local-stats-pixel fb-conv-api

Dvēseles ceļš31

249 1

Mazliet par dzīves jēgu.

249 1 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

emotion 

5 0 atbildēt

Mēs mācāmies arī baudot :) Un pareiza un kontrolēta dzīve ir tik garlaicīga!

4 0 atbildēt

Vai tas ir ņemts no grāmatas "Dvēseles ceļojums"? (Man liekas , ka tā bija nosaukums). Tur viss aprakstīts tieši tāpat. Diezgan laba grāmata, iesaku izlasīt.

2 0 atbildēt

Mani pēdējā laikā aizrauj vairāk jautājums nevis ka "Dvēsele mācās", bet drīzāk, kāpēc vienam labāk ir ciest, ja citam labāk ir, kad viņam izdodas kautkas? Jo ir taču cilvēki, kas ir, kā amarikāņi saka, neveiksminieki, kas cieš un cieš, bet jēgas no tā nekādas.  Tāpat, cik liels gan ir "Tauriņa efekts", kurā viens indivīds var izmainīt pasauli? Galu galā, viena indivīda doma ir tikai 1/7 000 000 000 daļa no visām domām, ko var kāds padomāt, tad kāpēc gan viena indivīda domai būtu lielāks spēks, nekā, teiksim, 10 indivīdu domām, kas koncentrējas vienai lietai, kas ir pret šī indivīda domu? emotion

2 0 atbildēt

Jap, shis ir tas, ko es ari censhos dazhakart paskaidrot, jo mans pasaules skatijums par smagu dzives pieredzi ir lidzigs ka te mineetais. Iedomajies, ja dveesele, kurai ir maz pieeredzes Zemes struktuuraa, uzreiz izvelas smagu pieredzi, vinja to vienkarshi nespej realizet. Dvesele sak no taam pieredzem, kuras ir vieglakas, patikamakas un uz beigam paliek grutaak, jo beigas ari spejas un prasmes un ietilpiiba dveselei jau ir cita, apzinja cita, tadel ari dvesele speej brivpratigi izveleties pieredzi zinot, ka ta prasis daudz puulju un izpratnes. Ar domaam patiesiba ir taa, ka daudzas domas, nojausmas un idejas muusos rodas jau tad, kad taas ir sakushas piepildiities un materializeeties. Butiba neviena doma nav bez pamata, taa ir iesaakusies darbiiba, kuru mes vai nu nospiezham vai koncentrejamies.

Un pa lielam dveesele savu zemes dzives pieredzi pirms dzimshanas pati izvelas, saplano svariigakajos vilcienos, atstajot vietu improvizaacijai, kur ir taa iespeja *mainiit likteni* bet svarigakas dzives pieredzes cilveks ieguus neatkarigi. Taapat dveseles vienojas ar citaam dveselem par noteiktam dzives pieredzem, teiksim noziedzinieks ar upuri pirms iemiesoshanas vienojas par tadu peiredzi, kas abaam ir iztruukstosha un nepiecieshama untaa gan noziedzinieka pieredze gan upura pieredze apvienojas kopiga notikumaa. Kapec vajag noziedzibas pieredzi? Lai iespejams shi dvesele konkretas dzives ietvaros veiktu specigu pagriezienu apzinja un kaut ko butisku izprastu. utt. Varianti miljoniem.

 

Ir cilveeki, kuri atbalsta paraleelo pasaulju teoriju, ka katra nakama dzive atkartoja gandriz identiska, bet manas pardomas par to ir savadakas. Manupraat pastav pardzimsahnas cikls, kuraa katra dzive ir atskiriga pieredzes daudzveidiibai, bet taja pasha laikaa katrai shadai dziivei ir savas paraleelaas iespeejas pie katras izveeles, ko veicam. Un butiba ir ta, ja mes dzive nozhelojam , ka neesm ko izdarijushi, tam nav pamata, jo kada no paralelajam taas dzives dziivem, mes to esam izdariijushi, bet piedzivojam to pieredzi, kura esam, jo tai visvairak nepiecieshama musu apzinja un izpratne emotion

2 0 atbildēt

Labs raksts! Kā Tu domā, ar kādu mērķi dvēsele tiek "iemesta" reinkarnāciju virpulī?

2 0 atbildēt

Ehehee... Paldies par rakstu! Tev ir super viegla valoda! emotion 

2 0 atbildēt

man liekas vienkārši - dzīve pati iet uz priekšu lai ko es domātu. man galvenais ir izbaudīt foršos brīžus un paciest sliktos, tas arī viss. ja es ko neizdarīšu, tad to paveiks nākošais es. 

0 0 atbildēt