local-stats-pixel fb-conv-api

Dabas radīta māksla9

322 2

Lielākais mākslinieks ir daba, bet cilvēks mēģina to atdarināt. Gandrīz vai jebkurā ūdenstilpnē būs sastopami maksteņu kāpuri, kas veido no pieejamajiem materiāliem sev kokonu. Pieaugot tie pamet ūdenstilpni, aiz sevis atstājot kokonu no akmentiņiem, kurus satur kopā zīda pavedieni.

Jau 80-tajos gados franču mākslinieks Huberts Duprats iedomājās, vai šie kukaiņi kādreiz savā kokonā ir ielikuši zelta gabalu. No tā laika viņš ir nodarbojies ar šiem kukaiņiem ļaujot viņiem radīt savdabīgu mākslu - kukaiņi dzīvo akvārijā, kur smilšu vietā ir zelta gabaliņi un dažādi dārgakmeņi. Kas no tā ir sanācis varat ieraudzīt tālāk.

322 2 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

es parasti šitos izmantoju uz copi ejot.

Jāsaka gan,ka apšaubu vārda mākslinieks lietošanu,šī cilvēka sakarā.

Mākslinieki ir kāpuri,viņš reāli nedara neko,tikai pārliek radījumus viņiem neierastā vidē.Tie savus aizsargkostīmus gatavo no visa,kas atrodams vietā,kur tie dzīvo.Nav jābūt māksliniekam,lai kāpurus burkā saliktu!

14 0 atbildēt

Ir cilvēki, kuri par šo būtu gatavi maksāt lielu naudas žūksnīti.

7 2 atbildēt

Citreiz tads makstenju kapurs ir vieniga esma uz kuras kjeras zivis.Daudzreiz tas glabis makshkjerniekus bezcerigas situacijas.Pastav uzskats,ka to gruti dabut ara no vinja buves,bet tas nav taisniba.Majinjas otra puse ir,,virtuves durvis,,-atvere (udens cirkulacijai),kura pabikstot ar salminju var izdzit ,,saimnieku,,lauka.

4 0 atbildēt

Mana miiljaakaa nodarbe laukos bija seedeet diikjmalee un vilkt aaraa jamos no maajeleem. Un peec tam iepriecinaat vistas. 

1 0 atbildēt

izksatas ka tas ir apzeltits suds

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt