local-stats-pixel fb-conv-api

Drons ar pistoli!19

Apmēram pirms mēneša stundents Konektikutas štata, ASV izveidoja dronu ar pievienotu šaujamieroci kas izraisija gandrīz vai masu histēriju interneta vidē.



188 1 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Interesanti.

P.S. Zinu, ka nav par tēmu, bet tu varētu izveidot izdzīvošanas rakstu par to kā uztaisīt makšķeri dabas apstākļos.

5 1 atbildēt
Es uzreiz iedomājos fast and furious 7 emotion
2 1 atbildēt
Man šito vajag...
0 0 atbildēt

Būtu labi pievienot ložmetēju un kādu 200 patronu lenti. Tikai šis ierocis butu viegli iznīcināms ar EMP ierīci.

0 0 atbildēt

Problēma tāda ka jebkurš ar minimālam zināšanām var dronam pievieot šaujam mehānismu un ieroci. Ja cilvēks izietu apmacību un tos izmantotu lai šaut pa mērķiem kur problēma? Tas būtu jautri. Piemērām, kādā kontrolētā telpā.

0 0 atbildēt

FPS Russia tāds jau bija sen.

0 0 atbildēt

Piekrītu te vēl daudz ko jāpielabo.

Lai ieročus iegūtu tā pat ir jādabu licence. Dronus nevar aizliegt. Pat ja meģināsi viss ko tu izdarīsi ir panāksi ka tikai cilvēki kas neseko likumam kaut ko tādu mēģinās. Tas pats ar šaujam ieročiem. Domā ka aizliegšana kaut ko panāks? Noziedznieki savus ieročus nenodos un aizliegt likumpaklausīgiem cilvēkiem turēt ieroci nekādi nepadarīs mūs drošākus un nesamazinās noziedzību. 

Tas ko es domāju ir ka dronu izmantošanai vajadzētu licenci. 

"Es nevēlos dzīvot pasaulē, kur kāds lunātiķis var ieiet veikalā, nopirkt helikopteru ar faking ieroča turētāju un lidināties, kur patīk." Mani tas nebaida.

0 0 atbildēt

Pilnīgi iespējams.

0 0 atbildēt

Lielākoties es tev varu piekrist. Ja man ir piemērots zemes pleķis tad neredzu kādēļ es nevarētu darīt to ko gribu. Citās vietās pašsaprotams ka tā nav laba doma. Viss šis ir kaut kas jauns, vismaz lielākajai daļai sabiedrības un es nezinu vai atradīsim veidu kā kontrolēt šo visu. To pašu var teikt par 3d printeriem. Pagaidām neko efektīvu tu nevari izveidot ar parasto plastmasas printeri. Un metāla 3d printeri maksā ļoti dārģi. Bet esmu droš ka drīz atradīsim jaunu, izturīgu un galvenais lētu veidu kā varēsim veidot arī ieročus. Un es tajā neredzu neko sliktu ja tu tos netaisi vai nepārdod bez licences.

0 0 atbildēt

Jā! Izglītot cilvēkus.

0 0 atbildēt