local-stats-pixel fb-conv-api

Dažu komentētāju apvainojošie komentāri par neko17

Sveiki visiem, kuri lasa šo rakstu!

Šis raksts būs par mazliet vecākām ziņām. Par to kā deputāts Kaimiņš lūdzis piešķirt lielāku kabinetu tikšanās reizēm ar apmeklētājiem un par to kā viena daļa komentētāju tvnet.lv portālā reaģēja uz šādu lūgumu. Ir pilnīgi normāli, kad cilvēki nav sajūsmā brīžos, kad viņi lasa ziņas par to kā deputāti izzog valsti, taču es nesaprotu par ko šajā gadījumā daži komentētāji tā uzbrūk Kaimiņam?! Tikai tādēļ, ka Kaimiņš ir deputāts? Viņš taču tikai palūdza, lai viņam piešķir lielāku kabinetu, nevis izzaga no valsts miljonus.

Nav izdarījis visu ko solīja? Pacietību! Ir lietas, kuras nevar uzreiz izdarīt un tikai ar laiku var redzēt vai ir vai nav kaut kas darīts! Vismaz viņš turēja solījumu un parādīja to, kas notiek Saeimā, lai gan tas jau tāpat bija skaidrs, kas tur notiek. Pārējie deputāti nav spējīgi izdarīt pat daļu no tā, ko viņi solīja.

Lielākajā daļā gadījumā deputāti ir pelnījuši šādus komentārus, taču šajā gadījumā uzskatu, ka varēja iztikt arī bez apvainojošiem komentāriem, jo nekas briesmīgs jau nav noticis. Taču izskatās, ka ir cilvēki, kuriem patīk rakstīt apvainojošus komentārus pat tad, kad tas nav nepieciešams.

Šie ir tikai daži no aipvainojošiem komentāriem bez kuriem šajā gadījumā varēja iztikt.

Sakot paldies par uzmanību atgādinu jums pirms rakstiet apvainojošus komentārtus padomājiet vai tiešām ir nepieciešams to darīt.

Ehh! Diemžēl daži cilvēciņi nav sapratuši to, ka ar šo rakstu es nemēģinu aizstāvēt Kaimiņu, bet gan pateikt to, ka nevajag nepamatoti uzbrukt virsū cilvēkiem ar apvainojumiem. Citādi jau tas var aiziet līdz tam, ka cilvēki vairs nespēs atšķirt, kad viņi kaut ko dara pamatoti un kad viņi dara kaut ko nepamatoti.

24 7 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Rakstīji, ka būs daži komentāri.. Redzu vien divus emotion

7 1 atbildēt

Par pirmo - Latvijā ir vairāki kadri, kas bijuši ministrijās ar vidējo izglītību..Par Kaimiņu, nezinu kāda ir viņa izglītība, taču par gudrāko puisi noteikti viņu nevar nosaukt..

Un rodās jautājums, kāpēc izcel negatīvos komentārus tikai par Kaimiņu, respektīvi ,kāpēc aizstāvi tikai viņu? Riebīgi komentāri internetā parādās par praktiski jebkuru politiķi, atpazīštamāku sportistu,mākslinieku,dziedātāju utt..

1 0 atbildēt

Daudz par maz. 

1 1 atbildēt

Vai tik kāds nav kaut ko salietojies?  emotion 

Spriežot pēc tava komentārta,  tu pat neesi līdz galam vispār izlasījis par ko ir runa. Tikai pagrābi faktu, ka Artuss ir pieminēts šeit un izmanto to, lai izteiktu varbūtību, ka es iespējams esmu Artusa maziņā fane, kas pilnīgi noteikti es neesmu.  emotion 

Izlasi vēlreiz rakstu, jo man šķiet, ka tev ir grūtības ar saprašanu par ko vispār ir runa.  emotion 

0 0 atbildēt

Ja sūdu aizties tas sāk smirdēt, ko var cilāt vecas ziņas?  Visiem zināms, ekrānam otrā pusē ir viss drošākā vieta tāpēc cilvēki atļaujās runāt visādus brīnumus un tam nav jāpievērš tik liela uzmanība. Domā Kaimiņu satrauc ko par viņu raksta troļļi? Ne tak!

1 2 atbildēt