local-stats-pixel fb-conv-api

Garīgā WhatsApp'a grupa44

240 21

Sveiks, spocēn!
Vai atceries WhatsApp'a grupu #paranormal? To, kur notiek diskusijas par tādām tēmām kā astrālā pasaule, apzinātā sapņošana ( turpmāk lucid dreaming ), meditācija u.t.t. Daudzi izrādīja interesi par spīti tam, ka šis prasīja Jūsu numurus mūsu īpašajām vajadzībām emotion . Lai vai kā, grupa ir izveidojusies un tēmas grozās ka nu. Pāris simtus jaunu ziņu var būt iznāksies palasīties pa nedēļu.

240 21 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Tad tas ir veids kā mūsdienās cilvēkus iedabū sektās? emotion

37 0 atbildēt

Vai šito nevajadzētu reklamēt čatā? Otrkārt,lūdzu raksti latviski,bez anglicismu,piemēram community, iestarpinājumiem ar garumzīmēm,mīkstinājuma zīmēm. Treškārt,varbūt esmu piekasīgs maita,bet šī jau ir reklāma produktam- whatsapp grupai.Spokos lietotaji nevar veidot reklāmu,reklamēties.Tev kā moderam būtu jāzin. Un pat ja šo neuzskata par reklāmu-mistikas sadaļa nav tā sadaļa,kur jāliek šo rakstu.Kāpēc? Jo jā tava grupa ir par astrālo projekciju,sapņu kontroli,auru un citām mistiskām lietam,bet šajā rakstā jau par pašu mistiku ne vārda,turklāt tu reklamē grupas paplašināsanos vai ko tamlīdzīgu un sauksim to par meitas grupu,kura ir domāta spamam-nekadas mistikas. Ieteiktu palūgt adminim,lai pārmet šo rakstu no mistikas uz tribīni,jo tu taču,kā no tribīnes lūdz sev pēc jauniem biedriem..

26 0 atbildēt

Saku vēlreiz - dzert vajag mazāk.

25 1 atbildēt

Tā grupa ir tizla. Admins iet 8tajā klasē, audio ziņās izklausās pēc neattīstītas meitenes. runā kā neandertālietis. tik neattīstīta un bērnišķīga runa, ka klausoties ziņu ausis sāka asiņot. 

Un alkoholisko dzērienu cienītāji- nemaz nepievienojaties. emotion Par alko lietošanu met no grupas ārā. emotion

18 1 atbildēt
Izklausās pēc nopietnas sektas.
15 0 atbildēt
Skype, tagad arī var?
5 0 atbildēt
Tad nedrīkst mainīt grupas attēlu a tad drīkst. ??!! emotion
5 0 atbildēt

Nja jau pievienojies biju... Tā vietā, lai pievienotu mani AP grupā tiku kaut kādā bezjēdzīgā random grupā. Un kā tur īsti bija tālāk.. Katru dienu 1 cilvēku no random pārmet uz AP ? Īsti nesapratu to kārtību, bet tīrākais būlšits. 

3 0 atbildēt
Grupa ir suppa,taka pievienojatiesemotion)reali ir ar ko un par ko parunat.
2 0 atbildēt

es tikai jautāju par ko smejies.

1 0 atbildēt
Visiem tiem kuri teica ka sitas nevar but pie mistikas es jau neapstridu sava taisniba tur ir, bet tie kuriem tadas lietas interese drosvien ari biezi skatas mistikas kategorija
2 1 atbildēt
Ar "garīgā" domāts "garīgi slimā"?
1 0 atbildēt

par ko smejies?

0 0 atbildēt

nu nezinu,nezinu.

atceros tikai tirisanu un velvienu grupu emotion 

0 0 atbildēt

👏

0 0 atbildēt

👌

0 0 atbildēt
0 0 atbildēt

Uzaicini mani 90901001... emotion 

0 0 atbildēt
20438242
0 0 atbildēt

Hmmm... Tā nav tā pati grupa, kurā bija mana draudzene?  emotion 

Ha,mēs arī AP saucam par AP. emotion 

0 0 atbildēt