local-stats-pixel fb-conv-api

Glaube niemals!3

139 1

PRIEKŠVĀRDS

Ņemot vērā to, ka iepriekšējā rakstā vairāk bija "īkšķīšu uz augšu", tad nu nolēmu uzrakstīt pavisam ko nelielu! Apceri par kādu citātu, ko teicis Ādolfs Hitlers. Pirms lasi tālāk, vēlos pateikt paldies visiem tiem 12, kas nebija tik aprobežoti, kā tas "latviešu patriots" vai kas viņš tur ir, un nedirsa visādus sūdus, nebija tik aprobežoti! Paldies, kas manu domu uztvēra un saprata! Paldies.

"Glaube niemals an fremde Hilfe, niemals an Hilfe, die außerhalb unserer eigenen Nation, unseres eigenen Volkes liegt."
Pēdējā laikā, galvā nemitīgi skan šis teikums, kurš aptuveni skan šādi:"Nekad neticiet palīdzībai no malas, nekad neticiet palīdzībai no āpuses, palīdzībai, kas nenāk no mūsu pašu Nācijas, no mūsu pašu tautas."
Bieži nākas dzirdēt pa radio vai ziņām, ka mums ir iedots tik un tik. Mums sniedz palīdzību tas un tas. Un tad galu beigās rodas jautājums - Ko mēs paši sev esam sagādājuši?
Taču viskaitinošākais ir dzirdēt no apkārtējiem ļaudīm to, ka "mums var palīdzēt tikai ES, NATO", "lielas naudas", "brīnumi" u.t.t.
Un tad es domāju, kur ir pazudusi ticība tam, ka MĒS varam PAŠI un ne tikai, ka varam, bet, ka tikai no MUMS viss ir atkarīgs. Tā ir ilūzija... MĒS varam visu!

139 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Es muss stattgefunden haben, obwohl das, was passieren würde!

1 0 atbildēt

Atradis autoritāti, ko citēt...  emotion 

Ādolfs teica to, ko tauta vēlējās dzirdēt- kā jebkurš politikānis karināja uz ausīm saldinātus makaronus lai savāktu kvorumu savai partijai un vēlāk arī praktiski neierobežotai varai... Bedzās viss ar to, ka bija jāslapstās aiz 10m biezām bunkuru sienām un beigās arī jānošaujās...  emotion 

3 2 atbildēt
Guter Arbeit, weiter so!
1 0 atbildēt