local-stats-pixel fb-conv-api

Feminazi Indijā šŸ‡®šŸ‡³3

36 1

Sveiki,

MÅ«sdienās sakarā ar feminisma izplatÄ«bu daudzās valstÄ«s sievietēm tiek dotas vairāk tiesÄ«bu un iespējas. Bet tad radās Feminazi kustÄ«ba, kura vairs nepārstāv oriÄ£inālo feminisma jēgu- lÄ«dzvērtÄ«bu. Å Ä«s kustÄ«bas dēļ daudzas sievietes ir sākuÅ”as ienÄ«st vÄ«rieÅ”us. Man likās, ka tas notiek tikai RietumvalstÄ«s, bet acÄ«mredzot tas pat izplatās uz valstÄ«m kā Indiju.

Indijā #metoo kustÄ«ba, kuru uzsāka AlÄ«sija Milano (itāļu izcelsmes amerikāņu aktrise), ASV šŸ‡ŗšŸ‡ø, ir palikusi populāra. TviterÄ« vairākas indieÅ”u sievietes sāka atklāti runāt par savām negatÄ«vām pieredzēm attiecÄ«bā uz seksuālo uzmākÅ”anos.
KomiÄ·e Mallika Dua aprakstÄ«ja savu pieredzi, kā viņa tika apgramstÄ«ta 7 gadu vecumā. šŸ‘©šŸ¾ā€šŸ’»

IndieÅ”u komēdijā ir parādÄ«jusies debate, ka Indijā trÅ«kst feministu sievieÅ”u kārtas komiÄ·u. Daudzi komÄ«Ä·i zin, ka joki nevar bÅ«t pārāk Homofobiski vai seksisti. šŸŽ¤
Tad parādÄ«jās komiÄ·e Radhika Vaz, kura taisa komēdijas sievieÅ”u auditorijai. Viņa ir pazÄ«stama kā radikālā feminisma seja.
AtŔķirÄ«bā no Radhikas cita sievieÅ”u komiÄ·e Aditi Mittal grib cilvēkiem likt saprast, ko patiesÄ«bā nozÄ«mē feminisms. Pēc viņas teiktā daudzas organizācijas, kuras apgalvo, ka atbalsta feministes, to dara tikai mārketinga dēļ. Aditi apgalvo, ka viņa neienÄ«st vÄ«rieÅ”us, jo tā nav patiesā feminisma bÅ«tÄ«ba.

Feminisma dēļ daudzas sievietes valstÄ« tiek iedroÅ”inājās koncentrēties uz karjeru, bet tad ir tādas kā Mira Radžputa, kura ir Bolivudas aktiera Å ahida Kapoora sieva, un atklāti pateica, ka pēc sava bērna piedzimÅ”anas grib palikt par mājsaimnieci.šŸ‘¶šŸ» Viņa saņēma lielu kritiku no feministēm, jo daudzas sievietes viņu redz kā privileģētu tā kā viņas vÄ«rs labi pelna bÅ«dams aktieris.

Es varu saprast, ka valstÄ«s kā Indijā, kur sievietēm ilgi nebija tiesÄ«bu un daudzi vÄ«rieÅ”i tur joprojām uzskata sievietes par zemākam, vajag feminismu. Sievietes ir jāciena un ir jādod iespēja izglÄ«toties, strādāt utt., bet uzskatu, ka radikālais feminisms jeb Feminazi sievietēm nepalÄ«dz, jo tas māca ienÄ«st vÄ«rieÅ”us. šŸ‘³šŸ¾ā€ā™‚ļø Tad tas var pat novest pie tā, kas tagad notiek RietumvalstÄ«s, kad daudzi vÄ«rieÅ”i izvēlas palikt par vecpuiÅ”iem vai vairs negrib precēties.

PS Å is ir diezgan Ä«ss raksts, bet ceru, ka patika.

Izmantotie avoti:
https://www.google.co.za/amp/s/www.storypick.com/indians-metoo-stories/amp/
https://www.google.co.za/amp/indianexpress.com/article/trending/trending-in-india/metoo-mallika-dua-shares-how-she-was-sexually-harassed-4893524/lite/
https://www.google.co.za/amp/s/www.youthkiawaaz.com/2016/11/feminism-in-indian-standup-comedy/amp/?source=images
https://www.google.co.za/amp/indianexpress.com/article/trending/trending-in-india/you-must-not-miss-comedian-aditi-mittal-slamming-convenient-feminism-propogated-by-corporates-2927980/lite/?source=images
https://www.google.co.za/amp/indianexpress.com/article/entertainment/opinion-entertainment/mira-rajput-your-feminazi-and-puppy-remark-were-destructive-for-women-4564819/lite/

Smieklīgs video par Feminazi indietēm.
36 1 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Esmu feministe un nesaprotu, kāpēc būtu jākritizē tā aktrise, kura izvēlējās palikt mājās. Sievietei ir tiesības izvēlēties. Tās nav feministes, tās ir apspiedējas.

0 0 atbildēt

šŸ‘

0 0 atbildēt
Kā teiktu Dolans
0 1 atbildēt