local-stats-pixel fb-conv-api

Esošo 93 km/h vietā policists saka, ka 151 km/h, un vadītājs paliek bez tiesībām73

180 1

Šodien kāds Latvijas iedzīvotājs ir pavisam sašutis. Viņam ir atņemtas tiesības un palicis meža vidū. Viņš it kā esot braucis ar ātrumu 151 km/h, lai gan pats video reģistrators, kas ir zemāk redzams, norāda, ka braukts ar ātrumu 93 km/h. Kurš melo - policists vai video reģistrators? Un kas tā ir par vietu, kur pārbaudīt autovadītājus, vai lielisks veids kā sakrāt kukuļus?

Noskaties video un dalies savās pārdomās komentāru sadaļā!

 
180 1 73 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 73

0/2000

Haha, tas jau nav policists bet musars emotion  Ceru, ka par šito joku nevis dabūs tikai rājienu, bet paliks bez darba! emotion 

34 0 atbildēt

Nē, nopietni, kas tas par bulšitu ka poliči parkojas uz ceļa malas kad malā ir barjera un nepārtrauktā līnija?  Par reģistratora rādījumu viena lieta bet poliči apdraud satiksmes drošību ignorējot satiksmes noteikumus. Kaut kāds stingri neadekvāts gadījums.

27 0 atbildēt

Lasīju komentārus video autora FB profilā no cilvēkiem, kas gan ar galvu, gan nedaudz ar likumu draudzējas. Šī persona reāli tika piečakarēta. Domāju, ka ne tikai atcels sodus, bet ka vēl kompensācijas neizsit- viņam daudz, arī zinošu, atbalstītāju, kuri labprāt kādu policistu juridiski piežmiegtu.

22 0 atbildēt

Policistu vienkārši sieva pameta un gribēja kādam ieriebt par to ,jo pārāk saskumis savādāk,bet fakts kad reāli bija 93km/h emotion 

Vienozīmīgi šo nevajag šādi atstāt un uz tiesu prom,jo ja arī neviens neko lietas labā nedarīs tad arī nekas nemainīsies un ieteiktu arī uz Degpunktu aizsūtit lai šie arī pieslēdzas un būs lielāks efekts emotion  emotion 

19 0 atbildēt

eu, nu bet šitais gadījums ir tiešām krimināls, no policijas puses, ja tas viss ir reāli emotion 

iesaku tev dabūt labu jusristu-advokātu un pēc iespējas daudz izdrāzt to mentu 

wtf  emotion  emotion  emotion 

16 0 atbildēt

Mīļo cilvēk, vienmēr atceries.!

1. Kad apstādina, policistam ir NEPIECIEŠAMS, OBLIGĀTI.

- Sasveicināties, pateikt kas viņš tāds ir, parādīt dokumentu un nosaukt apstādināšanas iemeslu.

2. Ir jābūt FAKTISKAJIEM pierādījumiem par pārkāpumu, kuru ir JĀSNIEDZ apstādinātaj personai, lai viņš iepazīstās ar savu pārkāpumu. Uz tīras sirdzapziņas frāzes - Es redzēju, Jūs tā darījat nekas nedarbojas. Es, piemērām, redzēju, ka policists ar mazu bērnu laizījās, es taču redzēju.

3. Nebaidīties no policijas. Jums ir savas tiesības.

16 2 atbildēt

Ja tas video reģistrātors pat nav verificēts, tad tur jābūt aunam un jādzīvo laukos kur tu brauc tikai ar mopēdu 15 gadus, lai nesaprastu kad tur tā pat nav pat tuvu 120km/h.

12 0 atbildēt

Kālab džeks bremzēja,ja stopētājs bez zebras urīnbomja ,vestes  balso tevi no otras ceļa puses,un kā var noteikt,neredzot mordu,ka viņš vispār ir policionērs? Pat leišu automobīļu zagļi pacentās pārģērbties visos poliču pričindāļos...Kauns par mūsu gaišņikiem emotion 

10 0 atbildēt

Pat pērtiķim pēc video ir skaidrs, ka ātrums ne tuvu nebija 150 km/h emotion Taisni dēļ šādiem gadījumiem ir doma video reģistratoru iegādāties un legalizēt, iepriekš domāju, ka tik tāda spēļmantiņa vien ir.

