local-stats-pixel fb-conv-api

FunFaceTV pasaka, ka spokus vajag tikai skatījumiem, šeit visi ir pretekļi88

127 44

Man viens lietotājs spokos atsūtīja, kur FunFaceTV strīmoja. Tajā viņi būtībā tā rantoja, ka slikti palikās. Viņi pieminēja, ka Spoki ir smirdīgs saits, kuru jāizmanto tikai un vienīgi tāpēc, lai iegūtu skatījumus. Tāpat neiztika bez tā, ka pieminēja mani, kurā paziņoja, ka es esmu pretīgs cilvēks, pusbomzis (labi, ka ne pilns), kuram nav dzīves, draudzenes, tagad dzer dvuļas; ka tagad es esmu pārmatojis Spoku slavenības titulu u.t.t. Es nedzeru dvuļas, ber viņi dullojas bez visām dvuļām. Es uzskatu, ka viņi mani tā pazemoja, jo es pateicu viņiem acīs to, kas viņiem nepatīk - patiesību, papildus es ieguvu lielu atbalstu Spoki.lv auditorijas vidū. Vēlāk tiek, protams, pieminēts, ka viņiem būs jauns GameFaceTv (ak nē, reklāma!!!) raidījums. Lielākā daļa no strīma bija atbildēšanas uz jautājumiem.

Komentāros manīju cilvēkus, kas sacīja "Nozudināt Spoki.lv," "Es gribu nosist heiterus," "Kaut tie heiteri nomirtu," "vakar ar kāju saspārdījām heiterus." Šādi komentāri ieguva FunFaceTV atzinību. Tos strīma laikā gan neredzēsiet, bet dzirdēsiet no FunFaceTV puišu mutēm.

Strīmā manīju daudzus spokus, bet tā, kā neredzēsiet komentārus, nevarēšu jums parādīt.

Ko ar šo rakstu gribēju teikt, ka viņiem vairs šeit nav vietas. Mēs šeit nākam likt rakstus, iegūt atzinību spokos un foršus draugus, bet viņi - lai iegūtu skatījumus savam kanālam. Plusā viņi min, ka Spoki ir heiteru saits, lai gan viņi saņem šeit kritiku.

Ļaušu jums pašiem visu redzēt un noskatīties savām acīm.

P.s. Redziet, cik viegli ir tikt FunFaceTv video? Vienkārši pasakiet viņiem kaut ko acīs, kas viņiem nepatīk. Redzēsiet, kā jūs tiksiet ātri slaveni bez jebkādu reklāmu pirkšanas viņu kanālā.

P.s.s. Zināji, ka youtuberi neredz, ka viņiem spiež dislike vai like? Bonusā viņi nevar iegūt daudz skatījumus no tā? Lai veicās.

Strīms ir 48 minūšu un 20 sekunžu garš.

Nu, FunfaceTV, apsteidzu Jūs, ieliekot jūsu strīmu.

127 44 88 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 88

0/2000
Spokos ir daudz mistkastes un meslu, tas ir fakts. Toties seit ir daudzi labi un izglitojosi raksti, del, kuriem seit ik pa laikam uzkavejos, kad ir pavisam garlaicigi. Katrs redz un dabu to, ko velas redzet un dabut.
18 0 atbildēt
Koa? Joprojām kādam patīk cepties par viņiem?? Vai nav diezgan jau piesārņoti spoki.lv ar šāda veida "bezpriģelu"???
18 0 atbildēt

tev neapnīk celt viņu slavu? tak jo vairāk taisīsi rakstus par viņiem, jo viņiem būs labāk. lai viņi dara ,ko grib un beidzat tasīt savus ''analītiskos'' rakstus!!  emotion  

15 0 atbildēt

LAbi, ka es nezinu par ko ir runa. emotion NAktīs labi guļu.

