local-stats-pixel fb-conv-api

Dodamies dārgumu medībās?5

214 0

Tas varētu izklausīties kā pirātu stāsta scenārijs vai vēsturiska teika, un tomēr, šobrīd ir vismaz ducis zināmu vietu, kur varētu doties un meklēt pazudošos dārgumus. Sākot ar Īru troņa dārglietām, kas tika nolaupītas 1907. gadā līdz pat Faberžē olai un sirojumos izlaupītā Peruāņu zelta 16. gadsimtā.

214 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Esmu lasījis, ka dzintara istabu vācieši demontēja, skrāva kastēs un aizveda nezināmā virzienā. Ir nostāsti, ka viiņi to veduši caur Dauvgavpili, kādu laiciņu šie dzintara izstrādājumi esot turēti Dauvgavpils cietoksnī.

Vēl ir interesants raidījums uzņemts par Oak island, gan jau daudzi būs dzirdējuši. Saucās ''The Mistery off Oak Island'' Vienīgais žēl, ka tur baigi garumā visu vilka un beigu beigās neko arī jēdzīgu neatrada. It kā atrada, bet sezona līdz ar to arī beidzās. Jutos vīlies. Nez, varbūt viņu turpini kaut ko filmēt?!

0 0 atbildēt

Atzīstās, kam mājās ir dzintara istaba? emotion

0 0 atbildēt

nu laapsta man ir!

mekleju kompanjonu ar kompasu,metala detektoru,kugji,zemuudeni un vel paaris siikumiem!

0 0 atbildēt

kkad nesen viens gabals no dzintara istabas bij uzradies, bet vai tas bij istais vai reprodukcija tā arī neviens no gudrajiem nepateica, manā pusē ar viens zviedru kungs ap 1750jiem gadiem paslēpa zelta lādi kādā purvā, tikai problēma ka to purvu ir daudz

0 0 atbildēt