Man gan labi menti nesen gadījās, uz 131km/h tiku cauri ar 40eur emotion

11 1 atbildēt

Man jau liekas ka tie smagie tur aizbrauca aatraak.

Un kas tas par nah... no policijas puses? Ne atstarojoshaas dzeltenaas vestes,ne raadaamkocinja un veel kapuce galvaa.Lielcelja laupiitaajs.Tur tak nebija jaastaajas bet jaarauj peeda....un ne tik 151 bet pilnu pulksteni.

Lai veicas tiesaa,mosh tas kaupeens dabuus ko pelnijis.

9 0 atbildēt

Pārāk daudz faktori norāda uz to, ka tur tiešām nav 150km/h  emotion 

9 0 atbildēt
Nu blin šitos kropļus vnk aiz pautiem pakārt. Kam ir jānotiek tā musara galvā, lai apstātos tādā vietā, apstādinātu otru, pats stāvētu uz ceļa .... tip musars nemirstīgs? Kā 150kmh?
8 0 atbildēt

Pirmkārt, jāprasa šiem policistiem lai uzrāda dokumentus, jo Latvijā, tāpat kā citās valstīs ir arī cilvēki kas saģērbjas kā policisti un tad cenšas dabūt kukuļus.

Otrkārt, nav jābaidās prasīt viņiem pierādījumus, ja nav pierādījumi, tad viņi neko nevar izdarīt. 

Un iesaku visiem cilvēkiem filmēt policistus, jo ja nemaldos, tad nav aizliegts to darīt, un ja policija pārkāps kādus civiltiesiskos noteikumus, tad varēs vismaz pēc tam sūdzēt viņus tiesā.

7 0 atbildēt

Taisnība šoreiz ir autovadītājam,pēc ceļu stabiņiem nu nekādi nesanāk 151km stundā,inspektors kaut ko ir sajaucis. 

6 0 atbildēt
Pats policists jau pārkāpa noteikumus stāvot uz tilta, tad vēl baltā nepārtrauktā līnija, un apturēja nepareizā vietā, neskaitot ka neiedomājami pārspīlēti piečakarēja, un sodu izrakstot atņēma tiesības. Kaut kas neticams. Tāds vienkārši jāpiesit, lai mācās.
5 0 atbildēt
Reti nožēlojams ments, laikam dzemdībās galvu saspiedis mātes vagīnā, tādu negodīgu, morālu kropli vajadzētu ar mietu dirsā izdrāzt!
5 0 atbildēt

Saktoties video laiks, kas mašīnai nepieciešams lai veitku attālumu starp diviem ''100 metru'' stabiņiem ir 3,9 sekundes. Tātad 100/3,9 = 25,6 m/s ātrums. Vai pērejot uz kilometriem 92,16 km/h. 

Šajā gadījumā var izmantot kaut vai policijas reģistratoru, ja savējam nevar ticēt un visu smuki pierādīt emotion

4 0 atbildēt
Iemet video editā un atliec laiku no viena stabiņa lidz otram, starp stabiņiem ir 100m, tālākais ir viemkārša 6 klases matemātika un zināsi patieso ātrumu....
4 0 atbildēt

Tas nav nekāds jaunums.. pirms daudziem gadiem viens Kuldīgas ments paradīja radaru ar120 km/h vietā, kur braucu uz 70it.. turklāt vietā tūlīt aiz apdzīvotās vietas beigām. Rezultātā 5 ls izspieda no manis.. 

4 0 atbildēt
Ja būtu 150km/h tad beha kosmosā aizlidotu. Tur labākajā gadījumā varbūt tik 80-90km/h bija emotion
4 0 atbildēt
« 1  2  3 »