local-stats-pixel fb-conv-api

Dīvaini dzimumakta ieteikumi sievietēm no 1894. gada grāmatas43

546 2

Rūta savā grāmatā apraksta, kā sievietei uzvesties gultā, un kā pārdzīvot šo šausmīgo aktu, kuru sauc par dzimumaktu.
Šie ieteikumi ir ņemti no kādas grāmatas, sarakstītas 1894. gadā. Grāmatas autore Rūta Smitersa.

"Vairākums vīrieši, ja vien sieviete neatsaka, pieprasa To gandrīzvai katru dienu. Gudra sieviete atļausies To ne vairāk kā 2 reizes nedēļā, pirmajā laulības mēnesī. Turpmāk viņa darīs visu, lai šis skaits saruktu, cik vien iespējams līdz minimumam."

"Vislabākais veids, kā atteikt, ir slikta pašsajūta, galvas sāpes un vēlēšanās gulēt. Strīdi, čīkstēšana, murmināšana zem deguna, apmēram vakarā, stundu pirms Tā, arī ir lielisks veids, kā nosist vīram visu gribēšanu."

"Gudra sieva vienmēr atradīs jaunus un ideālus veidus kā vīram atteikt un atturēt viņu no mīlas priekiem. Labai sievai ir jātiecas pēc tuvību skaita samazināšanas līdz 1 reizei nedēļā, pirmajā laulības gadā, un reizi mēnesī piektajā laulības gadā."

" Tiecoties pēc retākā Tā, sievai jāsamazina arī Tā kvalitāte. Daudzi vīrieši ir perversi, nedrīkst viņiem dot nekādas iespējas savas perversijas realizēt arī dzīvē. Šo perversiju sarkastā ietilpt:
------ Normāls akts tiek nomainīts uz nenormālām pozām, vīrietis atļaujas laizīt sievietes ķermeni, kā arī dod sievietei laizīt viņa pretīgo ķermeni."

" Kad sieva pārģērbjas savā naktskreklā, viņai ir jāizslēdz visi apgaismojumi, jāapguļas gultā un jāgaida savs vīrs. Kad tas ienāk istabā, viņa nedrīkst izdot nekādas skaņas. Viņš to var uztvert kā piekrišanas žestu. Viņam pašam ir jāatrod savs ceļs uz gultu, cerībā, ka tas atsitīs mazo pirkstiņu pret galda stūri un tam pāries visa vēlme. Kad nu vīrs atlīdis līdz gultai, jāguļ ir maksimāli nekustīgi, jebkuras kustības var uzbudināt vīrieti, vai arī viņš to var uztvert kā piekrišanas zīmi. Ja vīrs grib sievu noskūpstīt, viņai ir jāpagriež nemanāmi sava seja prom no vīra, lai skūpsts trāpa vien uz vaiga."

Ak, nelaimīgais misters Smiters.

546 2 43 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 43

0/2000
Klusa nakts, Svēta nakts, parkā notiek dzimumakts. emotion
58 1 atbildēt

Tad priekš kam tādu raganu,tad lai nepinkšķ,kad vecais staigā pie normālām meičām! emotion emotion emotion ++++

55 2 atbildēt

Šis bij rēcīgs gabals,bet no otras puses,ja tic nostāstiem par aprēķina laulībām...nav nekāds brīnums,ka grāmata bij bestsellers,jeb vārgs pirmais feminisma šļupsts emotion 

42 0 atbildēt
Nesmīdiniet! Vai tad pašām sievietēm negribējās seksu? Viens ir, ko raksta grāmatās, otrs - kas reāli notiek intīmajā dzīvē.
34 0 atbildēt

no otras puses ja nu tajā sūdu bedrē ir pieņemts, ka tevi ģimene izdod precībām 15 gadu vecumā, kkādam kuilim, un ka visi kurus tu zini sagaida no tevis kā pienākumu būt labai sievai, un pašai sievietei nav izejas, izklausās pat diezgan normāli

36 2 atbildēt
Es sapratu, ka esmu viena perversa būtne emotion
29 0 atbildēt

Es nebrīnītos par to, ka ir daudzas sievietes, kas neapzināti mūsdienās seko tās 19. gs. grāmatas autores ieteikumiem, pateicoties tam, ka to sev par ieradumu un normālu paraugu savām meitām rādījušas viņu vecvecvecmāmiņas emotion emotion Bet no otras puses, nesapratīšu cilvēkus, kas seksā ir pilnīgi dažādi un pie tā pamanās uztaisīt bērnus, aprecēties un dzīvot kopā - līdz viena vai otra šļūkšanai pa kreisi emotion 

15 1 atbildēt
Nebrìnos ja tā Rūta bija resna feministe. Kāda jēga precēties, ja tik ļoti necieni otra vēlmes, ka pilnīgi izmanto zemiski tizlus "slepenus" veidus kā atturēt vīrieti no seksa vēlmes. Ja nepatīk tas cilvēks, tad šķiras, nevis pisina viens otram dzīvi.
21 7 atbildēt

Meli meli emotion

11 0 atbildēt
Sieviešu orgasms ir mīts. Vīrieši viņām vajadzīgi tikai naudas dēļ.
14 4 atbildēt

Nu jā,tolaik uz to skatījās savādāk. Un kā nereti raksta,kārtīgai sievietei bija nepiedienīgi izjust baudu no kopošanās. Sievietei izjust baudu sāka kļut normali tikai pāgājušā gadsimta trīsdesmitajos gados. Tāpēc laikam ir tik grūti sievietēm ar to. 

10 0 atbildēt
Drīzāk jau pamācība, kā iegrūst vīru mīļākās ķetnās.
8 0 atbildēt

mmmm nedēļā reize . sieva laikam mani pamestu.

6 0 atbildēt

Kas tas par murgu, laikam šo rakstu rakstīja garīgi slima sieviete, civilizācija sen jau vbūtu izmirusi emotion 

6 1 atbildēt
Nav tālu jāmeklē.Vēl gadus 30 atpakaļ te bij tā ka sūkāt skaitījās slikti un apkaunojoši.Tādēļ reti kura te ņēma mutē. Un tāpat kunnilings skaitījās kaut kāds izvirtības kalngals un tu tad biji lekermans ar kuru neviens normālais negribētu dzert no vienas krūzes.Un tas bij nupat,nesen.
5 1 atbildēt
emotion
3 0 atbildēt
emotion
2 0 atbildēt
Nu te variants kā fiksi izbeigt attiecības. Otrs sievietei tak pašai gribas pamīļoties. Šitā var darīt tiešām kas noprecinātas ,kādam ne tik patīkamam vīram.
2 0 atbildēt

Nelaimigs babietis,acimredzot bijis neglituma iemiesojums ,kuru negrib neviens vecis .Tad nu aiz skaudibas meginaja samacit citas sievas ,lai tam ar netiek ... emotion 

3 1 atbildēt

 emotion Tagad ir citas''tehnoloģijas''

2 0 atbildēt