local-stats-pixel fb-conv-api

Depresija122

179 3
179 3 122 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 122

0/2000

jābūt uzmanīgiem ar depresiju, manuprāt, depresijas galvenais cēlonis mūsdienās ir tas, ka cilvēks cenšas iekļauties kaut kādos sabiedrības noteiktos rāmjos, aizmirstot par tādām lietām, kuras viņam patiešām patīk, kas iespējams sasaucas ar pašnovērtējuma nepietiekamību,  Vai ja sabiedrībā valda viedoklis, ka obligāti ir jābeidz augstākā izglītība un visuagstāk kotējās ekonomisti, tad rezultātā, ja kādam tas neinteresē viņš liedz sev iespēju attīstīties tajā jomā, kas viņam tik tiešām padotos, bet izvēlētais ceļš šķiet sarežģīts un prasa lielu pašpiepūli, jo tiek veikts bez aizrautības. emotion

8 0 atbildēt
Depresija ir tad, kad ir maz naudas - to ārstēt var iegūstot daudz $$$ emotion
7 0 atbildēt

FAK, izlasot atkal depresņaks. Nabaga cilvēciņi, kas no tā cieš. emotion Turās!

7 0 atbildēt

Izlasot šādu teorētisku izklāstu secinu, ka mums katram piemīt kāds depresijas simptoms. Vai visi esam slimi ar depresiju? 

5 0 atbildēt
Vārds suicīds būtu labāk rakstāms kā pašnāvība. Šis raksts man atgādina dziedātāja Merilina Mensona vārdus:,,Tu paliec depresīvs, jo neesi tur, kur Tev jābūt”.
5 0 atbildēt
Un ko darīt, ja atbilst vairākas?
3 0 atbildēt

Man liekas, ka man ir visi iespējamie veidi emotion

3 0 atbildēt

Leģendas vēsta, ka vārdīcās pie vārda ''depresija'' ir pielikta mana bilde  emotion 

3 0 atbildēt

Teikšu godigi - izlasot pirmas rindinas sakas panika - simtomi atbilst manai uzvedibai ! 

Bet es nepadošos un meklešu izeju pats ! Bērnos , mazbērnos , lauku daba , lopiņos un kaķa milestiba ! 

Bet Tev autor , atvaino , likšu minusu ( 3 ir mans ) par to ka nemaki man LASĪTĀJAM pasniegt ko miļu , homora pilnu , jautru , izklaidējošu !

Pasniedz ko aicinošu dzivot , baudit dzivi , priecaties ! Un es opitis iemaldijies jauniešu foruma TEVI atbalstišu , likšu plusus , un davinašu cepumus ! 

3 1 atbildēt

depresiju var raksturot arī kā DEEP RESTING

protams, mūsu pasaulē, kur visapkārt ir hiēnas

- šī dziļā atpūta ir kā nepatikšanu katalizātors...

2 0 atbildēt

Baigais cepiens par to, ka ir beidzot viens no retajiem rakstiem, kur par depresiju tiek runāts analizējot kas tas tāds ir nevis ieliktas piecdesmit vai simts ar depresīvu noskaņu bildes piemēram emotion 

2 0 atbildēt

*pārskata komentārus*

Bet protams, ka idioti uz vietas. Ar Latviju viss kārtībā.

2 0 atbildēt

 emotion +

2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

O, depresija katrai gaumei emotion

1 0 atbildēt

Raksts pats arī depresīvs  emotion 

1 0 atbildēt
2019 ir depresija. Karalis Lauva filma un Akropoles atvēršana par to liecina
1 0 atbildēt

esmu pildijis testus interneta un tie saka ka mani itka esot depresija ?? un man no sitaja raksta ari atbilst daudzas pazimes .. vai man ir depresija? varbut japaprasa skolas psiholoham??

1 0 atbildēt

Depresijas arhitektūra - cilvēks atrodas nosacītā drošībā, organisms nepatērē visu enerģiju, nav konkrētu mērķu, un prātam nav izdzīvošanas uzdevumu. Cilvēka prāts ir viens no izdzīvošanas instrumentiem, kas ir ļoti grūti kontrolējams, jo ik mirkli cilvēka smadzenes ģenerē tūkstošiem domu, arī ar visai bēdīgiem scenārijiem. Reliģiski cilvēki izmanto lūgšanas prāta kontrolei, bet cilvēks parastais kļūst par savu smadzeņu vergu. Savukārt Dabas māte instinktu līmenī konstatē - visas cilvēka vajadzības ir apmierinātas, cilvēks atrodas statiskā bezkustības stāvoklī, sēž noskumis kaktiņā, bezjēdzīgi patērē planētas resursus (raksts par eksperimentu Visums-25), un ieslēdz pašiznīcināšanās programmu. Kā mainīt programmu? Ar depresiju nevajag cīnīties, to vajag pieņemt kā cilvēka personības unikālu sastāvdaļu. Jāmācās kontrolēt prātu, iedomāsimies, ka cilvēka prāts ir kā datora procesors. Ir vienkāršākie procesori - vienkodola, ir divkodolu, vai, piemēram, ar četriem fiziskiem kodoliem un četrām virtuālām plūsmām. Cilvēkam nevar būt fiziski divas smadzenes, bet cilvēkam nav šķēršļu smadzenēs ģenerēt neskaitāmas virtuālās plūsmas, starp kurām pārslēgties. Depresiju var ievietot vienā plūsmā, un noteikt - šodien no plkst. 9.00-10.00 pasportošu (viena plūsma), tad strādāšu pie diplomdarba (otra plūsma), tad ciemos (trešā plūsma), vakarā no plkst 20.00-20.30. ļaušos mīļajai depresijai (ceturtā plūsma). Cilvēka uzdevums ir uztvert visas plūsmas kā vienlīdz svarīgas, neignorēt, bet arī neizcelt, un noteikt laika robežas (taimingus) jebkurai darbībai, regulējot smadzeņu aktivitātes frekvences. To nav viegli izdarīt, bet iemācīties prāta kontroli ir sasodīti noderīgi!

3 2 atbildēt

He he, pēc visiem depresijas aprakstiem visi dakteri vienīgās zāles man izraksta šņori ap kaklu!  emotion

0 0 atbildēt