local-stats-pixel fb-conv-api

Godini Latviju !1

Latvija , kas tā ir ? Latvija ir daļa no manis un tevis . Mēs uzaugām šeit un atradām vietu plašajā pasaulē.

Salīdzinot ar pasauli , Latvija ir mazs punktiņš uz sauszemes . Godināsim Latviju un visus tos karavīrus , kas atdeva savas dzīvības , cīnoties par Latvijas nākotni .

Aizbraucot uz citu valsti mums ar godu jāsaka , ka nākam no Latvijas , lai citu tautu iedzīvotāji saprastu , ka Latvija ir tikpat savarīga kā citas pasaules valstis .

Mums jāgodina Latvija , jo mums ir savi dziesmu un deju svētki savs tautastērps , sava himna un vēl daudz kas cits .

Mūsdienās tikai retais saprot Latvijas būtību un to , ka šeit dzīvojot ir jāgodina gan valsts , gan tās valoda .

Mūsu valoda ir viena no senākajām . Savā valodā mēs ļoti bieži izmantojam aizguvumus un žargonus. Es ieteiktu atmest visas šīs lietas , jo mūsu valodā var atrast vajadzīgos vārdus .

Godināsim Latviju ne tikai savas valodas dēļ bet arī skaistās ainavas dēļ . Mums ir skaisti meži , upes , nacionalie parki , takas un daudzi apskates objekti .

Kur vēl dzidrāk mēs dzirdam savu atbalsi kā Skaņajā kalnā . Kur vēl tā mākoņi kalnu galotni glāsta kā Mākoņkalnā . Kur bites vēl tā zum kā Latvijas plašajos laukos .

Dzīvo visu savu dzīvi ar moto ,, Godini Latviju , esi tās patriots ! " . Tad tu sapratīsi , cik daudz tu vari dot savai zemītei , kurā ir 1 miljons 89 iedzīvotāji .

24 2 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Prezidenta kungs! Jūs arī spokos sēžat?
1 0 atbildēt