local-stats-pixel fb-conv-api

Ebayā labāk neiepirkties?!24

430 20

Noteikti kāds no Jums ir dzirdējis kaut vienu nostāstu par to, ka ebayā labāk neiepirkties. Lietas atnāk pārāk vēlu, saplēstas un no tām pat var saķert dažādas infekcijas?! Tas paliks katra ziņā vai viņš iepirkās tur, bet šodien stāsts ir nedaudz savādāks.

430 20 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000

ebaja nopirku maksligo vaginu, viss itka normali,tikai man liekas ka vina ir stavokli emotion

31 0 atbildēt

Čukča zāģē ātombumbu. Otrs apvaicājas - bet ja uzsprāgs ? " Diez vai. Ebayā nopirku, bet ja kas, man vēl viena ir ".....

17 0 atbildēt
Tas ir stulbums. Nevajag vainot ebay. Taada aizdegsanas var notikt ar jebkuru auto
14 0 atbildēt
Labāk Ebaya mašīna, nekā Ebaya prezervatīvi emotion
9 1 atbildēt

 

Tu to nopietni ? emotion Vienīgais kas motortelpā var aizdegties ir elektroinstalācija.

4 0 atbildēt

nu mēdz ik pa laikam tās mašīnais aizdegties, nekas īpašs. A te redz ebayā nopirka un aizdegās. Nu kāda *****j starpība kur tā mašīna ir pirkta ? 

tagad no katra sūda sataisa kautkādas baigās sensācijas. Un it īpaši bieži tādi debīli raksti kā šis nāk no UK.

2 0 atbildēt

Dūmiņi no kapota.... domāju ka tur vajadzēja apstāties uzreiz, nevis domāt ka mašīna esot veca un tas ir tikai normāli..... Ja pati ir zoss tad nevajag vainot citus!!! Protams kad iegādājās mašīnu vajadzēja pārbaudīt pie kāda pazīstama meistara!!!

1 0 atbildēt

liels zirgs bez mammiites no masiinas nevar izkaapt,abols no aabeles taalu nekriit.

0 0 atbildēt

hmm nu gan duminji tas jau normali vecam mashinam protams vecenes nopirkusas ganaju zem kapota neapskatijas neesmu eksperts bet manliekas kkas vainigs ar benzina suuci un kada maza dzirstelite + vel ejosh motors un tas jau ir sekundes jautajums pecttam , pff avajadzeja apstaties un pastities kas tur notiek nevis braukt taalak emotion  

0 0 atbildēt

viņa sākumā ieraudzīja nelielus dūmiņus no kapota lejas, bet nepievērsa tam uzmanību

nu bet protams ka tas jau normali ka masiina saak kuupeet no motortelpas, nav pamata kaut vai paskatities, jo redz veca, tad jau 80-to gadu masinai ir normali kuupeet no visaam spraugaam, ta varetu spriest pec sis sievietes logikas. 

0 0 atbildēt

Vajag mācēt iepirkties ebayā, tad nebūs problēmas. Preces tiek sadauzītas dēļ piegādātājiem. Visu laiku iepērkos ebayā un nav bijušas nekādas problēmas.

0 0 atbildēt

Nu tie tak briti! emotion 

0 5 atbildēt