local-stats-pixel fb-conv-api

Dabīgais skaistums: 40 parastas sievietes fotogrāfējas vienā apakšveļā17

258 8

Mūsdienās daudzas sievietes cenšas iegūt ideālu augumu, ļoti bieži savu mērķu sasniegšanai viņas izmanto drastiskas diētas, mežonīgus treniņus un plastisko ķirurģiju. Bet kā ir ar to dabīgo skaistumu?

Nav noslēpums, ka 2016. gads aizsāka jaunu ēru cīņā par pozitīvu ķermeņa tēlu. Vai tas ir pārlieku aptaukojies ķermenis? Nē! Vai tas ir maksimumam izžuvis ķermenis, kurā nav ne miņas no taukiem vai kārtīgiem muskuļiem? Nē! Dabiskais skaistums ir tas, kuru cenšas celt gaismā un iemācīt novērtēt.

Lai gan katram cilvēkam pastāv savi uzskati par to, kas ir tievs un kas ir resns, tomēr šīs dāmas vēl nav nedz pārāk tievas, nedz arī pārāk resnas, tāpēc aiztaupīsim savu ilgi glabāto žulti un izgāzīsim to kādā citā FunFaceTv rakstā, paldies!

258 8 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Kaut kāds sviets,tad tu gribi teikt,tās kuras par savu ķermeni rūpējas,tad tās tev skaitīsies mākslīgais skaistums?Tipa audzē taukus un izskaties dabīgi.

14 0 atbildēt

kkaa 40 nesaskatiiju. fufelis, dazhas nolaidushas sevi un viss

13 1 atbildēt

Jaunā steriotipu maiņa? Labi cilvēki cīnās pret uzpiestajiem etaloniem, bet visam ir savas robežas. Šo var salīdzināt ar "40 cilvēki, kuri nav pabeiguši visdusskolu", t.i. izglītību. Un aprakstā ielikt: "Bieži vien cilvēki cenšas pavadīt laiku pārlieku daudz mācoties un pavadot vairākus gadus izglītības iestādēs, tomēr tas nav nepieciešams, lai būtu starp inteliģences pārstāvjiem". Sava taisnība ir, arī šajā rakstā par skaistumu. Bet taču, dabīgā atlase. Mūsdienās izskats ir viens no sevis prezentēšanas veidiem, ja cilvēki grib būt dabīgi uz priekšu. Tas varbūt tikai subjektīvs viedoklis par to kas ir skaists vai neglīts. Tomēr nevajadzētu cerēt, ka šīs dāmas kādu dienu būs atzītākas par tām kuras reāli iegulda laiku un vairāk kopj sevi.

10 0 atbildēt
2,6,7 IR resnas
9 0 atbildēt

Skaiti kā gribi bet vairāk kā 9 nav.Kur pārējās 31?

9 0 atbildēt

Labi, ka ne divās.

4 0 atbildēt

40 ? Es redzu tikai 9 !!! Visas ir sievietes, kā var teikt parastas /neparastas  ???? Galīgi Ahu*eļ* ??? Tas ka sieviete trenējās uztur formu tai skaitā arī modeles - tas nepadara viņas par neparastām, bet šīs ir FEMINISTES  emotion 

5 1 atbildēt

No viena grāvja otrā. Sākumā tika uzpiesti sievietēm nez kādi augstiu ideāli, tagad visām būs jābūt resnām utt. Tomēr iespēju robežās ir jāseko savai formai. Zinu, ka ar vecumu ir lietas, ko nevar labot, bet ir lietas, ko var saglabāt jaunībā par sevi rūpējoties attiecīgi.

3 0 atbildēt

man palika vieglāk ap sirdi... 

2 0 atbildēt

Šķiet, šeit vairāk doma ir tajā, ka ir jāmīl sevi ar nepilnībām, nevis jābadojas vai jāmetas zem skalpeļa, lai likvidētu kaut ko, kas sabiedrībā nav pieņemts, piemēram, rētas, celulīts, strijas, kas gūtas pēc grūtniecības vai vienkārši svara palielināšanās procesā. Liekais svars ne vienmēr ir veselīgs, taču ar mēru jebkas ir pieņemams.  Dāmas, šis ir aicinājums mīlēt sevi pat tad, ja neciešat savus vasaras raibumus vai neglītās potītes, jo to mainīt īsti nevarat. Sporta zāle ir jūsu pašu izvēle, taču ir skaidrs - fiziskas aktivitātes, veselīgs uzturs un sevis kopšana nodrošinās to, ka jūsu dabīgais skaistums mirdzēs arī tad, kad būsiet "vecas".  emotion 

2 0 atbildēt
Tie ir resni, ļumīgi bekoni! Pareizi vajadzēja nosaukt -" dabīgais neskaustums".
8 7 atbildēt
Man pirksti uzkačāti, tāpēc sanāk uzspiest uz blakus taustiņa. Esmu kačoks. Vai atpalicis cilvēks zin, cik ir 2+2. Es zinu, ka 5.
0 0 atbildēt
Nu jā, plati kauli. Protams, ka var.
0 0 atbildēt