local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīvoklis vs Māja17

153 11

Nu, sveicināti, spoki! Nav ko darīt (vispār ir, bet esmu slinks) tāpēc nolēmu izveidot rakstu.

Šeit salīdzināsim privātmājas bonusus attiecībā pret dzīvokli, vai arī otrādāk.

153 11 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Pīiiilnīga hu*ņa. Var redzēt ka dzīvo dzīvoklī un nesaproti, kā ir dzīvot privātmājā.

24 1 atbildēt
Man ir vajadzīga plaša dzīves telpa,tāpēc nekad no laba prāta nepārcelšos uz dzīvokli. Tu aizmirsi pieminēt dzīvokļu komunālos maksājumus. Man tikai zemesnodoklis un elektrība jāmaksā,un 47 ha.kur izārdīties. Protams ka laukos ir jāstrādā,bet to atsver klusums un miers.
20 0 atbildēt

Pareizi par sevi pateici, ka slinks esi, ja tev daudz labāk ir sutināt dzīvokļa četrās sienās, nekā dzīvot privātmājā un drusciņ pakaļu pakustināt. Notīrīt sniegu, lapas, nedaudz zālīti papļaut un ziemā malku ienest (ja nav gāzes apkure ievilkta) - nu nenormālie mīnusi privātmājai.

12 0 atbildēt
Visi ir pamuļķi, kas domā, ka dzīve dzīvoklī ir labāka. Neskatoties uz to, ka ir lietas un pienākumi, kas pašam jāveic dzīvojot mājā, nav iespējams uzskaitītos plusus un ērtības kādas ir dzīvojot mājā!
11 0 atbildēt
Es viennozīmīgi par māju, lai gan reizēm uznāk besis kaut ko darīt, it sevišķi rudenī, kad ar lapām jākaro, taču tas ir tā vērts. Brīvība vairāk nekā vajag, un ja vēl 20 gados nedzīvo vairs ar vecākiem tad vispār izcili emotion Pusgadu padzīvoju Rīgā dzīvoklī- teikšu tā, depresija ātri vien klāt, visu laiku tik viens un tas pats- mazgā un tīri. Vispār nekāda prieka no dzīvošanas. Tagad dzīvojot mazpilsētas privātmājā cita dzīvošana uzreiz. Tādas manas domas.
9 0 atbildēt
Māja viennozīmīgi ir labāka, jo vari pats kontrolēt istabas temperatūru, kā arī nav jāmaksā komunālie, tikai ja dzīvo dziļāk laukos, tad ar to netu ir kā ir. Raksts labs!
7 0 atbildēt

Izcils debilisms.   Viennozīmīgi par māju.

8 1 atbildēt

Saki ka pa apkuri jaiet pēc malkas ja ir māja, bet ja ir dzīvoklis bez krāsns un kaimiņi nemaksā par siltumu, var gadīties ka pats paliksi bez siltuma, pat tad ja maksā. Ūdeni auksto vari tik pat kā bez maksas dabūt, ja izveido savu spici, tas arī pluss privātmājai. Ja māja sabrūk, privāt mājas gadījumā vismaz zeme paliek kur telti uzcelt. Pazūd elektrība, nu ja vari iegādājies ģenarātoru un esi laimīgs, un ja esi vēl turīgāks tad saules paneļi vai vēja genarātors arī laba lieta emotion Bet protams ka ir mīnusi ka piemēram dziļākos laukos ja tev māja, un kas mājā notiek kad neesi tuvumā neviens to neuzzinās, ja ugunsgrēks, tad ugunsdzēsēji ieradīsies visticamāk par vēlu. Bet toties atkal var nebaidīties ka kaimiņi tevi nopludinās vai netīši apskādēsi apakšējos kaimiņus pats. Tā var turpināt mūžīgi par plusiem un mīnusiem... Bet es personīgi labāk izvēlos māju. Nav kaimiņš kurš sešos no rīta taisa remontu emotion

4 0 atbildēt

Es par maju.

2 0 atbildēt

Par šito:''Kamīns, protams, ir foršs, toties vilkties uz šķūni un stiept iekšā malku, kad ārā ir -25 nepavisam nav forši!  Turklāt, to malku vēl vajag sagādāt, personīgi, iesaku ņemt jau sacirstu, var samaksāt bomzim 20 eur, lai sakrāmē, bet labāk sakrāmēt pašam. (vismaz vezums neapgāzīsies pēc nedēļas)''Medālis tev! emotion Un vispār, Mājai kaimiņu problēma izpaliek, ja tu dzīvo 3-4 km attālumā no tuvākās mājas.

2 2 atbildēt

Labs raksts  emotion 

0 0 atbildēt

Švaki Tev ar to saprašanu, švaki. 

2 2 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Jā protams ka var atrast daudz sliktas īpašības privātmājai. Piemēram, ja nedzīvo piepilsētā tad veikals nav tuvumā un lai tiktu līdz veikalam ir jābrauc ar mašīnu vai jāiet ar kājām, ja ir liela privātmāja tad jau zināms ka pēc darba būs slinkums tīrīt visu (tas pats lieliem dzīvokļiem) jānoalgo apkopēja.

Dzīvoklim protams ir mīnusi, bet es labāk izvēlētos lielu dzīvokli nevis māju, jo dzīvoklī arī var ierīkot kamīnu (dažās vietās tādas lietas var dabūt), jaunajās mājās jau ir pazemes garāža (protams tu tur nevarēsi likt visādus tur skrūves un zāģus bet mašīna, mocis vai ritenis būs zem jumta), lielākoties veikali ir tuvumā, bet mīnuss protams ir tas ka tevi ierobežo tas ka tu nevari daudz trokšņot (taisīt lielas un skaļas ballītes)...

0 1 atbildēt