local-stats-pixel fb-conv-api

Feminisms28

78 15

Feminisms ir pārliecība, ka visiem dzimumiem pienākas vienādas politiskās, sociālās, seksuālās, intelektuālās un ekonomiskās tiesības.

Dominē tikai vīrieši un tiem ir vairāk tiesību, tiem pienākas vairāk kā sievietēm un tie ir vērtīgāki bet mūsdienās tā gluži nav. Sieviete pati pelna, gatavo, uzkopj un audzina bērnus kamēr vīrietis tikai strādā.

78 15 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Feminisms ir nekas vairāk kā instruments kas nāk vienā pakā ar Gejiem lesbietēm, multikulturālismu un citām liberastu muļķībām.. ar mēŗķi degradēt cilvēku....Un ka jau tagad izskatās arī pateicoties visām Tevis augstāk minētajām muļķībām arī navējoši, jo Eiropa izmirst Latvija Izmirst..

Ir jāsaprot ka SIeviete un Vīrietis nekad nebūs vienlīdzīgi, tapēc ka daba to nekad nav paredzējusi un katram ir savas funkcijas un vajadzības...

Tas ka tu pateiksi ka mēsi visi esam vienlīdzīgi diez vai tu gribēsi lai mēs ietu vienā toletē, vienā dušā. Vai Olimpiskajās spēlēs beigtu dalīt mūs vīriešos vai sievietes..

Feminims tas ir bulshids... Agri vai vēl arī bez feministēm Sieviets dabūytu tiesības balsot utt.

17 1 atbildēt
Nicki Minaj ar pēcpuses implantiem metās aizstāvēt feminismu!
7 1 atbildēt

Feminisma kustība, kas bija pirms 100ts gadiem ! Ir Respektējama ! Jo tai bija īsts iemesls eksistēt ! Aber, tas, kas tagad ir feminisms/feminazi ir pilnīgs un galīgs SJW ''bullshits'' ! Ja tiešām aizstāv savu nostāju, tad šīm (ar lieko svaru) -istēm, vajag doties uz Indiju vai tuvajiem austrumiem ! Palīdzēt savām māsām, kam tiešām ir ierobežotas dzīves tikai dzimuma dēļ !

5 1 atbildēt
6. Nu jā, vīriešus jau nemaz neglorificē kautvai videospēlēs vai filmās, kur obligāti jābūt milzīgam kačokam ar 10 ļimoniem pakaļā. Thats racist! #fuck_equality
3 0 atbildēt
6.Šaubos ,ka kāds gribēs pirkt maizītes ar veci stringos.emotion 7.Viss biežāk sastopu tās kuras ienīst vīriešu ,ka mēs esam domāti tikai bērnu taisīšanai ka visi vīrieši ir primāti kuri neko nejēdz,nespēju izturēt šādas histēriķes.
1 0 atbildēt

Zinu vairākus gadījumus, kur  ģimenē tiek sista sieviete. Zinu arī kādas tam ir sekas. Bērni vai nu aizstāvēs māti un paši cieties, vai arī klusēs un cietīs viņu psihe. Abos gadījumos bērna psihe un uzskati par normālu ģimenes dzīvi tiek apgriesti plnīgi kājām gaisā.

Piemēram, kādam man pazīstamam cilvēkam dēļ vardarbības ģimenē, liekas normāli sist sievieti, ja viņa nepakļaujas. Viņš pats saprot, ka tas nav labi, bet ir jau par vēlu. Šī puiša klātbūtnē ļoti jādomā ko runā vai dari. Godīgi sakot, pati varu uzturēties viņa tuvumā, jo esmu pietiekami spēcīga un nebaidos aizstāvēt sevi, ja tas nepieciešams.

Savkāt, ja, piemēram, agrā bērnībā tiek sita meitene un/vai mamma. Meitenei var izveidoties nepareizi priekšstati par to, kas ir pieļaujams, un kas nav. Sliktākajos gadījumos meitenei (tikpat labi puisim) vai izveidoties riebums pret jebkādiem pieskārieniem. 

Dažbrīd mēs nepazināmies ko daram. Arī mēs, dāmas. Nav pieļaujams, ka vīrietis sit sievieti, bet nav pueņemams, ka sieviete sit vīrieti. Tāpēc vispirms padomāsim, pirms kaut ko darīsi.

1 0 atbildēt

Tavi raksti man liek nākt Spokos! Paldies!   emotion 

0 0 atbildēt

Tad tikai vīrietis vīrieti jo neticu, ka savādāk vispār viņus var izvarot... 

1 5 atbildēt

To definē katrs savādāk jo feminisms veidi ir daudz un dažādi. Ir tās kas ir ļoti trakas skrien ar kailām krūtīm un piketē pret vīriešiem ir tās kas vēlās ai viņas ciena vairāk un alga ir arī vienlīdzīgi liela kā vīrietim kas strādā tādā pašā amatā kā viņa. Sievietes jau tiek izvarotas un par to apsūdzētas, sievietes jau tiek dauzītas un par to apsūdzētas, sievietes saņem mazāku atalgojumu par to pašu darbu kā vīrietis. Bet katrs skatās uz to pavisam savādāk. 

Un abas definīcijas ir pareizas. 

3 8 atbildēt