local-stats-pixel fb-conv-api

Drug War (Karš pret narkotikām)61

327 1

Sveiki spocēni!
Kādu laiku atpakaļ internetā ar nezināmiem cilvēkiem aizsākās neliels arguments par spaisu un tā kriminalizēšanu. Tēma mazliet izvērsās plašāka, bet ātri vien noklusa. Vēlējos to visu pacelt mazliet plašākā auditorijā, lai dzirdētu vairāk viedokļus. Uzreiz saku, ka es nenostājos nevienā pusē, tikai vēlos padiskutēt, tāpēc neklūpiet man un viens otram kaklā! ;)

327 1 61 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 61

0/2000
Nesaprotu kāpēc marijuana ir narkotika, bet Tabaka nē? Abi ir vnk augi kuru dūmiem ir effekti - abi iedos pa galvu viens vairāk, otrs mazāk. Tikmēr alkahols kurs nodara daudz lielāku postījumu nekad mj ir legals. Nesaku ka vajag legalizēt vnk nesaprotu kāpēc viens legals, otrs nē
16 0 atbildēt

man vienalga ko murgo marihuānas "atbalstītāji" bet tie mani draugi, kuri jau 10 gadus pīpē zāli, man ir zuduši....vienaldzība, apātija, interešu trūkums, intelekta bedre, ir tikai aisberga redzamā daļa.

Staigājoši zombiji.

savādāk es vinus nevaru nosaukt.

9 4 atbildēt

Noteikti nesaki - nav veselīgs augs.  Ir pierādījumi par daudz plusiem un arī dažiem mīnusiem un tie visis nav 100% arī skaidri. Tas tev nezinot nostāda tevi vienā pusē, ja tu saki, ka vēlies dzirdēt citu domas tad jāieņem pēc iespējas neitrālāks skatu punkts. Spaisam nav plusi un mīnusi ir tikai mīnusi. Zālei ir daudz vairāk plusi nēkā mīnusi un arī visi mīnusi nav 100% pierādīti. 

Runājot par spaisa kriminalizēšanu, tas neko nedos. Notiks tas pats, kas ar visu citu kas ir nelegāls. To tikai gribēs vairāk. Jārada droša alternatīva un šobrīd vienkāršākais būtu dekriminalizēt/legalizēt zāli. 

2 0 atbildēt

Tad jau labāk tīra marihuāna nekā,toksiskā bumba-cigarete.Protams neviens no šiem nav ideāls,taču marihuānu arī varētu ļaut legalizēt tikai ar stingriem ierobežojumiem,un protams ar cietumsodu par likuma pārkāpšanu.Neatbalstu ne marihuānu,ne cigaretes,taču cigaretes ir daudz kaitīgākss.

1 0 atbildēt

Ierunājas 12 gadīgs muļķis... Ja lieto daudz, tad var rasties atkarība!

2 1 atbildēt

Legalaiz it. *420*

manabalss lv/marihu-nas-dekriminaliz-cija/show?mode=all&type=top

Balso PAR Legalaiz!

4 3 atbildēt

lasot tekstu sapratu ka ir filma, vai vinju sauc kaa bildees mineets?

1 0 atbildēt

Viss ok. Bet personigi nepatika, ka katra raksta,p ar narkotikam, titulbilde ir MJ bildes. Nevajadziga Depopularizeshana manuprat.

0 0 atbildēt

 

Baidos ka arī spirtam galvenais iemesls ir aizliet seju. Nebūsim naivi.  Beztam, nav jāliek alkohols un mj vienā maisa. Alkohols ir legāls, bet zāli varētu vienkārši dekriminilizēt.  Viņu joprojām nedrīkstēs reklamēt vai pārdod, bet drīkstēs izmantot medicīnā vai audzēt mājas apstākļos mazos daudzumos. 

0 0 atbildēt

Skatos, ka daudzi vēlas atbalstīt marihuānu, lai gan pieļauju, ka visu, ko viņi zina par marihuānu, ir tā, ka tā ir mazāk kaitīga par citām narkotikām.

Marihuāna neizraisa nāves gadījumus, bet ilgtermiņa to lietojot, tiek degredēta nervu sistēma - pīpētāji kļūst apātiskāki, lēnīgāki, pastulbāki. Protams, ja salīdzina marihuānu ar alkoholu, alkaholam ir negatīvāka ietekme, bet tas nav attaisnojums, lai legalizētu zaļo.

Padomājot kādas sekas izraisīs zāles legalizācija - milzumliela daļa Latvijas tīneidžeru vienkārši degredētos, jo marihuānas pīpēšana kļūtu par viņu brīvā laika pavadīšanas veidu. 

0 0 atbildēt

Cilvēki kas ik pa laikam nelieto apreibinošas vielas, lai noņemtu spriedzi pēc kāda laika ir spiesti sākt lietot nervu zāles.

0 0 atbildēt

Man šķiet ka vienīgā normālā apreibinošā viela ir marihuāna, bet pievērst uzmanību pārējām vispār nav jēgas un kāpēc kāds vispār lieto tabakas cigaretes?

0 0 atbildēt

Pa seju mīkstais vajag? emotion

0 0 atbildēt

pēc tava komenta veicot statistiku sanāk ka tikai lohi pīpē zāli?

0 0 atbildēt

Marihuāna pieaugušam un atbildīgam lietotājam in pilnībā nekaitīga. Netikai tas, bet viņa ir ļoti noderīga medicīnā, jo tās aktīvās vielas mazina dažādu garīgu slimību simptonus un ir spēcīgi antioksidanti, nomierina gremošanas sistēmu. Un viņa neizraisa atkarību, bet tas attiecas tikai uz personu, kas sasniegusi 21 gada vecumu.

0 0 atbildēt

Zāli var arī ēdienā taisīt kā ir arī Vaporiser tāka mazāk meklēt problēmas vairāk risinājumus. Tas, ka tu zini tikai vienu veidu nenozīmē, ka tas ir vienīgais. Bet lielā stāja ir un trakais pārmetus ha ha ha tu esi smieklīgs

0 0 atbildēt

 

THC var uzņemt arī caur pārtiku. Ja nevēlies pīpēt, tad nepīpē. 

0 0 atbildēt

Esmu PRET visam šīm kaitem, bet lai katrs dara, ko grib, jo uz manu viedoklu var uzspļaut! 

0 0 atbildēt

Beidzot kaut ko normālu uzrakstīji + no manis!emotion

0 0 atbildēt
Varbūt ar laiku. Jāapbruņojas ar pacietību.
0 0 atbildēt