local-stats-pixel fb-conv-api

Deviņpadsmit gadus veca, bet ieslodzīta divgadīgā bērna ķermenī8

357 3

Iepazīstieties šī ir 19 gadus veca meitenīte, kas ir ieslodzīta divgadīgā bērna ķermenī (Indijā) šī meitene, teiksim tā vai pat precīzāk sieviete ir slima ar ļoti retu slimību, kas ietekmē smadzenēs augšanas šūnas un jau divugadu vecumā sievietei šīs šunas ir pārtraukušas darboties. Šī sieviete nespēj pat lāga piecelties, tāpēc ģimenē strādā tikai tēvs un māte paliek visu laiku mājās, kas palīdz meitenei aiziet uz tualeti vai kaut kas tamlīdzīgs.

Es varu pat saderēt, ka jūs ielūkosieties bildēs un jūs iespējams tam pat neticēsiet, ka tik maza meitenīte jeb sieviete, kurai ir deviņbadsmit gadus veca. Sakarā ar šīs sievietes slimību viņa protams sver nevis kā deviņpadsmit gadus veca, bet kā divusgadus veca, proti divpadsmit mārciņas smaga.

Sievietei protams arī nav normāli nostabilējusies galva, kas ir smagāka par pašu ķermeni līdz ar to meitenei vaidzīgs, kāds mājās, kas palīdzēs piecelties un darīt ierastās lietas, protams tik daudz cik viņa spēj tikai guļus, meitene protams ir arī iemācījusies daudz maz runāt tāpēc vecāki uzreiz spēj palīdzēt savai meitai, vismaz vecāki saka paldies, ka meitene spēj runāt un jebkurā brīdī spēj pasaukt kādu palīgā, ja nu kaut kas ir atgadījies ar viņu.

Meitene katru dienu mājās nosēž zīmējot un ēdot, šad tad arī var palūkoties ārā pa logu, kā viņa ir pazaudējusi visu bērnību un meitenes satiekas ar čaļiem, protams tad viņa sāk raudāt, jo iespējāms tās citas meitenes vietā viņa varētu būt kopā ar tādu simpātisku čaļi. Meitene katru dienu zīmē, krāso un skicē, bet par cik ārsti ir nespējīga viņa ir izvēlējusies vienu profesiju, kas viņai tīri padodas un spēs sevi un ģimeni uzturēt finiansāli tā ir glzenošana. Viņa cer, ka kādu dienu spēs palīdzēt vecākiem ar savu izvēlēto profesiju, ja izdosies un varēs vecākiem iegādāties gandrīz visu, ko viņi vēlēsies, tikai vecāki ir pateikuši, ja viņai tas izdosies, tad lai to naudiņu patur sev.

357 3 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

Nu citi cilvēki ir 19 gadus veici  bet ar 2 gadnieka prātu emotion

14 0 atbildēt
Interesanti ,kāpec Indijā dzimst visādi mutanti?Pimēram vardveidīgs zīdainis meitene ,ar 3 kājam dafuq?
7 1 atbildēt
Kpc man šis raksts atgadina fnaf robotus ,kuros ir ilgu laiku ieslodzīti bērni?!?!?
1 0 atbildēt

Vecīt, Tava gramatika nogalina. emotionemotionemotion

1 0 atbildēt
emotion
0 0 atbildēt