzvedās normāli. Taču daudzi bija nepieklājīgi, un lamāja mani. Es rakstīju ka katram ir savs domu gājiens, un es to respektēju ja jūs manu domugājienu respektējat. Jūs mani nomētējāt ar akmeņiem. Bija cilvēki kuriem mans viedoklis nepatika, to izteica taču kaut cik parādot ka ciena mani. Tiem respekts, taču pārējiem kuri mani ar akmeņiem apmētāja, pašol dirst! Bet, hehe, sākšu varbūt rakstīt par Hitleru un Žirinovski.

62 6 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Kārtējais infantīlais raksts. 

2.  Jā, un arī vairāk kā 100 miljardi cilvēku pasaules vēsturē bija karavīri. ĻOTI ekskluzīva lieta, kas kopīga TIKAI Eiropas glābējam un Krievijas politiķim.

3. - K. Ulmanim, B.Napoleonam un J.Cēzaram arī bija tieši tāda pati ideja par savas tautas pārākumu. Nu ko, tagad visi ir Hitleriņi?

 4. - Nopietni? Tev taču nav ne jausmas kā reikarnācijas darbojas, tu komunistu sūds! PIRMKĀRT, pārdzimstot cilvēks nesaglabā savas iepriekšējās dzīves personību, atmiņas un idejas.  OTRKĀRT, V.Žirinovskis ir dzimis 1946. gadā, kad Ā.Hitlers vēl dzīvojās apkārt. 

...un vispār tu taču esi dumjš.

2 4 atbildēt