local-stats-pixel fb-conv-api

Dažādu vecumu cilvēku sapņi un vēlmes!!!!37

Dzīvei bez sapņiem praktiski nav nekādas jēgas.. svarīgi ir zināt, kas patīk, ko gribas sasniegt, izdarīt, ieraudzīt.. Ir tik daudz lietas, par ko un kāpēc sapņot, neatkarīgi no tā, cik Tev gadi. Var sapņot gan 2 gadu vecumā, gan 10 gadu vecumā, bet galvenais nekad nepārstāt sapņot!

Dāņu fotogrāfs Kīns Heiks-Abildhaugs (Keen Heick-Abildhauge) pārvācās uz Krieviju 2009.gadā, un trīs gadu garumā viņš kolekcionēja to cilvēku "sapņus", ar kuriem viņam bija izdevies iepazīties. Viņa foto-sesijas atskaitē ir 230 dažādi cilvēki, kuros ir piefiksēti dažāda vecuma, dzimuma un dažādu pilsētu iedzīvotāji.

Lūdzu, ieskats jums citu cilvēku sapņos!

Un kāds ir Tavs sapnis?

« 1  2  3 »
556 2 37 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 37

0/2000

Sapņoju par jauna auto iegādi, atgriešanos Latvijā un par skaistu, mīļu meiteni ar ko kopā veidot ģimeni emotion

Kā arī par mieru pasaulē emotion

18 0 atbildēt

Jana, 18 - Joprojām patīk klausīties un ticēt pasakām, ko viņai stāta puiši.

15 0 atbildēt

Labs darbs! +

Ir jāsapņo par lielām lietām. Jo sapņiem piemīt viena īpašība - tie piepildās! Tikai, tiem ir jātic. Citādi tu savu sapni "iznieko"

11 0 atbildēt

Es sapņoju par to,ka man reiz būs sapnis.. emotion

10 0 atbildēt
Man ir 13 gadi. Es sapņoju kaut reizi dzīvē justies patiesi laimīga, kā arī vēlos sarakstīt grāmatu un, lai visiem maniem brāļiem piepildās sapņi. Vēlos dzīvot, dzīvot, nevis izlikties. Sapņoju par rītdienu, par prieku un bēdām, kas mani piemeklēs, kas pilnveidos manu dzīvi. Es vienkārši sapņoju. Un dzīvoju. Negribētu dzīvot līdz 100 gadiem, bet nenosodu tos, kuri grib, tas nav slikti. Un, protams, esmu par mieru starp tautām, jo galu galā mēs esam visi cilvēki, vienādi un reizē visi unikāli. Cienīsim viens otru!
8 0 atbildēt
Es sapņoju ,par ATGRIEŠANOS LATVIJĀ , lai mani neviens neapsaukādu ,kad esmu citāda , gribu atrast dr ,kam pa tiešām uzticēries un , lai citiem pipildītos sapņi.
8 0 atbildēt

Sapņot jau var ,bet ja tu nerealizē šo ideju ,necīnies par to,tad tas arī paliks tikai sapnis. Pagaidām visas šīs idejas/sapņus esmu realizējusi vai procesā.  

7 0 atbildēt

Par vienu aukstu aliņu...

6 0 atbildēt

Jūlija, 18 gadi, Obņinska, studente - vēlas nodzīvot līdz 100 gadu vecumam un redzēt, kā mainās lietas, viņai patīk justies krievietei. < WTF ? 

4 0 atbildēt
Es sapņoju par to, lai uz pasaules būtu miers, nebūtu slimību un nesaskaņu draugu, ģimenes un kaimiņu starp. Lai visi būtu veseli un draudzīg.
4 0 atbildēt

Es sapņoju par to, ka visi latvieši beidzot iemācīsies gramatiski pareizi rakstīt. emotion

4 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts, bet būtu interesanti uztaisīt rakstu par to, ko spocēni ir vēlējušies bērnībā vai vēlas tagad emotion   

3 0 atbildēt
12 avatars12

Par ceturto runājot... Es atkal negribētu dzīvot tik ilgi... Kam es tik veca būšu vajadzīga? Ārprāts, man vēl līdz tam ir tik ilgi vēl, bet man JAU ir bail novecot... Ko es darīšu vēlāk?

2 0 atbildēt
Krists 15 gadu , sapnoju klut par slavenu muzikas producentu.
2 0 atbildēt

Pārsvarā tie nav sapņi, bet gan reāli mērķi, kurus šie cilvēki var piepildīt. Ja daudzin oviņiem tikai sapņos un neko nedarīs, tad nekas nebūs. Protams runa neiet par tādiem sapņiem, kā miers pasaulē, taču arī to cilvēks var kaut kā ietekmēt. emotion

1 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

sapņoju par harmoniju iekšēju un ar apkārtējiem

1 0 atbildēt

Sapņot jau nav kaitīgi, bet veciem opjiem tas mūžš nebūs tik garš, lai novērstu risku atstāt savu sievu agri par atraitini.

0 0 atbildēt
Tu vēlies nemirstību? Ja Tu kļūtu nemirstīgs- Tu apglabātu savus bērnus, mazbērnus un mazmazbērnus u.t.t.Neviens to nevēlas. Nemirstība nav forša. Padomā par tās mīnusie..
0 0 atbildēt

Esmu diezgan daudz ceļojusi pa Latviju, taču sapņoju par tālākiem ceļojumiem un dzīvi pie jūras.

0 0 atbildēt