local-stats-pixel fb-conv-api

Exitoria Escape Room3

23 0

Vai arī Tev bērnībā patika spēlēties kopā ar brāļiem, māsām un draugiem, noslēpjot kādu lietu un atstājot dažādus pavedienus, lai citi sekojot tavām norādēm spētu atrast noslēpto dārgumu? Tā bija viena no labākajām izklaidēm bērnībā. Šajā ātrajā dzīves ritmā vairs nepietiek laika šāda veida izklaidēm, jo tomēr sagatavošana prasa zināmu laika un pūļu ieguldījumu.

Varētu teikt, ka mums ir palaimējies, tagad šāda veida spēles tiek piedāvātas izklaides sfērā. Kurš gan nav dzirdējis par escape room? Tiek veidotas dažādas tematikas kvest istabas, kurās tās dalībniekiem ir jāmeklē norādes, lai varētu atrast apslēpto lietu, novērstu pasaules iznīcināšanu un izkļūtu no slēgtās istabas laikā!

Dažāda veida kvest istabas, kas ir piemērotas kā bērniem, tā arī pieaugušajiem. Vai skatoties filmas kādreiz esi iedomājies sevi galveno varoņu lomās? Vai ir bijusi vēlme uzzināt kā tas ir iejusties cita cilvēka lomā? Pateicoties escape istabām tas ir iespējams. Katra esccape istaba ir unikāla un piedāvāto tematiku klāsts ir plašs. Katrs varēs atrasts sev piemērotāko stāstu un kvestu.

Kas īsti ir escape room?

Escape room ir spēle, kas ilgst 60. minūtes, ja komanda, protams, nav spējusi atrast visus pavedienus un izpildīt uzdevumus ātrākā laikā. Šo spēli spēlē komandā parasti 2-5 dalībnieku sastāvā. Lielisks veids kā pavadīt laiku asinot prātu kopā ar draugiem, ģimeni vai kolēģiem.

Exitoria Escape Room piedāvā plašu escape room klāstu, kā arī iespēju organizēt oriģinālas svinības dzimšanas dienā. Tiek piedāvātas kvest istabas sākot no šausmu filmu motīviem un beidzot ar fantāzijas un pasaku motīviem veidotām kvest istabām. Izvēlies pavadīt savu laiku labā kompānijā, pildot interesantus uzdevumus.

23 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

labs. plusiņš no manis. emotion

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt