local-stats-pixel fb-conv-api

Elpu aizraujoši par TO!!!35

1812 8

Kārtējie pārsteidzošie fakti ir klāt! Kārtējo reizi uzzināsi daudz ko jaunu un ,iespējams noderīgu priekš sevis! Iečeko arī pārējos! emotionemotion

1812 8 35 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 35

0/2000

Elpu aizraujoshi TUALETES fakti emotion

73 0 atbildēt

baigi daudz faktu par podiem..emotion

uz poda sēdēji šito cepot?emotion

bet raxts labs, +no manis

33 0 atbildēt

Hjū Hefners, tāds draiskulis emotion  emotion

25 0 atbildēt

6.protams skumji,ka bērniem Afrikā trūkst tīra ūdens,bet dzīvojot ar aizdirstu podu,es viņiem nekā nepalīdzēšu!

9 0 atbildēt

MJ, tu esi saslimis? Vai varbūt nokriti un sasities? Kur dzeltenā prese... Kāds laikam nozadzis MJ profilu un pašu MJ aizvedis uz mežu un pieķēdējis pie koka. :D

9 0 atbildēt

njap! vērts bija lasīt!

9 0 atbildēt
Negribu justies bezsirdīgs, bet par tiem 6 litriem ūdens un āfrikas bērniem, godīgi teikšu man par to vienalga, es nedzīvoju viņu dzīves, un tas, ka es nenolaidīšu ūdeni nenozīmē, ka bērni uzreiz dabūs to ūdeni, es rūpējos par sevi nevis viņiem, un bez nekādiem sirds pārmetumiem turpināšu ievērot higiēnu
9 0 atbildēt

vareji virsrakstu- Tualetes fakti un vel kautkas emotion

9 0 atbildēt

Nenožēloju, ka izlasīju. Uzzināju daudz par podiem :D bet labs

8 0 atbildēt

Vidēji vienā reizē, kad norauj tualetē ūdeni tu iztērē ap sešiem litriem ūdens. Iedomājies katru reizi, kad tu norauj ūdeni cik bērniņu Āfrikā no tā varētu padzerties..

Un mums tagad būtu jājūtas vainīgiem pie tā ,ka ieturam higēnu un nedzīvojam mājās,kur tualetes podā ,kuru var nolaist, stav pilns ar fekālījiem....? Pēdējo teikumu labāk nebūtu rakstījis,nokaitinājā tāds stulbums.

Tik pat labi varēji uzrakstīt arī ''Iedomājies,cik bērniņi Afrikā būtu padzērušies no tā ūdens daudzuma,kuru mēs izlaistījām bērnībā spēlējoties ar ūdens ****olēm and stuffs like that.'' Totāls bullshits.

Bēdīgs fakts jau ir par to,ka nav viņiem tur ko dzert,bet kautkas tāds ir jāpiemin atbilstošā vietā,nevis runājot par tualetes poda ūdeni. :/

8 0 atbildēt

emotion

5 0 atbildēt

6.Vidēji vienā reizē, kad norauj tualetē ūdeni tu iztērē ap sešiem litriem ūdens. Iedomājies katru reizi, kad tu norauj ūdeni cik bērniņu Āfrikā no tā varētu padzerties.. 

tagad pie piedi** poda acerēsies āfriku domāsi vai raut ūdeni vai nē emotion   emotion

5 0 atbildēt

9. - Ja alkohols nav vainīgs, bet smadzenes, kuras neizstrādā pietiekami vai vispār neizstrādā atmiņas...tad kas ir pie vainas, ka smadzenes neizstrādā atmiņas emotion ?  

Fuckin' alkohols smartass emotion

4 0 atbildēt

5. ir pilnīgi normāli - 4 ģimenes locekļi, viena tualete, vismaz 4 telefoni, kas tur neparasts?

4 0 atbildēt

2. kas ir jaizdara, lai klaviatūra šitā izskatītos... tur kāds regulāri ēdienu gāž virsū vai arī viņu izmanto tualetes papīra vietā, kad ir caureja. 9. lai cik ļoti arī esmu pielējies, nekad nav bijis tā, ka "pazūd filma", lai arī kā man to dažreiz gribētos. Toties vienreiz bija tā, ka es sevi, vēl pālī esot, pārliecināju, ka šito labāk neatcerēties un tā arī bija - man stāsta, ko dariju, bet es neko par to nezinu un domāju, ka mani āzē. Smadzenes ir interesanta lieta.

4 0 atbildēt

Es nemaz nebrīnos, ka uz pasaules ir mazāk tualešu, kā telefoni cilvēkiem, jo priekš kam tev mājās vajadzētu katram cilvēkam un kur nu vēl divus (zinot, ka daudziem ir 2 telefoni)

3 0 atbildēt

tew gan labs skills emotionpa 20min uztaisīt velvienu rakstu

3 0 atbildēt

2. - esmu pārāk slinks, lai tīrītu klaviatūru un sūcot ar putekļsūcēju bail pazust bez pogām. Vienkāršāk nav aiziet uz Maksimu un nopirkt jaunu? emotion emotion

3 0 atbildēt

9. Kas tad cits pie tā ir vainīgs? Ja alkohols nerada atmiņas, tad tas arī ir vainīgs pie tā, ka nākamajā dineā neko neatceries.

2 0 atbildēt
Kas tev ar tiem podiem?
1 0 atbildēt