local-stats-pixel fb-conv-api

Enerģētiskais vampīrisms 114

222 0

Diendienā mēs saskaramies ar cilvēkiem un ir tādi, kuri ir tipiski enerģētiskie vampīri. Visbiežāk – paši to noliedzot vai neapzinoties. Arī upuri parasti par to neaizdomājas. Noliedz. Zinātnieki to moderni dēvē arī citos vārdos: emocionālā agresija un līdzatkarība.

Ir reizes, kad no šādiem cilvēkiem ir grūti izvairīties, jo emocionāli agresīvs cilvēks var būt priekšnieks, tante Alma, vecmāmiņa vai mīļotais cilvēks. Jāsaka, ka katrs ir atbildīgs par savu dzīvi. Tomēr ir reizes, kad ir nepieciešams ieskats un atbalsts no malas.

Nedaudz aplūkosim šo tēmu, jo pieļauju domu, ka daudzi varētu sevi vai kādu tuvinieku atpazīt vienā vai otrā lomā. (Dzīve ir izrāde, mēs visi esam tikai aktieri uz Zemes, vai ne?).

222 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://bonbonga.lv/
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Izcils raksts! Tik daudz situācijas es varēju salīdzināt no savas dzīves. Es dzīvoju kopā ar vienu tādu agresoru - māti, un nevaru sagaidīt kad tikšu prom. Šobrīd tas nav iespējams, tāpēc ir grūti...

Gribas piebilst, ka tad ja stājas pretī un sevi aizstāv sekas ir pilnīga izolēšana un ignorēšana, ar tevi cenšas manipulēt un iežēlināt, un padarīt par vainīgo. Bet vislabākais, ko darīt, sastopot narcisistu, ir turēties no tā pa gabalu. Viņus nevar izmainīt.

8 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Brīnišķīgi attēli!

1 0 atbildēt

Ui, kā es to situāciju pazīstu. Ar sievasmāti es esmu ticis galā, es viņai vienkārši māku tik efektīvi atbildēt, ka šamējai vairs terors nenāk prātā (man ta pa to kas pēctam poh). Ar sievu gan iet smagāk, tur šis līdzeklis īsti neder.

1 0 atbildēt

He hē,esmu 200 plusotājs emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt