local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīvnieku tiesības16

11 6

Sveiki. Sen neesmu bijusi šeit.

Šodien es izteiksu savas pārdomas par dzīvnieku tiesībām.

Jau 2 mēnešus esmu nolēmusi būt veģetāriete. Iemesls, kāpēs ne vegāne, ir tāds, ka es sākumā nelietoju arī piena produktus, bet zobārsts man lika vinus atkal sākt lietot, jo manas smaganas kļuva sarkanas un asiņoja. Es esmu nogriezusi piena lietošanu uz minimālu, lai iegūtu nepieciešanos vitamīnus un vajadzīvgās vielas.

Es uzskatu:" Ja nespēj lietot cilvēka pienu, nedrīksti lietot dzīvnieku pienu."

Pēdējās dienas esmu noskatijusies kādas 5 dokumentālās filmas Netflix un YouTube par dzīvnieku testēšanu un izmantošanu dažādos eksperimentos.

Nesaprotu, kāpēc paši zinātnieki nevar to visu testēt uz sevi, nevis uz dzīvnieku, jo viņiem ir savādāks ķermenis, nekā mums.

Šodien arī pameklēju informāciju par to, kuri kosmētikas ražotāji izmanto dzīvniekus. Ar lielu nožēlu, tie ir arī MAC un Maybeline, Loreal un Avon. Nu, jēziņ, testējiet paši uz sevi, nevis uz neaizsargātu dzīvnieku! Vai nav grūti klausīties, kā viņi sauc pēc palīdzības?

Kompānijas, kas testē uz dzīvniekiem: Clean & Clear, Colgate, Dove, Garnier, Huggies, Johnson & Johnson, Kleenex, Lipton, L'Oreal USA, Max Factor, Maybelline, Naturelle, Pantene, Rexona, Schwarzkopf, Sensodyne, Snickers, Skittles, Sunsilk, Tide, Trojan, Twix, Vichy, Woolite, MAC.


Kompānijas, kas netestē uz dzīvniekiem: Christian Dior, Clinique Laboratories, Ecover, Eucerin, Hard Candy, Herbalife, Himalaya, Nivea, Lip Smackers, M.A.C. Cosmetics, Oriflame, Oral-B, Parker Pens, St. Ives Laboratories, Terra Nova, Victoria's Secret, Yves Rocher, NYX, Nars, Tarte.

L'Oreal, Chanel, Avon, Estée Lauder, Revlon, The Body Shop, tāpat kā daudzas citas firmas, pašas netestē neko, bet pērk uz dzīvniekiem testētas izejvielas un tādēļ legāli var apgalvot, ka viņu pašu produkcija ir netestēta.







11 6 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Varbūt ,lai kaut nedaudz palīdzētu dzīvniekiem..piesakies testiem?

6 1 atbildēt

Neaprobežo sev prātu tik ļoti, necenties pieņemt pāris video youtubā par augstāko patiesību. emotion Ja Tu esi veģitāriete(paldies Dievam, ne vegāne) tā ir tikai un vienīgi Tava brīva izvēle. Bet centies padomāt loģiski, kas cilvēks tāds... zālēdājs, gaļēdājs vai tomēr visēdājs, organismam tomēr vajadzīgas dažādas uzturvielas. Bet par to neiet stāsts, runa iet par to, ka šāds process dabā notiek jau kopš senseniem laikiem un nav īsti vērts apšaubīt būtību. Atrodat sev kādu nodarbi un šīs "problēmiņas'' aizmirsīsies. emotion

5 2 atbildēt

es tagad riju gaļu pilnām mutēm un jūtos sasodīti labi emotion

2 1 atbildēt

Cīnies vēl par mājdzīvnieku dabīgu seksu! Jau no grieķu-romiešu vēstures lasām, ka viena no  lielākajām  baudām ir sekss. Lopiņiem cilvēki labi ja aļauj reizi gadā, turklāt tikai mākslīgu.

1 1 atbildēt

A uz kā viņiem tad testēt to visu?

0 0 atbildēt

Dari kā vēlies, bet ja dari to, lai padarītu pasauli labāku tad velti. Neko neizmainīsi ne tu, ne tavi draugi pat ne miljoni, tāda ir vienkāršā patiesība. Par eksperimentiem uz dzīvniekiem ir tā, ka bez daudziem no tiem tu būtu atstiepusi kātus jau bērnībā. Par dzīvnieku lomu barības ķēdē ja ir jautājumi, tad man jāapšauba autora smadzeņu darbība vai izglītības līmenis. Cilvēks kā attīstītākais planētas Zeme apdzīvotājs ir barības ķēdes augšgalā.

0 0 atbildēt

- "2 mēnešus esmu veģetāriete"

- "Esmu noskatījusies 5 filmas youtube un netflix"

- "hmm, jāuztaisa par to raksts, lai visi par to uzzin"

CLASSIC VEGAN emotion emotion emotion

1 2 atbildēt