local-stats-pixel fb-conv-api

Dzīve bez sadzīves tehnikas.13

132 0

Vismaz daļēji. Ko tu vari darīt, ja tev nav tv, veļasmašīna, ledusskapis? Vai arī pods.

Šis tas no manas, citu dzīves un pārdomas. Ja godīgi, es par to visu sāku domāt, ka jāuztaisa raksts, kad šodien mazgāju ar rokām savu spoku kreklu (tad tas paliek baltāks emotion ).

Es arī nesaku, ka iegādājoties ledusskapi un citas mantas, tagad nekas vairs nebūs jādara - salūzīs, jālabo, bet labāk lai tev ir ko labot, nevis ka nekā nav.

132 0 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Ir sanācis padzīvot gan bez ledusskapja, gan bez veļas mašīnas (ilgstoši),gan bez Tv, gan datora un interneta (manā dzīvē internets ienāca tikai kādā 2008. gadā patstāvīgai lietošanai) un esmu izdzīvojusi tīri neko. tagad ir gan veļene, gan ledusskapis, gan trauķene, gan gudrais teļļuks,bet tā visa patiesībā ir lieka greznība.

9 0 atbildēt

Lauku reģionos ļoti daudzi vēljoprojām dzīvo bez tādām ērtībām, ja vasarā visu var darīt ārā, ar vērienu, tad ziemā viss ir interesantāk. Mājā iekšā pa nakti spaiņos ūdens pat sasalst, ja ir labs mīnuss. -25 ir kaifs iet likt kluci sausajā WC:D

5 0 atbildēt

Preiļos autoostā ir tualete? Sen neesmu tur bijis, bet nebiju ievērojis, ka tur ir tāda ekstra emotion

Dušu vēl varētu darbā izmantot, ja ir tāda iespēja,  bet kā bez WC iztikt - pat negribu iedomāties.

Bez veļasmašīnas arī būtu murgs.

Ledusskapis lieta noderīga, bet ir pat vērtīgi katru dienu iet pēc svaigas pārtikas - gan produkti svaigi, gan fiziskas aktivitātes, vienīgi nāktos atmest paradumu piegrūst pilnu saldētavu ar vistas filejām emotion Drauga vecmamma laukos piena kannas laida akā, piens bija vēss kā no ledusskapja.

TV - lieta diezgan bezjēdzīga, tāpat neko sakarīgu nerāda, pārsvarā stāv kā dizaina elements, izmantojas tikai tusiņiem un tāpat pie PC pieslēgts. Bez PC - tas gan būtu traģiski.

2 0 atbildēt

ja nav kur dirst un ļoti vajag - maisiņā vai miskastē. nu ja nav tas, tad avīzīte uz grīdas. padoms - no pastkastēm savāktā makulatūra sastāda 1/2 no vispār izmantotā papīra ikdienā. turklāt mana miskaste ir krāsas spainis. 

ir tāda lieta - ja mājās ir tv, tad nevar iedomāties dzīvi bez tā. ja nav tv, tad vai nu skaties ko gribi citur, vai pierodi bez. es kopš dzīvoju bez tv (daži gadi) domāju ka tas ir pilnīgi lieks. turklāt nākotnē viss būs savienots - tv, dators u.c. ierīces. 

1 0 atbildēt

Beidzot! BEIDZOT RAKSTS AR JĒGU!

Par tām veļenēm, ledusskapjiem - abus @ss.lv var iegādāties par diez gan lētām naudām. Normāla, ejoša sadzīves tehnika, sākot no 25 eiro. Par TV vispār nerunājot - tur ir cilvēki, kas ejošas mantas atdod par velti, vai arī par niecīgu samaksu. Protams, pieslēgums izmaksās kaut kādu summu, bet es domāju, ka 5-10 eiro mēnesī nav nekas tik graujošs, ja patiešām jūt vajadzību pēc TV.

Pašam ir gadījies dzīvot i bez interneta, i bez TV, i bez veļas mašīnas. Neteikšu, ka jutu baigo trūkumu. Protams, bija jāatrod nodarbes ar ko aizpildīt to laiku, ko vēlējos pavadīt lūrot TV, vai klabinot taustiņus. Ar veļeni bija grūtāk - bet pierod pie visa. :)

Jebkurā gadījumā - ja ir nepieciešamība (patiešām liela), tad iespējas ir milzīgas! 

1 0 atbildēt