local-stats-pixel fb-conv-api

Diedelnieki. Labi vai ļauni?5

53 0

Diedelniekus ikdienā var sastapt visur.Gan pie lielveikaliem,gan pie baznīcām,gan kūrortpilsētā-Jūrmalā.Šo rakstu es izveidoju tieši diedelniekiem.

1.Kādu dienu redzēju sievieti pie lielveikala,viņa lūdz ziedot viņai naudiņu,jo mājās viņu gaida izsalkuši,raudoši bērniņi un māte mirstot nost,jo zāles nevar nopirkt.Sieviete raudāja, un es viņai iedevu latu.Pēc kāda brīža sievieta laimīga aiz stūra sapirka šmigu par visu naudu,kas viņai bijis saziedots.Palika tik pretīgi!Bet naudu jau atpakaļ neņemsi.Tā cilvēkus kruķīt.

2. Jūrmalā sieviete diedelēja naudu,es viņai iemetu aiz žēlsirdības.Pēc kāda mēneša sieviete sapelnijās un nopirka meitai mersedesu.Arī sevi ,protams,palutināja.Izrādijās,ka vecā pelnija 300 ls pa dienu.PA DIENU!Nav slikts bizness.ne?Bezkauņa!

3.Kāda sieviete piespieda bērnu lekt uz mašīnām,kuras brauc nelielā ātrumā un tieši uz pārejas.Bērns leca un tā māte dabūja kompensāciju liela apjomā,tā tas turpinājās diezgan bieži,kamēr nepamanīja,ka bērnu triec nost pārāk bieži un vienā un tājā pašā vieta.Lūk,tā arī sieviete nonāca aiz restēm,bet bērns bērnunamā vai pie radiem ,es nezinu,bet zinu tikai to ,ka ši vecene ir cietsirdīga maita!Savu bērnu,naudas dēļ piespiež darīt ko tādu!

Paldies.par uzmanību!

53 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Manas smadzenes
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Mumz ar pardaugava pie Rim4ika tuse viens kretins vecs ... ar mega lielu pensiju ( un 3 istabu dzivokli)

Un bija pazistams choms kas leca zem mashinam speciali lai nebutu tur atrie jasauc ta un shita saka 10 ls vai vairak uz rokas un  gaja talak uz majam!

4 0 atbildēt

3. emotion Kā tā var. Es nezinu tādas bābas tiešām kkādā mīkstā telpā ar biezām durvīm jāiebāž!  emotion emotion

3 0 atbildēt

Kas kaunu neprot,tas badu nemirst(vai arī slāpes necieš)

3 0 atbildēt

Nu daudzās valstīs šis bizness pieder mafijai, un kā zināms tā ar sīkumiem nekrāmējās, pamēģini tam ubagam iedot maizes kukulīti- tādus trīstāvīgos par sevi dzirdēsi, ko nedzirdētu no veca jūrnieka..

2 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt