local-stats-pixel fb-conv-api

Donaldu Trampu NELEGĀLI noklausās Obama?10

Jau vēlēšanu laikā Donalds Tramps ir pierādījis, ka savas domas ne no viena neslēpj un brīvi izsakās gan tiešraidēs, gan savā Twitter kontā @realDonaldTrump. Tomēr prezidents sestdien (04.03.) mūs visus kārtējo reizi spēja pārsteigt, publicējot šokējošu ziņu Twitterī.

Papildus šeit varat noklausīties kā Donalds Tramps nodzied Chainsmokers dziesmu "Closer"   :dzied:  !

62 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Pat tad, ja Obama viņu noklausījās, Tramps nav devis nekādus pierādījumus un ticēt var tikai tad, ja akli uzticās Trampam, kuram bieži gadās izteikt stulbus un neprecīzus apgalvojumus. 

15 3 atbildēt

Klausīties Trampos, Putinos, LePēnās vai mūsu pašu Lembergos ir bezjēdzīgi... Visi viņi ir tikai "tukšas fasādes" un populisti... Vēsturiskā laika nogriežņa produkti, kas neko būtisku siuācijā nemainīs- tik cik izsitīs sev kādu pašapliecinājuma drumslu vai lieku (miljonu) dolāru... Vienkārši "ielaidīs" iesakņojušās problēmas vēl dziļāk...  emotion

7 0 atbildēt
Dziesma ir bomba. 😂😂😂
6 0 atbildēt

Kas zin, varbūt arī noklausījās...  emotion 

10 5 atbildēt
Ko te daudz runaat, visi pasaules liideri ir korumpeeti.
0 0 atbildēt

Vai tas ir uz emocijām spēlēts izteiciens vai arī tu vari ar faktiem pamatot, ka man ir kāds sakars ar Krieviem/Krievijas Federāciju/Krievu izlūkdienestiem, jeb ko Krieviem saistītu?

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Vispār jau šis nav 1. Oktobra joks, jo tika atrasts FISA ordenis, kas to apliecināja. Tas notika pirms vispār viņš tika ievēlēts par prezidentu.. 

Ja Bombamis noklausījās Merkeli vēl pirms gadiem daudziem un citus sabiedrotos, kāpēc lai tas nevarētu būt noticis arī ar Trampu? Visi tik māk iesmiet par Trampu vai kaut ko noliegt, piemēram mūsu brīnišķīgais piemērs ottokaars, kurš jau atnācis komentāru sadaļā kaut ko nomurmināt par viltus populismu un bla bla bla.. Pats droši vien, ka izmanto savu balsi kādai partijai par, kuru uz ātro no TV kastes paskatās kādu uzpirktu 'analīzi'..

Vienvārdsakot vissdrīzāk, ka tas tā patiešām bija noticis.. Slinkums meklēt bet daudzās 'crowd research' tipa lapās un forumos tika uzietas lietas, kas par to liecināja. Ja nemaldos tad tas FISA orderis bija pat apskatāms publiski.. Bet nevaru garantēt..

1 5 atbildēt

 emotion 

0 5 atbildēt