local-stats-pixel fb-conv-api

Dators - Slepkava!4

116 1

Mūsdienās mēs noteikti esam visi spēlējuši kaut kādu no jaunajām datorspēlēm, precīzi neminēšu kādas, bet nu noteikti esam spēlējuši, bet nu ja atrodas kāds kurš nemūžam nav vēl spēlējis kādas datorspēlas tad pavisam noteikti esat spēlējuši ''Onlline Games'' arī spokos tādas te ir. Bet vairāk turoties uz to tēmu ''Dators - Slepkava''

Kāds Ķīnietis (24) , kura vārds nav atklāts Šanghajas interneta kafe nospēlēja vesalas 19 stundas datorspēli ''World of WarCraft'' un pēc šī laika piecēlies kājās un pēkšņi apstājusies sirdsdarbība un asinsrite, protams nekavējoties ieradās arī ārsti un konstatēja vīrieša nāvi jau 20 minūtes.

Bet kas notika pirms pāris stundām? Vīrietis esot ieradies Interneta Kafe un jautājis piecu stundu limitu, protams nospēlējis visas piecas stundas bez apstājas, bet pēc tam piecēlies kājās un palicis slikti, pēc kā Interneta Kafe administrātors uzaicināja apsēsties uz dīvāna un sagaidīt ārstus. Ārsti esot atbraukuši un piedāvājuši vīrietim braukt līdzi un pārbaudīt veselības stāvokli, bet viņš esot tikai palūdzis, lai viņam iešpircē kādas nomierinošas zālas, pēc kā vīrieša lūgums arī tika izdarīts, ārsti ir aizbraukuši un viņš pienāca pie administrātora un jautājis vēl 14 stundas datoru, pēc kā arī samaksājis. Spēlējot šo spēli administrātors esot pamanījis, ka pēkšņi sākusi asiņošana (no mutes sāk tecēt asinis), bet vīrietis ik pēc 5 minūtēm paņēmis kabatslakatiņu un noslaucījis asinis. Pēc šīm 18 stundu ilga prieka vai tomēr bēdas vīrietis ir sācis nemitīgi klepot un sāka klepot kaut ko līdzīgu maziem, sarkaniem objektiņiem un tad nu sita 19 stunda, kur jūs jau izlasījāt, kas notika raksta sākumā.

Administrātors saka: ''Kad vīrietis nokrita, es izsaucu ātro palīdzību un teicu, lai steigšus brauc šurpu, ārsti esot ieradušies 2 minūšu laikā un sākuši atdzīvināšanu, bet šī bija mana pirmā reize, kad es kaut ko tādu esmu redzējis, visbiežāk esmu redzējis nelielas zādzības vai kaut ko tamlīdzīgu, bet kaut ko šitādu es domāju neviens nevarētu iedomāties un ja es būtu zinājis, ka kaut kas tamlīdzīgs notiktu, būtu atteicis šim vīrietim iegādāties vēl papildus 14 stundu likmi. ''

Vīrietim pašlaik veiks sekciju un meklēs šīs dīvainības dīvainību, bet pašlaik ir atrasts pierādījums, ka vīrietim nebija svaiga gaisa un iespējams arī tas varētu būt nāves cēlonis un tagad iespējams arī cels apsūdzību pret Interneta Kafe.

116 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Nevis dators slepkava, bet smadzeņu trūkums - pasaules atbrīvošana no kārtējā nolaifera.

Par viņu skums tikai viņa klans un tad labi ja nedēļu

6 0 atbildēt

bet kāda jēga tad viņam bij dzīvot? 

2 0 atbildēt

Pilnigi nekada sakara ar dotoru, jeburs kurs nosedetu kresla 19h ipasi labi nejustos, plus vinam visticamak jau ta bija problemas ar veselibu.

1 0 atbildēt

To sauc - dabiskā atlase  emotion Kā tad! Vienmēr kāds cits vainīgs, nevis paša stulbums...

0 0 atbildēt