local-stats-pixel fb-conv-api

Gāju pa internetu un...43

284 0

Reizēm internets spēj pārsteigt nesagatavotu un šoreiz tiešām ļoti šokēts biju, kad uzgāju virsū Facebook uz kādas Veronikas posta. Uzvārdu gan nepublicēšu, jo nebūtu adekvāti, bet fakts kā tāds, ka pasaulē ir cilvēki, kas nespēj samierināties, ka nepatīk viņa piedāvātais produkts, prece vai vēl labāk - bībele.

Sākšu ar to, ka neesmu kristīts, tomēr Dievam ticu. Tas tā - lai man nepārmestu, ka tikai tāpēc esmu tādi noskaņots.

Lai vai kā - stāsts par kādu Kasparu, kurš Veronikai dienas vidū uzrakstīja (visticamāk, ka nokopēja un pārsūtīja), ka ir iespēja iestāties draudzē un pievienoties ''Kristus pasaulei''. Sākumā jauki uzraksta savu piedāvājumu, bet pēc tam, kad meitene viņam atsaka, viņš bliež vaļā savu sakāmo un lamājas. Beigās, kad visu ir pateicis, neatļaujot meitenei kaut ko pateikt, viņš jau paguvis ir viņu nobloķēt. Vai nav amizanti?

Sākas jau ne tikai rupji vārdi, bet arī rases aizskaršana, lamas un pat nomelnošana. Vai nav smieklīgi dzīvot Latvijā?

Lai visiem izdevusies jaunā darba nedēļa. Izturību un veiksmi! Neaizmirsti atstāt savas domas komentāru sekcijā. Pastāsti ko par šo visu domā Tu!

284 0 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000
Šādas sektas vajadzētu aizliegt, un visus tās vadītājus ielikt aiz restēm.
20 0 atbildēt

Vai tad spokos tā nenotiek? Tik bieži  komentāros spoki viens otru sāk apsaukāt un lamāt bez iemesla. Tā vietā, lai samierinātu, pārējiem spokiem izsūta uzaicinājumu piedalīties

Eu, te notiek baigais cepiens !

13 0 atbildēt
Imo visi kristieši ir šādi. Cilvēki, kas spiež otram virsū, cilvēki, kuru smadzenes ir izskalotas.
7 0 atbildēt

Es domāju, ka tie cilvēki, kuri šēro šo saraksti, nedomā ar galvu. Kaut kāds šizofrēniķis raksta un visi atplestām mutēm - wow kristietis!!! Un jāieliek obligāti vēl medijos.. jebkuram normālam cilvēkam ir skaidrs, ka tas ir slims cilvēks, kuram nav ko darīt. Bet acīmredzot, pelēkajai masai vajag tādu vieglo info, par ko sajūsmināties. Nožēlojami.

8 2 atbildēt

Par sektantiem neko labu neesmu dzirdējis, sievas sitot utt. atradušies ''Dieva'' cilvēki. emotion

5 0 atbildēt
Sho jau redzu atkaartoti, vakar bija raksts, ka vinjhs rakstiijis Monikai, arii liidziigus tekstus, shodien Veronikai, kaadam vienkaarshi nav ko dariit.
4 0 atbildēt
Tavi raksti un virsraksti pārāk sāk atgādināt Nolaiferu😂
4 0 atbildēt

Viņa taču punktu neielika teikuma beigās! Tādus analfabētus ne tikai nolamāt, tādus vispār no interneta vajadzētu izdzēst!  emotion 

5 1 atbildēt

Nožēlojami, ka tāds kaspars izmantojot mūsu draudzes vārdu nomelno mūsu draudzi.....skaidri redzams, ka viltus profils, un vārds droši vien arī cits......vai ta tev kaspar sieva vai meitene mūsu draudzē kļuvusi ticīga un tagad atriebies, ka kopā ar tevi nesadzer vai netusē?

5 2 atbildēt

Nabaga meitene. Ne jau visi neticīgie ir mauciski noskaņoti.

2 0 atbildēt
Piedzēries krievu urļiks, nekas īpašs. Krievi kā parasti savā elementā.
2 0 atbildēt
Acīm redzami Kaspars ir slims cilvēks... šizofrēnija. Un mēs darām visu lai šo cilvēku atturētu. Bet spriest par draudzi pēc viena nevesela cilvēka izdarībām.... vai tas ir gudri 🤔🙂
3 1 atbildēt
Nespriedīsim pēc viena indivīda un viena gadījuma. Kaspars acīmredzot īsti nedraudzējas ar prātu,bet vai šādi frukti nav katrā grupā sabiedrībā. Aicinu jūs domāt ar galvu, analizēt faktus. Ieejiet draudze mājaslapā, paskatieties citos avotos. Cilvēki,kas vēlas nomelnot draudzi, strādā veikli, bet jautājums, cik mūsu sabiedrība analizē visu informāciju, ko saņemam. Vai skatīsimies gluži kā Degpunktā - cik viss mums ir šausmīgi, vai arī aplūkosim arī otru pusi?
1 0 atbildēt

Mūsu draudze nekad neraksta vēstulēs " slavinām Dievu"   var redzēt, ka nezinātājs raksta....turklāt mēs centrā nekad mūžā neesam vākuši ziedojumus...kāds kaspars atklāti cenšās kaitēt tieši mūsu draudzei....

3 2 atbildēt

nevis ierocis, bet bizness, un ļoti ienesīgs bizness...

1 0 atbildēt

Grudri ļaudis, kādu šodien ir ĻOTI maz, nejauc ticību ar fanātismu vai tādu šodien ļoti modernu jēdzienu/pārādību kā populismu.

2 1 atbildēt

orginala bija, satana mauka, ne krievu mauka... 

0 0 atbildēt
Šim cilvēkam ar draudzi nav nekāda sakara.
2 2 atbildēt

normāli. atsita atmiņas par Gedroicu un viņa stulbībām netā ikdienā.

0 0 atbildēt

Es nebrīnos, ka FB ir šādi uzaicinājumi, jo tas ir zināmā mērā publisks tīkls. Visdažādākie piedāvājumi pienāk uz e-pastu. Jau pierasts pie Dormeo matraču un lēto kreditu piedāvājumiem, ko nākas katru dienu dzēst, tos neatverot. Dažas dienas atpakaļ pienāca viena savādāka vēstule no kāda Agra ar vēstules nosaukumu Tikai nevienam par šo nesaki!

Izņēmuma kārtā to atvēru. Vēstuli parakstījis Agris - tavs jaunais labākais draugs 

Viņš mani aicina tūlīt pieteikties uz kazino un piedāvā 500 EUR bonusu. 

Interesanti, vai sekotu arī man šadi vai citi lamu vārdi, ja uzrakstītu atteikuma atbildi?

Man visvairāk interesē, kur viņi iegūst svešas e-pasta adreses?

0 0 atbildēt