local-stats-pixel fb-conv-api

Fakti par globālo sasilšanu, kuri iznīcinās tavu prātu! 47. daļa!20

105 4

98,71% iespējamība, ka šos dzirdējis/usi nebūsi. Lai labi lasās!

Ja ieteiksi šo sviestu draugos vai feisbukā saņemsi 10000 cepumus! Gardi, ne?!

Patiesībā tu iesakot saņemsi tikai 10 cepumus un šī ir 1. daļa. emotion

G.S. ir manis izdomāts saīsinājums globālaijai sasilšanai.

Šis ir pēdējais raksts tuvākajā laikā no manis. Kāda laime. emotion

105 4 20 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 20

0/2000
Es zināju, ka tām sasodītajām govīm ir kaut kas aiz ādas!
14 0 atbildēt
Bet raksts labs! +
6 0 atbildēt

zemei ir cikli, ir bijušas gan globālās sasilšanas gan atdzišanas, bet izmaiņas notiek lēni un par to nav ko uztraukties, daba vienmēr atradīs ceļu, tam var tikai pielāgoties

5 0 atbildēt
Nu paskatoties kāda mums bija ziema gribas tikai parēkt par "globālo sasilšanu" + ja tas arī ir patiess tad sekas, kas no tā būs mani neskars, jo es jau būšu miris, tā vietā lai uztrauktos par to es dzīvošu dzīvi kā man patīk.
5 1 atbildēt
Tad jau Latviju globālā sasilšana neskar, pie mums vasaras ir aukstas, pie mums drīzāk ir globāla atdzišana. emotion Un nevaru nepiekrist, cilvēki sevi iznīdēs ar kariem, jo karš ir visu laiku un ieroču biznes ir otrs ienesīgākais aiz narkotikām. Kādam tak visu laiku ir izdevìgi, ka citi šauj viens otru nost.
4 1 atbildēt

Forši un interesanti. emotion 

3 0 atbildēt

1. Tur varēja tik vienkāršāk paskaidrot... ieliec ''1/6'' ''1 no 6'' vietā

1 0 atbildēt

Korektāk gan būtu teikt `klimata pārmaiņas`, nevis `globālā sasilšana`, jo ka jau te ļauži pareizi rakstīja, tad pat Zemes atmosfēras vidējā temperatūras palielināšanās nenozīmē, ka siltāks paliek visur un vienmēr. Viens no galvenajiem šīs parādības efektiem ir un būs, ka klimats uz Zemes paliks ekstrēmāks un neprognozējamāks.

1 0 atbildēt

Kādēļ temperatūrai jāpaceļas vēl par diviem grādiem? pietiek ar jau esošo temperatūru kad polārais loks jau ātri kūst un turpinās kust kamēr ledus vairs nebūs ,un ūdens līmenis celsies. Daudzi fakti nesakarīgi tulkoti tulko nevis 1 no 6 dzīvnieksiem bet 1/6 daļa. utt. daudz kļūdu.

1 1 atbildēt

Zinātnieki skaidro ka globālās sasilšanas rezultātā paaugstinās vidējā gaisa temperatūra un kūst ledāji, paaugstinās ūdens līmenis. Spriežot pēc šīs vasaras mums ir globālā sasalšana, dienā vēsi, naktīs auksts, un pēc maniem novērojumiem Latvijas ūdenstilpnēs ūdens līmenis ir krities par 70 cm līdz 1 metram , salīdzinot ar ierasto. Kā piemēru varu minēt Slokas ezeru, Lielupi , Slocenes upi, Usmas ezeru .

0 0 atbildēt

Šis gads jau ir pierādījums tam, ka klimats mainās - zinātnieki ir teikuši, ka šogad visu planētu skars ekstrēmi un neprognozējami laika apstākļi. Well, nestrīdēšos, jo tā ir un ir izjusts uz savas ādas + šādi laika apstākļi kļūs daudz biežāka parādība, tāpēc, nebrīnieties, ja kādā vasarā pa dienu būs +30, bet naktīs būs salnas... Un par to nav ne jābļauj, ne jābaidās- tas viss ir diezgan dabisks process, cilvēka ietekme tikai to var paātrināt. Daba pati meklē ātrākos līdzekļus kā tikt vaļā no cilvēkiem. emotion + Piekritīšu iepriekšējiem komentāriem, ka visur nekļūs karstāks. Ledāju kušanas rezultātā atdzisīs ziemeļi ( mēs ) un dzīvos kā Sibīrijas klimatos ( vienīgi tad Sibīrija varētu būt pilnībā aizsalusi )...

0 0 atbildēt
Ozona caurums virs Antarktīdas ir jau sen, tas ir no aukstuma, nevis globālās sasilšanas.
0 0 atbildēt