local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve bez seksa?21

159 4

159 4 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000
Nu man ir.25 gadi bet esmu vel nevainīgs. Un bez seksa var iztikt
17 0 atbildēt

Tā arī neuzzināju, kāda ir dzīve bez seksa  emotion 

16 0 atbildēt

Nedaudz smieklīgi, ka raksts iesākas pārmetoši, vīrieši grib tikai seksu, seksu un bildēs tikai puskailas meitenes   emotion  Tas apmēram tāpat kā caca uzvelk caurspīdīgu kleitu un visiem pārmet, ka vīrieši uz viņu lūr   emotion 

15 0 atbildēt

Noteikti, noturi mani 2 mēnešus bez seksa.. Kā tad. Ar tādiem ragiem nevarēsi pa durvīm ieiet. emotion

5 0 atbildēt

Neko jaunu neuzināju, bet forši par to palasīt.

4 0 atbildēt

Ja cilvēks (vienalga, kāda dzimuma) ir vesels gan fiziski, gan garīgi, nav pārāk noguris, neēdis, utt... respektīvi, dzīve ir +/- sabalansēta, tad bez seksa iztikt būs grūti. Vienalga, vai tas būs sekss ar partneri vai sevi, bet prasīsies. Un, ja nedabūs, būs frustrācija, kas var atstāt kā fizisku, tā psihisku ietekmi uz cilvēka organismu. Savukārt, ja cilvēks ir nenormāli noslogots ar kaut ko citu, utt., tad pilnīgi mierīgi sekss var piemirsties.. Bet, man domāt, ka fiziskas sekas tas tāpat atstās. Vēl ir aseksuālisms, bet tā jau ir novirze no normas (problēmas ar hormoniem).

3 0 atbildēt

TOO SHORT

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Nu normāli emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 100% meitene

1 0 atbildēt
Perfektā Marita Jūrmale nevainību zaudēja jau 10 gados. Viņa ir nenormāli nogribējusies mātīte. Viņas dzīve bez seksa nav iespējama. Gribētu dzirdēt, kā viņa kliedz, kad viņu drāž!
1 0 atbildēt

Kaut ko jau vajag, citādi katru nedēļu give or take gultā šmuce sanāks. Vīriešu privilēģija, vai ne?  emotion Nevar vainot vīrieti pie tā, ka tādas domas šaudās šurpu turpu, māte daba mūs ar tādu lietu ir apveltījusi un ar to ir jāsadzīvo. 

Attiecībā uz sievietēm... #inteerkvinna

1 0 atbildēt

Rakstījis vīrietis...

1 0 atbildēt

emotion

0 0 atbildēt