14 0 atbildēt

Man tāda sajūta, ka zem šī profila uzdarbojas FunFaceTV autori, jo tu visu laiku izpēti par FunFaceTV darbības, protams, liela iespēja, ka esmu kļūdījies.   emotion  

11 0 atbildēt

varbut pietiks te par tiem Funjiem?

tapat ir skaidrs,ka tie ir aksti pa rubli!

lai tik nemas talak ar savam stulbibam!

ir pilna .irsa ar lohiem,kam vini patik....tadi pasi lohi

10 0 atbildēt

Kaut kādi dīvainīši. Nekad neesmu sapratusi tā pasākuma jēgu

10 0 atbildēt
Atslēgt internetu pasaulei un daudziem tas nāktu tikai par labu.
11 2 atbildēt

ai labu laiku neskatos viņu video , un tagad ari negribu skatiities kaut arī tur esot daudz spoki. neinteresē viņu video . sorry emotion

8 0 atbildēt

Ar šiem rakstiem vienkārši viņiem ceļ popularitāti. Vajag vienkārši ignorēt un viss.

Pašam viņi nepatīk, bet tomēr jābūt kādām robežām.

8 0 atbildēt

Nopietni...  emotion 

7 0 atbildēt
Nafig jūs kustinat tos 2 sūdus visu laiku? Lai smird paši savā dabā, tad arī ātri vien pazudīs.
6 0 atbildēt
Vecīt, Tev no 8 rakstiem 5 ir par fftv. Atslābsti taču un ieliec kaut ko skatāmu vai lasāmu. Tā jau te tiešām labi raksti paradās ar vien retāk un retāk. Nepietiek ar to, ka viņi te bāž savus video, tagad vislaik ir arī jāredz raksti par viņiem. Visiem jau sen skaidrs par viņu attieksmi, mutes caureju un to, kādi viņu fani ir. Moš pietiks vienreiz. Panākt neko tāpat nepanāksi.
6 0 atbildēt

Es personiski,vienmēr ienāku un uzspiežu dislike jau vien dēļ virsraksta un pirmajām 30sek. Vienkāršī zinu,kad viņu "līmenī" tas nav kvalitatīvs video un saturošs,kādu pamacošu un nozīmīgu rakstura saturu.  Nav nekas pret,bet Man ir tiesības izsteikties,lai jau taisa tālāk tā ,neheitoju un nerakstu neko,tikai ar savu "NEPATĪK" parādu,kad tas raksts ir zemāks zem 0 diemžēl...  emotion 

7 2 atbildēt

Laikam intelekts  augsto pasākuma  līmeni nevelk.

5 0 atbildēt

Par FunFaceTv pilnīgi piekrītu, nesaprotu kā kāds viņus skatās, bet daļa taisnības viņiem ir, jo biežāk tu saņem sliktus komentārus spokos, nekā kritiku. Dažreiz liekas, ka šeit daži lietotāji ienāk tikai tā iemesla dēļ vien, pat tik apvainojošus komentārus nenākas rdzēt līdzīgā saitē kā reddit. Tās protams tikai manas domas.

5 0 atbildēt
Ierēcu par šitiem funfeisu atbalstītājiem. Gan paaugsies un nāks pie prāta.
4 0 atbildēt

Tā jau arī ir. Viņi jau darbojas YouTubē, kas ir viņu pamatplatforma. Spoki priekš viņiem ir tikai sociālais tīkls, kurā reklamēt savu saturu. Un taisnība viņiem ir. Visi viņus seit nodirš. Atceries, ka spoki ir vide, kurā dažādi domājoši cilvēki, ar dažādām interesēm, dažādu humoru un citām dažādībām var likt savu saturu, izpaust savu viedokli u.t.t. Protams daudziem viņu humors šķiet jēls, bet atceraties, ka mēs visi esam dažādi. Tu nevari uzspiest citam savu dzīvesveidu. Piemēram man nav nekas pret viņiem. Godīgi sakot tas 'bērnišķīgas', 'muļķīgais' humors ir Pilnīgs non-sense dažreiz, bet tomēr dažreiz tas aizrauj tik tālu, ka smieklu terapija garantēta vairākām stundām un garastāvoklis uzrauts uz augšu. Tā kā karalīt, chill............  emotion. Tev karalēn gandrīz visi raksti ir par viņiem.  emotion emotion emotion  emotion !!!

Jauku dienu !

4 0 atbildēt

Latvijas Karalis pārfosilējies  emotion 

3 0 atbildēt
Ko es garām palaidu, kādēļ šito izdzēsa?
3 0 atbildēt