local-stats-pixel fb-conv-api

Daži noderīgi padomi virtuvē14

Bieži vien ēst gatavošana un dažādu produktu saglabāšana ir diezgan sarežģīts process, tāpēc daudz laika tiek pavadīt tieši virtuvē, te būš daži noderīgi padomi kā atvieglot savu dzīvi..

231 2 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

"Ieliec saldējumu plastikata kastē un izspied ārā gaisu" - varbūt esmu blonda, bet tas ir kā? emotion 

9 0 atbildēt

Banāna ķekaram to galu, kur visi banāni kopā savienojušies, vajag aptīt ar pārtikas plēvi vai maisiņu. Tad arī banāni ilgāk nebojāsies.

7 0 atbildēt

Daudz kas noderēs! emotion

5 0 atbildēt
Lielāko daļu zināju, bet ir fakti kurus varētu izmēğināt, pluss no maniss :jaa:
4 0 atbildēt

Nr.8. medus zaudē šādā veidā ļoti daudz savas labās īpašības. labāk ir tad medu lietot tāpat kā ir sacukurojies. Ja mēs runājam par piedevu tējai vai kafijai. Un arī tad ieteicams to ievietot dzērienā kad tas ir zem 40°C temperatūras jeb jau dzzerams nevis uzreiz karstā likt. Tad arī tas pats notiek.

Bet ja nepieciešams ēdienu gatavošanai tad nekas laikam cits neatliks. Bet nu ieteicams maksimāli nekarstā ūdenī to darīt. 

4 0 atbildēt

Bļa. Vairāk kā puse no šiem PADOMIEM ir aplami.

Mīnuss

0 0 atbildēt

Vai tad,ja uzkarsés medu nepazudís visi vitamíni?emotion

0 0 atbildēt

Jā,piekrītu - man arī ar koka karoti nekas neiznāca emotion

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt