local-stats-pixel fb-conv-api

Garīgi traumēti sērijveida slepkavas, kuri nogalināja nevainīgus bērnus12

261 0

emotion emotion emotion

261 0 12 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 12

0/2000

7. Vēl daži gadi, tad tiks brīvībā, ja pareizi sapratu.  emotion 

15 0 atbildēt

Drūms raksts. emotion 

10 0 atbildēt
Kur Čikotilo?
5 0 atbildēt
Ir dzirdēts no policistu stāstiem, ka lielākā daļa šādu maniaku safantazē klāt vairākus upurus aiz garlaicības, kad ir notiesāti jau uz mūžu. Lai ierakstītu savu vārdu sabiedrības prātos un būtu "kruti" starp citiem cietumniekiem.
5 0 atbildēt

Malači.

1 0 atbildēt

Labs raksts.  emotion 

0 0 atbildēt

Tas ir šausmīgi.

Mums pašiem te ciematā klīda maniaks tikai viņš tur dzivnieku nogalināja mani kamiņienei kaķitim galvu nogrieza.Par laimi viņu noķēra un viņš atdzina vainu.Tas ir šausmīgi bet manuprāt tā jau ir kaut kāda psihiska kaite cilvēks vienkārši vairs nedomā ar galvu.

0 0 atbildēt

Nu tā notiek, psihe drīzāk var ieķīlēt, ja sāk domāt par to, cik daudz netaisnības notiek pasaulē un ka šādi gadījumi notiek- "Kāpēc" utt. Es esmu līdzcietīgs tikai pret tuvākajiem cilvēkiem, jo tā ir liekulība, ja sāk pārdzīvot tikai tad kad cilvēks jau ir aizgājis. Jā, man žēl, ka tā notika, bet atgriezt cilvēku tāpat vairs nevar, viņš ir miris, samierinies, un šņukstēšana viņu neatgriezīs. Tāpat kā par Ivanu(R.I.P)- Man ir žēl, ka tā notika, bet šērot visu laiku jaunus "ekspertu viedokļus" un pavērsienus- priekš kam? Kam no tā būs vieglāk.....  emotion  Reizēm dzīvē vienkārši izejas nav, un tad sāk domāt ka varēja taču tā nebūt, varēja būt citādāk. Bet tad kad vajadzēja- tad nedzirdēja.

0 0 atbildēt