local-stats-pixel fb-conv-api

Desmit eBay pārdošanas noslēpumi8

73 1

Ņemot vērā to, ka teikums "Kā nopelnīt internetā?" katru gadu tiek neskaitāmas reizes ievadīts interneta meklētājos, vēlos turpināt rakstu sēriju par to, kā nopelnīt naudu ar tirdzniecību eBayā. Ja nepaguvi izlasīt, mans pirmais raksts ir šeit.

1. Neizmet, pārdod

Nevienam nav noslēpums, ka eBayā var pārdot visu, tādēļ pirms kaut ko izmet apdomā, varbūt labāk to pārdot. Kas vienam ir atkritums, otram zelts, ja arī, piemēram, kāda elektroiekārta tev šķiet ārā metama, kādam citam šķiet ka to var saremontēt un izmantot. Būsim reāli, tas ir draudzīgi gan dabai, gan tavam makam.

2. Lai izveidotu savu profilu, sāc ar pirkšanu

Reti kurš pircējs, būs gatavs kaut ko pirkt no tevis, ja tev nebūs "feedback" jeb atsauksmju. Tādēļ lai izveidotu profilu, kas viestu uzticību potenciālajiem pircējiem, sāc ar dažu sīkumu nopirkšanu, tādā veidā saņemsi pozitīvas atsauksmes no cietiem pārdevējiem.

3. Precīzs un detalizēts apraksts

Lai labi pārdotu, nepieciešams labs preces apraksts. Rakstot aprakstu noteikti domā par to, kādu informāciju tu vēlētos uzzināt pērkot šādu preci, šo informāciju iekļauj aprakstā, piemēram, izmēru, stāvokli (jauns vai lietots), krāsu, modeļa numuru utt. Protams, rakstot aprakstu nedrīkst aizmirst par valodas stilu un pareizrakstību.

4. Virsraksts palīdzēs nokļūt meklēšanas augšgalā

Ikviens, kurš ir saskāries ar interneta biznesu, ļoti labi zin, ka nav jēgas radīt fantastisku saturu, ja neviens to nevar atrast. Pareizi izveidot virsrakstu nav viegli - eBayā virsraksts vairāk ir kā atslēgas vārdu kopums, nevis kā virsraksts, kā mēs ikdienā to izprotam. Lai izveidotu labu virsrakstu ieteicams izmantot, kādu virsrakstu veidošanas rīku, piemēram, title-builder.com.

5. Kvalitatīvi attēli, kas pircējam ļauj saprast ko pērk

Kā minimums katrai precei, būtu nepieciešams pievienot vismaz trīs bildes. Ieteicams, lai bildes būtu kvalitatīvas un uzņemtas pietiekošā apgaismojumā. Ja precei ir bojājumi ieteicams, tos nobildēt tuvplānā, lai pircējam būtu iespējams iepazīties ar tiem pirms pirkšanas.

6. Ieplāno izsoles beigas svētdienā

Bieži pircēji izvēlas iegādāties preci izsoles pēdējajās minūtēs, tādēļ lai veiksmīgi izsolītu savu preci, ieteicams izsoles beigas ieplānot uz svētdienas vakaru, jo tieši svētdienas vakaros eBayā ir vislielākā pircēju aktivitāte.

7. Norādi pareizas sūtīšanas izmaksas

Sūtīšanas cena bieži ir arguments, kas nosaka, vai prece tiks nopirkta, tādēļ tā nekad nedrīkst būt pārāk augsta. Ar sūtīšanas izdevumiem vari iepazīties, pakalpojumu sniedzēja mājas lapā, piemēram, Latvijas pasta. Neaizmirsti sūtīšanas cenā iekļaut arī iepakojuma izmaksas un 10% eBay komisiju.

8. Preci vienmēr sūti uz PayPal norādīto adresi

Vienmēr preci nepieciešams nosūtīt uz pircēja adresi, kas noradīta viņa PayPal kontā, pretējā gadījumā nebūsi pasargāts no krāpšanas.

9. Nekad nesoli savās izsolēs

Solīt savās izsolēs, lai mākslīgi celtu cenu ir pret eBay noteikumiem, veido savu biznesu godīgi. Atceries solīšanā nedrīkst iesaistīt arī draugus un ģimenes locekļus, tas ir nekorekti pret taviem pircējiem.

10. Ko pārdot?

Vēlies nopelnīt, bet nezini ko pārdot? Katram no mums mājās ir lietas, ko vairs nelietojam un ar tām arī vari sākt savu eBay biznesu. eBayā ļoti labi pārdodās - grāmatas, CD un DVD diski, lietoti mobilie telefoni un citas mantas ko atradīsi savās mājās. Nekautrējies un pārbaudi to!

Ceturdien 5. maijā 20:00 notiks bezmaksas vebinārs par pārdošanu eBay, ja vēlies piedalīties - reģistrējies šeit!

73 1 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000
Kā nopelnīt ebay? Uzraksti, ka tava prece nav atnākusi. emotion
13 1 atbildēt

A kur noslēpumi emotion 

6 0 atbildēt

Tev nebūs nekur jā(j)iet

0 0 atbildēt