local-stats-pixel fb-conv-api

Darbs un Karjera :)17

434 5

Dažiem no jums ir darbs un dažiem ir karjera. Cilvēkiem ar karjeru ir jāiemācās turēt mēli aiz zobiem, kad blakus jums ir cilvēki, kam ir darbs. Jo viņi negrib dzirdēt visas tās muļķības par karjeru. Turat visu, par savu karjeru, pie sevis. Nevajag sarūgtināt citus. Jo tas ir tas, ko tas dara. Bet visi agrāk strādājuši ir. Arī es agrāk strādāju.

434 5 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Taadi cilveeki, kaa rakstaa mineetais, taa ari visu muuzu mazgaas traukus, vai slauciis griidas. Bezcerigi. Neviens nekad nepaaugstinaas kaadu, kam viss ir slikti, straadaat negrib un slaistaas tualetee. Ir 3 veidu cilveeki.

1. straadiigie - dara visu ko lieka un vel vairaak. Tie tiek augstos amatos. Pats personiigi zinu cilveeku, kas tieshi no trauku mazgaataajas tika liidz restoraana vadiitaajai 1,5 gada laikaa, izejot cauri vel 3 poziicijaam pa vidu, un pieraadot, ka ir labaakais visaas sajaas poziicijaas.

2. uznjeemiigie - visbiezaak organizee paareejos, dibina savus uznjeemumus (no kaa 1.kategorijai bail un 3. ir par stulbu) Dara visu, ko var, pat bezcerigaas situacijaas, neskatoties uz neko. Daudz sasniedz. Ari no pieredzes.

3. slinkie - visvieglaak paziit peec taa, ka suudzas par savu darbu, ja buus iespeeja kko neizdariit, neizdariis, "man tik daudz nemaksaa" uc. teksti. Protams, ka nemaksaa, neviens taadiem nemaksaa. Tie ari visu dziiviiti taa nodziivo, ar retiem iznjeemumiem. Un taadu ir daaaaaudz. Kas no vienas puses ir labi, savaadaak nebuutu leetaa darbaspeeka emotion Nevar pastaaveet iekaarta, ka visi ir prieksnieki vai vadiitaaji.

Ja gribat sev labu darbu, karjeru, tad saaciet straadaat vislabaak (nevis apmekleet darbu) Pat, ja tas ir visnepatiikamaakais darbs ever. Pieraadiet sevi. Vai ari turpinat slaistiities un chiiksteet emotion

14 0 atbildēt

Nu man galīgi nav nekādas karjeras- vnk savācu visu naudiņu, kura gadās pa rokai un lūdzas, lai paņem, neprasot šausmīgi daudz pūļu. Bet, ka diena vilktos, nevaru gan teikt- drīzāk aizlido.

Acīm redzot ir arī citi varianti emotion

4 0 atbildēt

Visideālāk ir ja hobijs pārvēršas par iztikas nodrošinājumu. To cenšos panākt savā dzīvē. 

3 0 atbildēt

pilnīgi garām. cilvēks kas negrib strādāt, tas tu esi. sliktu darbu nav, visi vajadzīgi, to vajag darīt no sirds un visur jāmāk saskatīt pozitīvo un jadomā kā iegūto pieredzi likt lietā tālāk, taa veidojot pats sevu darba pieredzi, pilnveidojas morāli stabils cilvēks ar raksturu, kurš veido savu karjeru uz iekrātajām zināšanām. ir pilnīgi vienalga par ko tu strādā, vai strādāji, ja vien tev ir mērķis un tu uz to ej. interesanti būtu uzzināt, kas pēc tavām domām ir karjera. turklāt sabiedriskā un politiskā doma te nedarbojas, ja cilvēks ir individuāls.

4 3 atbildēt
emotion emotion emotion ļoti stipri atsauca atmiņā vienu no iepriekšējām darba vietām, īpaši tā vieta par laiku emotion
1 0 atbildēt

Nesapratu vai tava doma ir jēdzīga vai pilnīgi garām emotion

0 0 atbildēt

Raksts ir baigais mēsls. Nekas sakarīgs nav pateikts, autors tikai parādija to, ka tiešām skolu ir pametis 10. klasē. Autoram ieteiktu iet atpakaļ uz skolu.

"Jo piemeram trauku mazgatajam kur talak attistities. Vinam par veikala menedzeru nekad neklut, ja nu vienigi macas paraleli." - Nu, un kurā darbā nav jāmācās!? Kā tu iedomājies, ka karjera ir maģisks process, kad cilvēks bīdās uz priekšu neko nedarot? 

Karjera - Sekmīga, parasti apzināta, izvirzīšanās (darbā vai citā darbības nozarē), popularitātes, slavas sasniegšana.

3 3 atbildēt
Pārtulkojot stand-up'u nesanāk nekas dižs. Kad Chris Rock šo stāstīja iekš, ja nemaldos, "Kill The Messanger", tad smējos vēderu turēdams, tagad pat nepasmaidīju. Bet + par tulkošanu - nav viegli.
1 2 atbildēt